Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Fabya spune:
Daconst nu ai de unde sa iti procuri ustrogestan este bine daca ai lua ,indiferent de la ce provin acele pete.Daca ai insufiecienta de progesteron in corp iar nu e bine si pot aparea aceste pete...eu una as incerca sa iau chiar daca sa oprit deoarce eu am patit-o mai demult.Mai bine dute la alt medic si spune ca te si doare burta , daca te vede iti va da cu siguranta reteta pt.ustrogestan.
Iti tzin pumni strinsi sa fie bine incontinuarie,si mult relax si fara stres.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
Cristinna spune:
Buna fetelor. Azi noapte am facut 13-14 in intervalul 3-6, cand nu am putut dormi. M-au durut sanii ingrozitor si parca un pic si burtika, dar a trecut si asta,rezistam eroic pt BB. Ce ma enerveaza pe mine e gustul asta metalic pe care il am in permanenta in gura si faptul ca nu prea am pofta de mancare, mananc doar pentru ca stiu ca trebuie.Voi aveti asa ceva? Bine ca nu dau la rate, macar de asta am scapat.....deocamdata.
Azi am intrat in saptamana 7.
Catalinauite un sa-ti treaca toate gandurile negative si sa crezi ca totul este ok atat cu tine cat si cu puiul tau.
Dana daca petele nu sunt roshii,nu e pericol, cel putin eu am o carte care se numeste" Ghidul viitoarei mamici", in care scrie ca de prin saptamana 7 uterul incepe sa ne mareasca si e posibil ca unele femei sa aiba pete maronii. Si tot din sapt 7 incepe sa-si faca aparitia o scrugere alb - galbui , care detona din modificarea hormonala. Eu iti doresc din tot sufletul sa fie bine , fara neplaceri.
Adinushmultumim pentru listuta. Nici nu-mi vine sa cred ce multe suntem.
Cristinna 7 fix
sim spune:
Ce frumos! Avem si poze cu burtici in listuta!!! Ne sta taaaare bine! Multumim Adinush!!!
Cristina la mine se pare ca a crescut pofta de mancare. Bine, ca stau toata ziua la birou si imi tot vine sa rontzai cate ceva. Ma abtin cu greu... Ceva senzatii de greatza mai am dimineatza, dar fara finalizare...macar sa ramana asa. Dar tare mi-e ca asta e doar antrenamentul din saptamana 6: abia acum urmeaza sa aflu ce si cum...prin 7-8... Se zice ca si greturile astea dureaza pana simti puiul miscand si cum sunt la a doua sarcina sper sa-l simt mai repejor si sa scap si de senzatiile urate. Credeam ca numai eu am insomnii, dar vad ca si tu spui de asa ceva. Ma trezesc si nu mai pot adormi cate o ora chiar, iar ziua sunt zombi de somn.
Simona 5+ si Ruxi
geendory spune:
Buna mamicutelor,
Gabriela S sa stii ca de cat sa ai un tata pt copil care nu il intereseaza de soarta lui,care sa nu iasa cu el in parc,sau sa stea cu voi in aceeasi incapere si sa nu se uite la el mai bine sa fiti doar voi doi :'"Tu si El :"e mult mai frumos.
Sunt sigura ca vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si pe tine si pe copilul tau,matusa mea a ramas la 29 ani cu doi copii destul de mari 5 si 8 ani,si a gasit pe cineva care sa o iubeasca cu copii cu tot si ii creste nici nu zici ca nu sunt ai lui.
Ma bucur asa mult ca ne inmultim sunt atatia bebei mor de drag.Eu fetelor vreau sa spun ca am o problema cand vin dim cu metroul la munca,cand ies la suprafata caut cu repeziciune un boschete sa dau la "rate" in rest sper ca suntem bine si sper ca la vara viitoare sa ne intalnim cu bebeii in parc la joaca,sa se joace impreuna cum vb de cand sunt in burtica.
Va pupicesc pe toate si vostri.
Dbunny spune:
Mai mai...cresc gravidutele aici ca ciupercile dupa ploaie
Felicitari la toate si la mai multe !
