Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

gabriela_s eu as vrea sa te incurajez si sa treci peste totul si sa te poti bucura de bebele tau.Sa stii ca si eu am avut o chestie de genul acesta si acuma nu i-mi pare rau ,ani au trecut ,fata mea e mare cit mine....si timpul le-a descurcat pe toate sincer iti spun .Iar legat de chestia ca nu are un tata al ei adrevarat linga ea ,sa stii ca asta a fost mai putin important insituatia mea poate si deoarce am fost o femei descurcareata si am putut sa-o iau de la O de atitea ori,nu iti mai spun ca pe cind avea ea 8 ani am plecat in Belgia si acuma suntem in Germania si pot sa spun ca suntem o familie fericita....eu de multe ori am spus si mi-am pus intrebarea asta...cel putin eu ma simt o femei fericita,iubita etc....asa ca nu stii ce iti rezerva viitorul si cu un tata adevar si sa nu-i ofere totul la copil ca sunt si tati de genul asta si sunt destule femei saracutzele de ele care se chinuie si poate ar fi altfel mai bine pentru ele si copil.
gabriela_s am vrut sa-ti scriu mai multe dar nu ai activata obtiunea la mesaje private,daca vrei fa-o activa .

Fetelor tineti lista deschisa ca nu se stie poate ,poate

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Maai, ce mamici harnicute: am fost plecata 2 zile si va gasesc in subiect nou! Taaare ma bucur ca ne adunam din ce in ce mai multe!

Adinush multumim ca ai facut lista! Am o mica sugestie: poate ar fi o idee sa colorezi cu o alta culoare decat albastru numele mamicilor, ca sa poata fi urmarita mai usor lista. Nu te superi pe mine, da? Asa, si eram datoare cu DN 25.08.1973

Zicea Mirela ca e cea mai mare...inca esti , dar uite-ma in gashca de peste 30

Hmmm...ce citesc eu pe aici despre intreruperi de sarcina...o, Doamne!

Gabriela, iubita mea, nu te lasa incercata de gandurile negre pe care cei de langa tine ti le tot insufla! Te rog, gandeste-te la puiul pe care Dumnezeu ti l-a pus in burtica: el isi doreste sa vina in lumea asta. Stiu ca in cazul in care tatal va refuza sa ti se alature in cresterea lui, va fi mai greu, insa daca parintii te pot ajuta, mergi inainte! Daca vrei sa iti intaresti convingerea, intra cateva secunde numai pe forumul mamicilor care isi doresc in copilas. O sa gasesti acolo femei care au trecut prin avorturi, iar acum lupta cu disperare (prin tot felul de proceduri complicate si costisitoare) sa aiba iar bucuria de a purta viata in burtica. Cuvintele mele sunt prea putine ca sa poata descrie cata suferinta incape in astfel de experiente. Am stat mai bine de un an pe listutele de Mamici aspirante si am vazut multe. La mine a vrut Bunul Dumnezeu ca sa am pana acum 2 sarcini: una este minunea blonda de aici, iar cea de-a doua este in burtica mea. Nu exista fericire mai mare decat a avea puiul tau! Te rog din suflet, gandeste-te bine si nu actiona doar sub impulsul revoltei fata de tata sau fata de situatie! Daca Dumnezeu a vrut sa apara acest pui, tot El va sti sa te intareasca si sa-ti arate drumul de mers mai departe. Te rog, ai grija de tine si de puiut! Inca ceva: te rog din suflet, nu-mi lua in nume de rau cele spuse mai sus, dar iti vorbeste o mama care iubeste copiii din tot sufletul si s-a convins ca este cel mai important lucru pentru care merita cu adevarat sa traiesti!

Eu, slava Domnului, sunt bine si vad ca si greturile stau linistite pana acum...doar usoare senzatii prin stomac dimineata. Somnul si starea de oboseala apar mai curand seara, cand pic franta, dar in cursul zilei nu ma "laud" decat cu o pofta de mancare ceva mai mare. periculos lucru...clar! Revin putin mai tarziu, ca trebuie sa pregatesc familia de plecare la munca

Sa aveti o zi minunata!

