Zodia Gemeni (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Doresc si eu un sincer "La Multi Ani!!!" tuturor fetelor pe care le-am ratat!

Am avut o saptamana nu prea linistita si poate ca o anumita indispozitie...Citind horoscoapele din urma...s-au cam potrivit

Va dulce si va doresc o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi.
Multa sanatate si numai realizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La Multi Ani! sarbatoritilor de astazi!

Eu m-am umflat de prajituri astazi pentru ca m-am sarbatorit in avans (multi dintre colegii mei nu erau miine la birou, asa ca m-au petrecut in avans...) - pentru variatie m-am hotarit sa fac eu totul acasa (mai putin tortul) si sa nu mai aduc prajituri de la cofetarie - pot sa va spun ca am avut mare succes!

Va pup pe toate!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Horoscopul:
"Nu va simtiti în deplinatea fortelor fizice si intelectuale, de unde si starea de nervozitate în care va aflati. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru ca aveti sanse minime sa reusiti.

Înarmati-va cu rabdare si controlati-va impulsivitatea!"

La multi ani sarbatoritilor zilei:
1962- sotzul lui aileene
1968– Laura_B
1974– cristina_20
1979– ILUCAE

O zi frumoasa!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

LA MULTI ANI ! sarbatoritelo de astazi
Laura_B
cristina_20
ILUCAE

si iata si cadoul pentru fete:

Caracteristicele persoanelor nascute pe data de 20
- Sunteti o persoana foarte sensibila si aveti nevoie de dragoste pentru a va arata abilitatile. Familia este foarte importanta pentru dumneavoastra deoarece va ofera protectie si securitate. Poate ca in momentul in care v-ati asigurat securitatea veti incepe sa va cultivati talentele artistice. Veti lua decizii bazate pe judecata rationala si nu pe emotii. Celorlalti nu le este intotdeauna usor sa stie de ce va comportati intr-un anumit fel si de asemenea oamenii au greutati in a va intelege toanele. In ciuda acestor aspecte preferati sa traiti si sa lucrati in echipa. Veti reusi sa rezolvati obligatiile mici si importante legate de societate.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua!
Luna - am citit horoscopul dat de tine si in mare parte, spre surprinderea mea, mi se potriveste. Nu prea merge partea cu toanele ca eu nu sunt genul cu toane, dar restul e facut de parca m-ar cunoaste pe mine!
Vad ca nu m-a adaugat nimeni pe listuza, dar nu-i nimic, LMA pentru mine si pentru toti sarbatoritii de astazi!!!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Scuze de intarziere, vreau sa doresc si eu LA Multi Ani tuturor gemanutezelor!

Sa aveti o viata frumoasa si plina de reusite.

Pentru mine ziua de azi a inceput foarte bine, Si de la 15 august ma reintorc la servici.
Pupic pentru toate fetele si o zi racoroasa .

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

leeloo,LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
"Se anunta o zi încarcata, asa ca va sfatuim sa va stabiliti clar lista de prioritati.

Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul si sa va ocupati de problemele partenerului de viata.

Sunteti nevoit sa cheltuiti o suma importanta pentru a repara ceva in casa. Va sfatuim sa nu va enervati."
La multi ani tuturor sarbatoritilor ultimei zile de Gemeni:

pnt_loredana
ela2004
roxisialexia- la multi ani cu sanatate, fericire si implinire si tot binele din lume, draga mea!
geo ionita
- la multi ani cu impliniri si ganduri bune si....hai Steaua!

Va pup

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !Gemanutelor nascute astazi si in special
pentru pentru
_loredana
ela2004
roxisialexia nascute in acelasi an
geo ionita

Caracteristicile persoanlor nascute pe 21 a lunii
- Oamenii sunt atrasi de dumneavoastra si puteti fi o persoana foarte sarmanta atunci cand va doriti acest lucru.Totusi aveti calea dumneavoastra si nu lasati pe nimeni sa se amestece. Daca aveti o relatie de cuplu serioasa aceasta atitudine v-ar putea crea probleme si partenerul s-ar putea simti neglijat. Desi suferiti daca viata dumneavoastra sentimentala nu se ridica la nivelul asteptarilor, va aparati foarte bine libertatea. De asemenea gasiti mereu pe cineva pe care doriti sa-l aduceti acasa. Va faceti timp pentru decorarea casei si sunteti cunoscuti pentru bunul gust pe care il aveti. Ar fi bine daca v-ati coordona mai bine actiunile si sa finalizati lucrurile vechi inainte sa incepeti altele noi. Dar, bineinteles ca dumneavoastra primiti sfaturi cu scepticism.

Mergi la inceput