Eu din primele sapt am avut dureri de burtica ca la ciclu(si au durat destul de mult), si scurgeri maronii foarte putine in sapt. nr.5. si medicul niciodata nu mi-a dat nimic, a zis ca uterul creste, bb se dezvolta, bla-bla-bla
Doar vroiam sa va urez succes la toate
Dbunny14+
Ps. deja stim ca suntem baietel !
clau07 spune:
Buna fetelor,
felicitari la toate
Cred ca ma incadrez si eu la mamici de ianuarie 2007.
UM 26 martie 2005
DN 02 iulie 1971
inca nu stiu DPN. Pe 15 iunie am prima vizita la medic si atunci voi avea mai multe amanunte. Pana acum nu am greturi, dar nici pofte. Am avut si eu dureri de burta si scurgeri maronii.
Numai bine la toate
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
laureta spune:
quote:
Originally posted by clau07
Buna fetelor,
felicitari la toate
Cred ca ma incadrez si eu la mamici de ianuarie 2007.
UM 26 martie 2005
DN 02 iulie 1971
inca nu stiu DPN. Pe 15 iunie am prima vizita la medic si atunci voi avea mai multe amanunte. Pana acum nu am greturi, dar nici pofte. Am avut si eu dureri de burta si scurgeri maronii.
Numai bine la toate
clau cred ca mai degraba esti la mamici de decembrie 2006 uite cum iese la un tabel:
Data curenta: 26.05.2006
Prima zi a sarcinii: 26.03.2006
Inceputul celui de-al II-lea trimestru: 18.06.2006
Inceputul celui de-al III-lea trimestru: 08.10.2006
Data stabilizarii sarcinii (*): 08.10.2006
Perioada cea mai probabila a nasterii: 10.12.2006 14.01.2007
Sarcina īmplineste azi: 8 saptamāni si 5 zile.
Sarcina mai dureaza: 31 saptamāni si 4 zile.
Data cea mai probabila a nasterii: 31.12.2006
Numarul zilei curente de sarcina: 60
Numarul zilelor pāna la nastere: 220
Zodia copilului: Capricorn
Sarcina usoara
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Daconst spune:
Fetele m-am mai linistit cind am citit ca unele din voi ati mai avut pete maronii.N-am avut decit dimineata dupa toaleta si atat.Sper sa nu se mai repete.Luni merg la dr si vad atunci.
Ramona,am vazut ca noi doua avem acelasi UM 4apr,doar ca DPN nu corespunde.Esti sigura ca la tine e bine?La mine asa a calculat si dr si eu pe pagina aia pe care am mai dat-o.
Dana 7+
clau07 spune:
quote:
Originally posted by laureta
clau cred ca mai degraba esti la mamici de decembrie 2006 uite cum iese la un tabel:
Data curenta: 26.05.2006
Prima zi a sarcinii: 26.03.2006
Inceputul celui de-al II-lea trimestru: 18.06.2006
Inceputul celui de-al III-lea trimestru: 08.10.2006
Data stabilizarii sarcinii (*): 08.10.2006
Perioada cea mai probabila a nasterii: 10.12.2006 14.01.2007
Sarcina īmplineste azi: 8 saptamāni si 5 zile.
Sarcina mai dureaza: 31 saptamāni si 4 zile.
Data cea mai probabila a nasterii: 31.12.2006
Numarul zilei curente de sarcina: 60
Numarul zilelor pāna la nastere: 220
Zodia copilului: Capricorn
Sarcina usoara
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Laureta, dar prima zi a sarcinii nu este ziua cand am avut UM( ultima menstra). Prima zi de sarcina e undeva prin aprilie 13 dupa calculele mele( nu sunt sigura pentru ca nu am urmarit ovulatia). Eu am calculat 40 de saptamani din aprilie. Era un tabel cu DPN la desprecopii.com, dar nu-l mai gasesc. Oricum 31 decembrie nu e departe de ianuarie, dar ai dreptate, s-ar putea sa nasc in decembrie pentru ca doctorul mi-a zic ca pentru cezariana ma va programa cu o luna inainte de termen. Merci
Catalina spune:
Cristinna, multumesc de incurajari. Sa stii ca in saptamanile 6 si 7 nici eu nu putem manca nimic. Cand prindeam un moment fara greata atuncea bagam ceva ... Incearca limonada multa ... eu m-am descurcat cumva cu ea.
Catalina