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele,
Ma bucur ca am intrat aici in aceasta dimineata ca vad ca mai multe dintre voi experimentati aceleasi simptome. Eu am avut pana acum vreo trei zile (in total probabil vreo 2 saptamani) stari de greata fff accentuata, si la fel de somnolenta. Ele au inceta dintr-o data si parca nici sanii nu mai sunt la fel. Am intrat azi in 8 saptamani si ieri speriata am fost la giulesti si mi-au facut echo. Avea batai de inima regulate, lichidul era normal, banuiesc ca daca au stabilit astea sarcina e ok. Nu am putut ridica Beta HCG-ul ca nu era gata dar oare mai are importanta daca l-au vazut echografic ca avea batai regulate de inima?
Si eu ma simt balonata si uneori mai am cate o durere, zilele trecute chiar toata ziua. Vedeti chiar aici pe forum la articolul acela care descrie ce se intampla in fiecare sapt de sarcina ca zice pe la sapt 7,8,9 ca uterul incepe sa se mareasca.
Va pup,sa fiti sanatoase.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele sunt cam speriata.Am ceva pete maronii si nu stiu daca e bine sau nu.
La mine e perioada cind ar trebui sa-mi vina ciclul,o fi normal?
Am sunat dr,dar astia aici nu dau nimic de sustinere,ca zic sa lasam natura sa-si faca treaba si sa stau linistita.Prietena mea a sunat dr din Ro si ala a spus sa iau 6 ustrogestan.
Ce naiba sa fac? :cry:

Dana 7+

Mergi la inceput

Dana la prima sarcina si eu am avut niste scurgeri nu tocmai ca la menstruatie vreme de vreo 2 zile prin saptamana 8 parca. Eu nu mi-am facut probleme (ca sa vezi ce inconstienta eram!) pentru ca imi spusese o prietena care fusese insarcinata ca e normal, si ca ar fi avut si ea cam in aceeasi perioada. In sfarsit, a trecut si chiar n-a fost nimic sa afecteze sarcina, pentru ca am nascut o fetita sanatoasa si frumoasa. Acum abia imi dau seama ca puteau fi foarte multe cauze pentru scurgerea aceea si ar fi trebuit sa intreb un medic.
Asta cred ca ar fi bine sa faci...sa mergi la o clinica de acolo si sa vezi ei ce zic. DPentru sarcina asta, desi n-am avut nici un fel de probleme de sustinere a sarcinii in trecut, dr. mi-a dat de la bun inceput sa iau Utrogestan: una dimineatza, una seara (asta poate si pentru ca am depasit 30 de ani).

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Simona vezi ce fata ascultatoare sunt?Ma gandisem si eu la asta(in lista mea apar datele cu 2 spatii in fata ca sa se vada diferenta de nume si date dar se pare ca nu recunoaste mai multe spatii...sunt afisate toate de la inceputul randului) dar aveam asa o lene sa scriu un rand red si unul blueDar dk cineva mi-a atras atentia ca sunt un pic lenesa mi-am revenit
Adevarul e ca am schimbat mobila din birou si am stat mai bine de o saptamana doar la laptop,si destul de putin comparativ cu timpul pe care il stau de obicei in fata calculatorului.dar de azi lucrurile au revenit la normal.Eu lucrez de acasa,ca "sef" il am pe viitorul tatic(avem o afacere deschisa pe cont propriu) asa ca m-am gandit ca petrec mai mult timp dekt multe dintre voi la calc.De aia m-am si apucat sa fac listuta noastra.Inca mai are nevoie de ajustari si completari...iar ideile sunt binevenite

Adinush8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

M-am mai linistit acum si incerc sa stau cumintica in pat.Vad ca nu mai am nici scurgeri,nici pete.Dr meu a spus sa merg doar daca vad ca e mai rau,dar deocamdata nu e.Sper sa nici nu fie.
Am mai citit ca sunt multe gravidute care au trecut prin asta si cica daca nu e rosu sangele nu e asa grav.
Luni am programare la dr,oricum si atunci vedem daca totul e bine.

Acum am citit si eu mesajele de mai sus si vreu sa va spun ca sunt alaturi de voi,macar cu gindul si orice decizie veti lua sa va ajute D-zeu sa fiti tari si sa treceti cu bine de momentul asta greu.
Va pup,dragele mele burtici!

Dana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iolanda77 spune:

Salut tuturor! Este primul mesaj pe acest forum.

adinush te rog sa ma treci si pe mine in lista.

DN: 10.09.1977
DPN: 13.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Dana uite am gasit un subiect tot despre peteaici

Adinush8+

Mergi la inceput

Adinutule uite un mare de la mine! Esti o scumpa si ma bucur ca vezi lucrurile asa. Sunt convinsa ca ti-a dat ceva bataie de cap sa aduni toate datele si sa le pui impreuna. Multumim! [flo

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput