Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
Fetele,parca am avut si eu azi primele greturi dar am baut un magneziu efervescent si au trecut ca prin minune...sa fie vreun secret?
Ar mai fi metoda cu biscuiteii si rontaieli,dar parca nu m-as baga la ei sa nu iau inca proportii.As vrea sa raman la aceleasi kg pina la 3 luni,ca dr imi spunea ca ce pun acum pe mine nu e nimic pt bb.
Sper sa si reusesc.
Cum stati cu burticile?Cresc?La mine cred ca m-am latit in solduri ca nu ma mai incap blugii deja.Mai ales ca am zile cind sunt balonata rau si am o burtica ca la 4 luni nu 2.![]()
Dana 8+
oana_bucur spune:
Daconst...ma gandeam ca sunt singura...de vreo saptamana sunt balonata rau de tot si evident, in permanenta. Asta si arsurile de stomac de noapte si dimineata. Iar burta mea arata parca as fi in luna a 5 in liniste (si eu nici macar nu sunt intr-a 2-a).
Evit si eu dulciurile insa mananc cam la 2 ore (si fiindca mi se face foame si ca sa evit arsurile de stomac) si am scos deasemenea si painea. Incerc sa pap diversificat si nu mult o data. In schimb pe ceapa si usturoi sunt setata, dupa cum bag de seama.
Magneziu efervescent?...ai incercat la sfatul doctorului?....asta trebuie tinuta minte.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2
aiska spune:
Cristinna sper sa te simti mai bine in curind.
Daconst vizibilitatea burticii depinde de constitutia femeii. La mine s-a vazut putin de tot de-abia din luna a cincea.
De obicei asa e si normal,uterul depasind linia pelvisului prin saptaminile 20.Intre saptaminile 18-36 se pun cele mai multe kg dupa cartile de specialitate finlandeze.
Imi pare rau ca aveti greturi.La mine singura chestie a fost ca eram gata gata sa vomit numai atunci cind ma spalam pe dinti.
Oana si eu am fost putin balonata la prima sarcina.Acum vad ca nu.(deocamdata)Impotriva arsurilor este de evitat mancare prajita,condimente,se recomanda dormitul cu capul si partea superioara a corpului pe o suprafata inaltata,de asemenea un pahar de lapte la culcare ar atenua acidulatia care da nastere la arsuri.
Sabina
5+
mamica lui Aleksi Joel 
nushulica spune:
fetelor vin si eu la voi am 5 teste facute toate pozitive maine am prima programare la dr...si atunci va voi zice datele exacte...pana atunci dn:11.06.1979,um:19.04.2006 dpn??nu stiu va zic maine
va
pe toate si pe taticul din cluj
care are curajul sa intre pe aici printre mamici...al meu nu ar fi in stare sa stea de vb cu atatea mamici
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
aiska spune:
Nusulica bine ai venit in grupul nostru!
Felicitari pentru cele doua liniute!
Ai niste poze tare frumoase si o finuta super dragutica!
Dupa cartea mea tu ai data probabila a nasterii pe 24 ianuarie.Ecograful este insa cel care apreciaza cel mai bine.Succes la doctor si o sarcina fara probleme!
Sabina
5+
mamica lui Aleksi Joel 
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aiska
Dupa cartea mea tu ai data probabila a nasterii pe 24 ianuarie.Ecograful este insa cel care apreciaza cel mai bine.Succes la doctor si o sarcina fara probleme!
Sabina5+
mamica lui Aleksi Joel
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aiska
Sabina5+
mamica lui Aleksi Joel
multumesc frumos esti o dragutza

ingrid daaaaaaa - e o frumoasa si o dulceata ...acushica o sa le avem si noi pe ale noastre

o sa vad ce-mi zice si la ecograf in legatura cu dpn asa am calculat si eu dar vorba ta ecograful e sfant
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
oana_bucur spune:
Nushulica...bine ai venit. Pupici inapoi.
Aiska...am dintotdeauna probleme cu o gastrita care ma chinuie in special cand sunt stresata...nu e cazul acum dar era de asteptat sa-mi apara o hiperaciditate...am invatat in timp sa mananc rar prajeli si condimentat iar lapte beau, cel putin acum, aproape un litru pe zi si noaptea la fiecare trezire...asta si maslinele ingurgitate cu tot cu samburi. As fi incercat partea cu pozitia dar din pacate am ceva probleme cu spatele (scolioza usoara) si trebuie sa-mi tin spatele drept. Sunt un pic rablagita dar nu ma plang asa tare...
Tivo...n-as stii sa-ti zic unde...dar trebuie sa existe niste subiecte unde sa ii gasesti pe tatzi. Cautare placuta.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2
nushulica spune:
vreau sa va intreb dac pe voi va doare spatele tare??ca pe mine ma rupe...si ma dor un pic si sanii dar suportabil![]()
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
oana_bucur spune:
Nushulica...pe mine inca nu...ma mai dereanjeaza dar destul de putin. In schimb prietena mea care acum e in 3 luni a avut de la inceput dureri puternice de spate...acum au mai lasat-o.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2