Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hey mai e loc si pentru noi aici in cuibusorul de ian-feb 2007?va urmaresc de la inceput dar nu am vrut sa scriu pana nu-i vedeam inimioara lui bebe la eco asa ca astazi dupa vizita de la doctor m-am hotarat sa va sciu.
ma numesc Octavia am un baietel de 1,7 ani si il asteptam si pe bebe 2.UM:18 aprilie 2006 DPN:23 ian 2007.pana in prezent(sper sa fie asa si de acum incolo) suntem bine.spre deosebire de sarcina trecuta tura asta nu am nimic:nu tu greturi,nu tu sani intariti.am avut si eu probleme cu balonarea dar stiu din experienta trecuta o"pozitie"care faciliteaza eliminarea gazelor asa ca tura asta mi-e mai usor

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bits esti bine venita!!! fetele sunt tare dragutze abia azi am scris si eu primul mesaj aici si mi s-a raspuns imediat
sarcina usoara!!!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Nushulica multam fain!mey durerile de spate sunt normale dar in cazul in care sunt insotite de dureri de burtik trebuie mers neaparat la doctor.ti-o spun din propria experienta de la prima sarcina pe care am pierdut-o.eu nu puteam sa stau in pat de durere si simteam ca-mi radiaza spre rotula.nu vreau sa te sperii dar e mai bine sa fii precauta!

sarcini usoare tuturor fetelor si sa dea D-zeu sa ajungem cu bine sa ne tinem puii in brate!

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Aiska multumesc mult! Adevarul este ca tare te inteleg. Si eu am stat ca pe ghimpi pana am vazut luminita de viata din burtica mea. Este o adevarata minune! Din fericire aici lucrurile sunt mult mai relaxate, si daca vrei sa faci in fiecare luna de 2 ori eco...gasesti unde, si nu costa o avere. Eu sunt destul de norocoasa pentru ca am abonament la o clinica privata si pot merge cam de cate ori vreau (evident la indicatiile medicului sau la dorinta mea ).

Cristinna multumesc frumos! V-am impartasit experienta mea pentru ca imi imaginam ca unele dintre voi poate n-ati ajuns inca la eco si o sa asteptati mai cu drag momentul.

Pentru ca vorbeati de dureri de spate: ieri am avut si eu o vaga tentativa si chiar ma gandeam ce o fi asta...daca nu cumva scaunul de la birou este de vina. Cum a cedat in vreo 2 ore si n-a fost insuportabila, nu mi-am facut probleme cu adevarat.
La capitolul greturi azi vad ca stau ceva mai bine: foarte vagi senzatii. Poate ca deja m-am obisnuit si nu le mai iau in serios...cine mai stie! Sa speram ca nu vor mai reveni, ca tare urate mai sunt!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Octavia bine ai sosit la mamicile de ianuarie -februarie 2007!
Felicitari pentru inimioara de la eco!
Mai este o mamica din in grupul nostru, ai observat?Baietelul tau Kenzo e simpatic foc!
Sa creasca mare si cuminte!

Nushulica cred ca maine te va lamuri medicul cu privire la durerile de spate.Nu este ceva neobisnuit in sarcina,uneori exercitiile speciale ajuta,alteori nu.

Oana chiar asa, tu poti minca maslinele cu simbure cu tot sau glumeai? Ai facut vreodata tratament pentru scolioza? Stiam ca se poate atenua cu exercitii corespunzatoare si miscare efectuata in mod regulat.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Simona ce frumos ca in Romania va puteti duce de mai multe ori la eco sa-i vedeti pe simburei!
Astazi mi-am facut programare la particular pentru ecografie fiindca nu mai pot rezista sa stau in nesiguranta inca 4 saptamini.
Asa ca voi merge peste 2 saptamini jumate.
Recitind din urma am vazut in poze ca ai o fetita superba si nici mamica nu e mai prejos.

Sarcina usoara la toate burticile

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Adinush esti pe-aici?Cum te mai simti?
Observ cu bucurie ca aproape in fiecare zi avem noi gravidute si listuta se ingroasa!

pupici la toate burticile

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

AISKA multumesc mult pt aprecieri!la capitolul cumintenie stam destul de bine adica suntem cu prostioarele in top,nu trece zi fara sa nu faca ceva.

am remarcat-o si pe dolphin pe care o stiam de la japonici,iar pe Yulia o stiu de cand eram insarcinata caci trageam cu ochii la pozicile fetelor cu copii metisi.e dulce tare copila!

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Dragi burticele,
Tot plimbindu-ma pe forum am sesizat ca la odisee se folosec si userii comuni asa incit orice graviduta poate edita listuta.
Ce parere aveti,ar fi bine sau nu,sa ne inregistram si noi asa ceva?

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Buna fetelor dragutelor!!!
Ma bucur mult, mult ca pot scrie si eu aici
Am vazut acest subiect inca de cand a fost scris primul mesaj, dar am avut asa o retinere. Am vrut sa merg intai la ecografie sa ma asigur ca totul este bine si acolo unde trebuie. Acest lucru s-a intamplat chiar luni, totul este bine, asa ca pot scrie acum cu inima usoara. Datele mele sunt:
DN: 05 Apr 1973, UM: 07 Apr 2006, DPN: 19 Ian 2007, adica un capricorn.
Sunt extraordinar de fericita. Mai am o fetita minunata care acum are 3 ani si 9 luni. Acum sunt in saptamana a 8-a; pana in saptamana a 7-a nu am avut nici un fel de greturi, in schimb m-a durut burtica si spatele. Insa de vinerea trecuta m-a luat un rau care nici acum nu m-a lasat. Mi-e o greata continua, de dimineata pana seara, ma simt ametita si am asa o stare de rau care nu ma lasa sa fac mai nimic. Sper din suflet sa nu ma tina mult, ca ma cam doboara starea asta. La prima sarcina am avut cam o luna si jumatate ceva greturi, dar doar seara.
Maine dimineata ma duc la Cantacuzino sa-mi fac o parte din analize, sper sa fie totul bine.
Sper sa mai pot sa scriu cate ceva cat de curand, pana atunci multa sanatate si sarcini cat mai usoare!!!

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput