Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
oana_bucur spune:
Alydumy...felicitari...stiu ca poate fi o veste naucitoare dar gandeste-te ca Dumnezeu v-a binecuvantat cu ceva dstul de rar. Poate stie El ceva
Adinush..n-avem voie ficat????
Nu mai departe de ieri imi spunea bunica sotului (ce e drept...) ca tre sa mananc lactate si ficat. Acum...eu nu tineam mortis da' daca mi se interzice parca ma apuca pofta. Mi-ai facut pofta de usturoi...iami.
Cat despre lactate...te inteleg...am aceeasi problema...doar ca laptele reusesc sa-l mai suport...ma mai pacalesc singura cu cereale cu lapte si imi pun o cana langa mine de lapte si din cand in cand mai iau cate o gura.
Care sunt branzeturile moi?
Chiar tre sa pap ceva acum...
oana_bucur spune:
Gata...am papat...bag de seama ca deja am inceput sa fac combinatii ciudate...am papat piure de spanac(facut cu lapte)cu svaiter, usturoi verde si rosii...ciudat, nu!?
Dar a fost bun. Incerc sa mai ocolesc painea caci inteleg ca in primele 3 luni nu ar trebui sa te ingrasi deloc...tot ce se pune se pune pe tine...adica pe mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2
clau07 spune:
adinush m-ai facit mai tanara cu 10 ani. Sunt nascuta in 1971
Si mai pus si in capul listei
alydumy, felicitari de doua ori. o sa-ti fie mai greu la inceput dar si bucuria este dubla
sim, stiam ca o sa ne intalnim aici si de asta am intrat la mamici de ianuarie - februarie. Am anuntat cam in acelasi timp vestea la aspirante. Si daca o sa nasc mai repede, o sa va spun cum a fost
Bun venit noilor gravidute vad ca se ingraoasa randurile, asta e bine
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
romaria spune:
Buna fetelor!
Ati facut listutza si ma grabesc repede sa fiu si eu trecuta pe ea. V-am citit de cand s-a deschis listutza ,nu am intrat ca am vrut sa vad prima ecografie. Acum am facut-o si e ok deocamdata.
Deci, UM 31 Marie si DPN 5.01.2007. Este prima sarcina si am mari emotii. Am greturi de nu pot manca nimic si ma tot lupt zilnic sa bag ceva in stomac si sa stea acolo.
Va pupic si sunt aici cu ochii pe voi
Romaria 8+
oana_bucur spune:
Felicitari, Romaria.
Vazusem undeva mai devreme ca unele fete au mai trecut peste starile de greata cu lamaie, limonada, saratzele si lapte rece. Nu stiu daca ti se potriveste ceva. Poti incerca. Daca gasesti ceva nou spune-ne si noua.
Ai uitat sa spui data nasterii...
valen spune:
Buna fetelor !Eu am intrat putin aici sa vad cate viitoare mamici sunt si am rams placut surprinsa. Pt. ca testul de sarcina facut azi nu a fost tocmai "convingator", nu ma inscriu oficial, insa pe luni, marti asa, sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Asadar, va urez tuturor sarcini usoare si bebelusi cuminti. Pana atunci ma intorc la bebelusii de sept-oct 2005Felicitari fetelor care s-au mutat de la aspirante.Gabriela, eu zic sa te gandesti bine bine la ce vei face; eu am deja o minune de 8 luni (Sarah-Marie) si ea este tot ce s-a intamplat mai bun in viata mea;fiecare secunda pe care o traiesc de cand am nascut-o este un adevarat miracol si nimic pe lumea asta nu se compara cu sentimentul pe care o femeie il are atunci cand este mama. Eu consider ca doi parinti isi pot iubi copilul chiar daca ei nu se inteleg si nu mai sunt impreuna; copilul tau va avea un tata cand se va naste, deci nu va trebui sa-i cauti tu unul (sa nu crezi ca te judec, ca nu e treaba mea). Imi doresc sa te gandesti bine la ce vei face si sa nu regreti mai tarziu decizia luata. Este mare lucru ca ai familia alaturi de tine. Iti doresc din suflet multa bafta! Chiar, i-ai ascultat inimioara?...poate o sa te ajute sa te hotarastiAly, felicitari !!! Sa stii ca eu imi doresc enorm sa am gemeni si cine stie...poate am noroc de data asta.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
romaria spune:
Oana data nasterii ar fi 5.01.2007
Azi parca pe seara m-au mai lasat greturile sper sa-mi treaca.
Pupici si noapte buna,
Romaria 8+
gabriela_s spune:
neata fetelor!!!
bun -venit noilor viitoare mamici!!!sarcina usoara si puiuti sanatosi si frumosi!
am citit ceea ce mi-ati scris si va multumesc,sunt in mare parte exact ideile pe care le am si eu fata de acest samburel care prinde viata in mine.mai am de lupat doar cateva saptamani ,pana ajunge numaratoarea la 12...
intrebare:cam din ce saptamana incepe burtica sa se vada?ca eu una sunt oricum mai plinuta si am burtica,deci cam greu sa imi dau seama...
marti ma duc sa fac ecografie,sunt nerabdatoare
in alta ordine de idei,atazi e ziua mea si va fi cea mai frumoasa zi de nastere de pana acum!vreau un bb sanatos si frumos!
sim spune:
Gabriela in primul rand LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu bucuria si linistea de care ai mare nevoie in perioada asta de sarcina! Sa ai un copilas sanatos si care sa-ti bucure sufletul! M-au bucurat nespus cuvintele tale si inca sper din toata inima ca dupa aceste 9 luni ne vom intalni toate cu piticii in parc sa ne bucuram de ceea ce am asteptat! Nu lasa sa te doboare gandurile negre, fii tare si mergi mai departe. Atat cat putem, noi suntem aici sa te sustinem.
Oana bine ai venit in grupuletul nostru! Sa ai un pui sanatos si o sarcina usoara!
Aly cand am citit mesajul tau am ramas cateva secunde blocata si apoi am izbucnit in ras, ca se si intrebau ai mei ce mi se intampla. Eu cred ca e minunat ca ti-a dat Dumnezeu doi pui odata. O sa fii campioana burticilor din familia noastra. De acum o sa incepi sa te uiti dupa carucioare pentru doi copilasi. Ce frumos! Felicitari, de 2 ori mami!
Clau
Romaria felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Bine ai venit la noi!
Valen te asteptam!
Sa aveti o zi minunata!
Simona 5+ si Ruxi