Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

Am observat ca multe fete de pe-aici frecventeaza mai rar alte subiecte, sa veniti si pe celelalte subforumuri la discutii interesante :)

I plan on living forever. So far, so good

Joce..oops..sa cad de pe scaun cand te-am vazut..credeam ca esti!
Scuze fetelor de intruziune..va doresc sarcini usoare, nasteri la fel si bebelusi perfecti!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

hahaha, io mai intru si pe unde nu-mi fierbe nimic
o sa fiu eu... da mai incolo :)
nu vezi ca acum am pus subiect cu depresiile de dupa nastere? sssshhht, sa nu ma auda gravidutele :)

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Oana iti multumesc pentru cuvintele frumoase de bun venit.Noi avem aceeasi data probabila a nasterii,nu-i asa?
Yagmur bine ati sosit la DC impreuna cu sotul! Imi pare bine sa va intilnesc!
Daconst mi se pare interesant ce ai scris despre monitorizarea sarcinii in Germania.In Finlanda moasa ne supravegheaza lunar si doctorul generalist ne vede de 3 ori.Daca nu exista probleme nu ne intilnim deloc cu ginecologul.Analizele nu ni le putem alege, daca nu avem antecedente de alte boli, se fac doar grupa sanguina, hemoglobina, Rh-ul, cardiolipina, HIV, hepatita B, imunitatea la rubeola. Cam putin, nu?
Flavia ce este RV de care scriai? Bine ca micutul tau e acum okay.Copii mici pot face temperaturi foarte ridicate uneori.
Sim felicitari pentru simburel. Mi-as dori sa-l vad si eu asa de devreme ca tine, insa aici nu se prea poate.
Adinush sper ca nu te superi daca as sugera si eu ceva? Uite ma gindeam ca ar fi frumos sa se vada pe listuta si tarile si orasele de unde suntem fiecare.
Ce parere au si celelalte fete?
salutari la toate burticutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bun venit burticile noi si spor la scris!
Ma bucur ca listuta noastra se mareste pe zi ce trece.
Sim,felicitari pentru inimioara si te inteleg ce ai simtit ca si pe mine m-a apucat rasul din senin si mi s-au umezit ochii in acelasi timp cind am vazut inimioara la bb meu.Eu un sentiment unic.
Fetele cu tiroida,eu nu aveam inainte de sarcina si se pare ca s-a declansat acum.Este la fel ca si diabetul gestational,pe care poti sa-l dobandesti cu sarcina.E bine sa avem grija si la neplacerile cu care ne putem trezi dupa sarcina.
Pupici si o seara faina!

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Multumiri din inima la toate gravidutzele....ptr cuvintele frumoase de intampinare pe forum...
O sa va tin si eu la curent cu evolutia mea si a micutzului..
Azi merg la doctor si sper sa fie totul bine.
Eu ma simt destul de deprimata, si imi este teama ca tiroida (sau ce a mai ramas din ea) imi face fitze.. Saptamana viitoare ma duc sa-mi fac un nou TSH sa verific ca totul este okey...
Aveti grija!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tivo spune:

ma bucur foarte mult pt primirea frumoasa facuta. va multumesc tuturor...va fi bine.da..as my dear said, sarcina asta a venit oarecum...pe neasteptate. ne bucuram, insa de ea...si o savuram,desi sunt unele aspecte ale ei(sarcinii that is..desi nici cu nevasta nu-i usor..) destul de... incomode.mai exista viitori tatici pe aici? mi-ar folosi ceva sfaturi legate de perioada asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aiska...am gresit eu un pic cu prima zi a ultimei menstre...de fapt a fost 23 aprilie...deci pe aproape de tine si DPN-ul
Maine imi spune doctorul si transmit.

Jocelyn...intrarea intr-un numar mic de subiecte se poate datora, cum logic pare, unui timp mai restrans care implica automat restrangerea la subiectele de interes imediat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetele,
Sim felicitari pentru bataile inimii
Daconst bravo pentru control si pentru ca te-ai linistit ca totul este ok cu bb-ul.
Bun venit noilor gravidutze.
Despre mine ce pot sa va zic, decat ca eu am seara greturi si mai . Pofta de mancare nu mi-a revenit din pacate, mananc doar pt ca stiu ca trebuie, dar fara nici o pofta.
Va pe toate fetele si o sa scriu mai multe cand o sa ma simt un picutel mai binisor

Cristinna 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Yagmur si tivo eu sunt Clujeanca, deci daca va pot ajuta cu ceva , cu mare drag

Cristinna 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristinna...ma bucur sa te "vad". Chiar ma gandeam ca nu ai mai dat pe aici de cateva zile.
Sper ca, macar astazi, sa te simti mai bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2

Mergi la inceput