Zodia Gemeni (10)
Raspunsuri - Pagina 25
Luna75 spune:
Vin si cu un mic cadou special pentru Roxisialexia,dar si pentru celelalte Gemenute ce poarta eventual acelasi nume.
[red]Roxana [/red]
Purtatoarea acestui prenume nutreste ambitii de conducere, dar are o fire insensibila, ceea ce ii indeparteaza pe cei din jur. Increzatoare in fortele proprii si dornica de succes si de avere, isi urmareste telurile indiferent de obstacolele ce ii apar in cale. E cu gandul mai degraba la afaceri si la modalitati de a face bani, decat la muzica, arta, teatru sau filosofie. Se lanseaza in noi activitati si isi pune in practica ideile, dar rareori va culege pe deplin succesul financiar si roadele eforturilor sale. Tinde sa se simta frustrata pentru ca nu reuseste sa isi implineasca total ambitiile. Fire extrem de independenta si individualista, uraste sa primeasca ordine sau sfaturi de la cineva. Prefera conversatiile directe si la obiect, exprimandu-se foarte transant si fara ocolisuri.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
liliac1 spune:
La Multi Ani!!
roxisialexia
geo ionita
pnt_loredana
ela2004
Sa fiti iubite, sa fiti sanatoase si sa va fie viata plina de bucurii si realizari.
va cu drag!!
Offf, s-au dus si zilele noastre, e ultima zi de distractie la noi. Dar nu-i nimic, unde-i petrecere mergem si noi
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
Roxane spune:
La multi ani! gemenilor nascuti azi si pt ca-i ultima zi a zodiei...LA MULTI ANI! pentru toti gemenii
Luna75 spune:
Roxane,Cat de mare e "caprita" ta ?!
Ma distreaza numele de alint pe care le gasim noi, mamele, pentru puii nostri.
roxisialexia spune:
Multumesc tuturor pentru felicitari
Sun
Luna , interesanta caracterizarea si cu oarecare sambure de adevar ..iti multumesc frumos.
Eu sunt fericita fetelor, ma simt tanara si cu chef de viata.tot azi Alexia a implinit 8 luni...nu stiu cand a trecut acest timp..sunt mamica si este cel mai frumos cadou pe care il pot avea.
Si gata am terminat sarbatoritii acum sa trecem la lucruri mai serioase!!!
[:d]...
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
andreea_trend spune:
HOROSCOPUL DE AZI JOI 22 IUNIE
Timiditatea va copleseste exact cand ar trebui sa va exprimati mai deschis ideile sau sentimentele in fata cuiva.
Prezenta persoanei iubite are un efect ciudat asupra psihicului dv. si nu reusiti sa-i spuneti ce simtiti sau ce doriti, ceea ce poate crea unele tensiuni in cuplu.
Parca v-ar fi teama sa va deschideti sufletul, ca nu cumva sa se joace cineva cu emotiile dv.
Luna75 spune:
Vroiam sa urez La multi ani! fetelor si am descoperit ca nu am cui.
Poate la anul.
gogosar spune:
Salutare gemanute.gata, de azi a inceput o noua zodie.Sa le uram si lor La multi ani!, pentru ca sunt sigura ca in fiecare familie sau grup de prieteni exista un racusor.De ex sapt viitoare e ziua surorii mele.
Voua gemanutelor va urez o zi superba si plina de realizari.
Va pup dulce pe toate.
Kittie spune:
Nici nu mi-am dat seama c-a trecut o luna asa de repede .. N-am apucat sa urez cum trebuie LA MULTI ANI PENTRU sotzul lui aileene, Laura_B, cristina_20, ILUCAE, pnt_loredana, ela2004, roxisialexia, geo ionita si.... LEELOOOOOOO!!!!
Imi pare atat de rau ca s-a terminat zodia noastra... offffff !!! Nu mai la multi ani anu asta, gata ...
Eh... Luna, da' tu esti pasionata de astrologie? sau de gemeni pursi simplu?
, mami de ( 13oct04 )