Mamici de ianuarie-februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
madaluta spune:
da intr-adevar TSH-ul este foarte important in sarcina, dar era si mai important dc stiati in ce situatie se afla inainte de a ramane insarcinate.oricum tratamentul pt tiroida nu prea este indicat in sarcina decat la nevoie majora si in cantitate redusa.eu am suferit de hipertiroidie (Basedow)si a trebuit intai sa o reglez si apoi sa raman insarcinata.Dc e hipotiroidie , nu e asa de periculoasa decat k v-ati putea ingrasa excesiv....oricum nu e un motiv sa va ingrijorati caci multe graviddute isi dau tiroida peste cap in sarcina. tb insa sa stiti periodic valoarea TSH- pt a sti cand tb sa interveniti cu ceva medicatie.
va pup si va doresc sanatate.
Madalina
11+
Yagmur spune:
Madaluta, ce bine ca m-am inregistrat astazi pe forum. Eu am 35 de ani si sint insarcinata in 8 sapt. Sint operata de tiroida (hipertiroidie obeza). In continuare iau eutyrox (150g/zi) si chiar nu stiu cum se va dezvolta aceasta sarcina. Sapt viitoare ma duc sa-mi refac analizele de tiroida. Din pacate, nu a fost o sarcina "programata", si am fost luat total prin surprindere....
Astept mai multe detalii despre lipsa tiroidei si problemele care pot aparea.....
oana_bucur spune:
Felicitari, Yagmur si Aiska si bine ati venit.
Datele voastre o sa le puna Adinush cand o sa apara caci de cateva zile n-a postat nimic. Chiar asa Adinush...unde ai disparut!?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bluellullaby/album?.dir=/c4dere2
Yagmur spune:
Oana, se vede ca am descoperit acest forum astazi si mai sint si la job.
Datele mele sint: DPN: 4.01.2007; Datele mele de nastere: 7.09.1970 (oare sint cea mai "varsnica" viitoare mamica?????)
Salut toate mamicutzele.....
tivo spune:
va saluta sotzul lui yagmur..:) m-am gandit sa trec si eu p-aci. e bine si pt barbati sa se implice in asta, nu?...
kateryna spune:
Sim, felicitari pentru inimioara. Ce nu pot eu sa inteleg e...cum tu esti in 6+ *spui ca ai 6 sapt implinite* cand ai DPN 25 ianuarie * mie imi iese ca ai 5 sapt si 5 zile. Te intreb pentru ca eu am DPN cu o zi inaintea ta. Eu stiu ca abia maine fac 6 saptamani de sarcina deci intru in saptamana a 7-a.
Vine barza
Pepsi spune:
oana bucur, merci de urari,
am uitat sa-mi zic virsta, am 31 ani, fac 32 in toamna asta.
tivo esti simpatic, dragut din partea ta sa participi cu sotia, da, si barbatii trebuie sa se implice, in general ei se implica mai putin la o prima sarcina, si putin mai mult la o a doua....
dacost, pritena mea a fost operata de tiroida si pe tot timpul sarcinii a luat hormoni ptr tiroida.
ptr moment nu am luat inca RV la doctor, aici cam in 3 luni iti dau abia, inca nu m-am decis unde sa nasc. in rest cu greturile sint ok ptr moment, dar nu cred ca va durea bucuria, ca la prima sarcina am avut greturi pina in luna a-5a trecut, si niste greturi oribile nu asa, nu ma puteam pune la verticala fara sa maninc un biscuit, etc.....cu mincatul si eu am pofta, dar ma abtin sa maninc prostii, rod morcovi si alte cruditati, ca la primul am fost f constipata.
in rest e bine, obosita, puiul meu de 2 ani a facut o serie de febra super urita, 41.5C, acum e mai bine,
hai sanatate la toata lumea
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
oana_bucur spune:
"sotul lui yagmur"...esti simpatic. Cred ca esti primul barbat pe care l-am vazut pana acum pe forum...presupun ca esti pur si simplu extaziat ca sotia e
.
Yagmur...ce conteaza ca esti mai in varsta...cu atat mai bine...asta inseamna mai multa intelepciune printre noi.
Asadar, inca o data, ...bine ati venit!
sim spune:
Kateryna pai eu mi-am facut calculul cu un soi de calculator pe net si la durata CM am trecut 26 de zile, ca atat este la mine de buna vreme. Si astazi implinesc 6 saptamani, asa ca am lasat plusul (pus azi-dimineatza) pentru saptamana care urmeaza (pentru ca nu updatez in fiecare zi semnatura). La ecografia de astazi si doctorul mi-a confirmat ca dimensiunea sarcinii corespunde calculului meu de fix 6 saptamani. Probabil conteaza durata CM in stabilirea momentului in care s-a produs ovulatia si conceptia. In orice caz nu are prea mare importanta daca e sa fie 23, 24 sau 25 ianuarie...
tot varsator va fi! Si eu am o familie pliiina de varsatori: sot, frate, mama, soacra plus muuulti prieteni. Am s-o tin numai intr-un chef, pentru ca doar o luna inainte este ziua fetitei noastre.
Multumesc pentru felicitari! Mergem impreuna!
Tu cum stai cu greturile? Eu incerc sa le controlez cu biscuiti sarati si vad ca deocamdata da rezultate. Desi am senzatiile acelea urate in stomac, inca n-am trecut la "actiune". Sper sa ramana doar atat. ![]()
Simona
6+ si Ruxi 
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by oana_bucur
"sotul lui yagmur"...esti simpatic. Cred ca esti primul barbat pe care l-am vazut pana acum pe forum...presupun ca esti pur si simplu extaziat ca sotia e.
Oana, poate nu ai frecventat alte topicuri sau subforumuri dar sunt destui barbati pe acest forum. Desigur ca ponderea este de sex feminin dar cu ocazia asta am vrut sa-i spun si eu sotului lui yagmur ca nu e singur si chiar e binevenit.
Am observat ca multe fete de pe-aici frecventeaza mai rar alte subiecte, sa veniti si pe celelalte subforumuri la discutii interesante :)
I plan on living forever. So far, so good