Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Clau ma bucur sa te gasesc la mamici ! Cum bebeii sunt asa de surpinzatori, si isi rad in sinea lor de toate calculele noastre, venind atunci cand au ei chef, ca o fi 31 decembrie, ca o fi mai devreme, ca o fi mai tarziu, eu as spune ca cel mai bine este sa ramai acolo unde te simti bine. Fetele de la mamici de ianuarie-februarie sunt tare dragute si sunt sigura ca te considera binevenita! Noi ne cunoastem, ca doar am anuntat amandoua cam in acelasi timp marea veste la Mamici din nou aspirante, asa ca ma bucur o data in plus ca ai ales listuta noastra.
Te pup cu tot dragul si iti doresc inca o data sarcina usoara si bebe sanatos!

Vad ca este frumos afara, asa ca noi o sa mergem la un gratar. Va pup si mai intru diseara.

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ma primiti si pe mine?...ieri v-am citit celalalt subiect pe care ati facut cunostinta...mi-a luat ceva
Eu ma anunt foarte devreme ptr mamica de februarie...de abia am doua zile intarziere de la menstra ce trebuia sa apara dar bag de seama ca s-a razgandit.
Acum vreo 5 zile insa mi-am facut un test si a iesit si a doua liniutza in ceata. De atunci am mai facut 5 teste si pe toate a aparut a doua linie. La doctor sunt programata joi chiar de ziua copilului...sper sa fie de bun augur.

Noi(eu si mandrul) suntem in a cincea luna de incercari...si bucurosi ca am ramas ...grei...speram...

Asadar Adinush iti dau si eu datele pe care le stiu deocamdata:
DN 29 NOV 1977 si UM 24 APR 2006.

Mi-ar placea tare sa ma "ingramadesc" si eu printre voi.

Gabriela...ai dreptul sa decizi orice ptr viata, corpul si sufletul tau. Fii sincera cu tine si ia decizia care sa-ti faca tie bine, indiferent care este ea.

Mergi la inceput

Ah..desi e devreme am si eu ceva simptome...nu mai dorm bine noptile, ma tot foiesc, am o tensiune vaga dar permanenta in abdomen si uneori junghiuri...si niste arsuri de stomac de toata frumusetea.
Eu am antecedente cu gastrita mai ales in perioadele de stres...dar nu e cazul acum...am ingurgitat pana acumcel putin un borcan de masline cu tot cu samburi.
Da...si am ajuns sa tot mananc cate ceva la 2 ore...eu care mancam si o data pe zi...imi cere corpul si am pofta de mancare...sper sa ramana asa.
Cam atat cu simptomele.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2

Mergi la inceput

Ptr cine vrea sa vada ce se intampla cu "samburelul" in primele 12 saptamani...

http://www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html

Mergi la inceput

A plecat toata lumea!?
N-am cu cine palavragi un pic...trist.
Am ramas singura acasa pana maine si ma plictisesc ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Nu chiar toata lumeaAm actualizat listutzaBun venit in clubul nostru si la mai mare

Adinush8+

Mergi la inceput

Multumesc, Adinush.
Incercam sa caut sfaturi despre alimentele pe care ar trebui sa le mancam in perioada asta si cele de evitat.
Desi ma arde stomacul destul de des tot poftesc la ceapa si usturoi...intotdeauna mi-au placut...insa acu tind sa mananc in fiecare zi.
Macar sunt un aliment bun chiar daca imi innebunesc stomacul.
Te pup prima Adinush...caci de tine am dat la inceput.

Mergi la inceput

Ce stiu eu ca e interzis sunt ficatul si branzeturile moi.Si de cand am aflat ca nu am voie ficat mi-e o pofta de ficatei cu smantana ceva de speriat
Marea problema e ca nu agreez lactatele..niciodata nu m-am omorat dupa lapte&co dar acum cum incerc sa beau cum imi vine sa vomit asa ca mananc mai mult fructe,salate,cartofi prajiti Am facut si eu o pasiune pt mujdei in ultima vreme..cartofi prajiti cu usturoi,fasole verde cu usturoi,carnita cu usturoi si prietenul meu nu agreeaza usturoiul deloc

Adinush8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

fetelor am fost la eco si soc AM GEMENIIIIIII nu-mi vine sa cred nu eram pregatita pt doi sunt un pic speriata de ce ma astepata .
noi ne doream doi copii dar nu in acelasi timp dar acum asta este nu avem ce face
oricum a fost socanta vestea

aly

Mergi la inceput

Lasa ca sa vezi ce frumos o sa fie...eu toata viata mi-am dorit gemeni...desi stiu si eu ca e greu

Adinush8+

Mergi la inceput