Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, va rog cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77393" target="_blank">aici, cred ca asta explica multe...

Te-ai tulburat gandacel mic citind acel articol...... dar nu merita, pe cuvant. Cat despre neuronii cu pricina, este o teorie frumoasa, dar neadevarata.......

Oricum, esti o dulce !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

quote:

fetele, va rog cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77393" target="_blank">aici, cred ca asta explica multe...

Te-ai tulburat gandacel mic citind acel articol...... dar nu merita, pe cuvant. Cat despre neuronii cu pricina, este o teorie frumoasa, dar neadevarata.......

Oricum, esti o dulce !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

darael, nu sunt deloc un fan al americanilor (asta pana sa-l cunosc pe Pr. Rose:) dar chiar nu imi place cand cineva combate ceva si nu aduce si argumente

Mergi la inceput

gandacelule, vrei sa-ti aduc argumente ca te-ai tulburat in Sufletul tau de la articol, sau ca acea teorie a neuronilor oglinda este falsa ?

Pentru a veda tulburarea ta este suficient sa te uiti chiar TU in Sufletul tau minunat ....

Cat despre neuronii respectivi, nu ca e greu aici sa clicaresc ce stiu despre subiect, dar nu am nici dispozitia, nici dorinta necesara si, in plus, cred ca nici nu e potrivit sa scriu public ce stiu..... stii, strica la ten sa arati cate stii la un moment dat .

Oricum, cand vom reusi sa ne intalnim la un ceai odata in Bucuresti, am sa-ti spun atunci daca vrei de ce gresesc americanii cu studiul respectiv – apropo, puteau sa fie rusi, chinezi sau papuasi.... nu conteaza ce natie sunt.

In schimb, la subiectul cu pricina copiloi a spus frumos despre neurogeneza, dezvoltarea neuronala, plasticitate neuronala si nu numai...... dar, putini vor trage invatamintele necesare – parerea mea !

O duminica superba va doresc tuturor !

Adrian

Mergi la inceput

ne vedem la vasiliada

Mergi la inceput

stiu ca e un pasaj arhicunoscut, totusi face bine sa ne mai amintim de www.razboiulnevazut.org/sfanta-cruce/Arsenie.jpg" target="_blank">Pr. Arsenie Papacioc...

Ce e Scriptura ?
Parintele Arsenie Papacioc:

- Daca ne-ar cere cineva sa zicem un cuvant “Ce e Scriptura?”

“Armonie, dom´le! ” adica sa fim mereu in situatia de a sti sa iti
pastrezi pacea. Pentru ca raportul – cum zice Sf Ioan Scararul - intre dreptate si pace este de la 2 la 8.

Deci pacea e mai mare decat dreptatea. Numai atunci poti sa faci
armonie.

Deci tu trebuie sa fii un erou al armoniei, un erou al pacii, cu
orice chip.

- Cum ajungem acolo?

Este calea discernamantului, de a putea intelege imediat inima cuiva.

Orice om care are o pace sufleteasca este o valoare nemapomenita in
sufletul lui si sigur ca va fi o armonie in toata unitatea in care
traieste el.

- Cum ajungem la pace, la armonie in aglomerarile orasului?

Pacea inseamna sa renunti la parerile tale, la gusturile tale, la
chemarile tale pacatoase sau, in sfarsit, sa renunti de a face un razboi gratuit…

- Nu-i o simpla linistire interioara, asa…

Domne, nu rational trebuie sa se intrebe si nici rational nu trebuie
sa se raspunda.

Pacea asta vine fara explicatii. Simt o bucurie nemaipomenita, ca si
in iubire. Simt o mare bucurie sufleteasca. De ce? Pentru ca, practic, nu am nimic cu nimenea. Inima mea e libera, ca sa-I fac loc
Mantuitorului Hristos sa o ocupe. Pentru ca nu dusmanim pe nimeni.
Hristos nu intra intr-o inima care e ocupata de dusmanie.

Mergi la inceput

ce departe sunt de armonia asta... la mine dreptatea e 10 iar pacea 0

Mergi la inceput

quote:

ce departe sunt de armonia asta... la mine dreptatea e 10 iar pacea 0

Oh, Suflet nobil......
De ce plangi kopille ? Nu ai auzit de vorba aceea....... "Tine-ti mintea in iad si nu deznadajdui" spusa de Sfantul Siluan Athonitul ???

Resprira adanc, spune un "Doamne ajuta", Zambeste Cerului si Pamantului si ai sa vezi Soarele rasarind dincolo de orice nor......

Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:

sface bine sa ne mai amintim de www.razboiulnevazut.org/sfanta-cruce/Arsenie.jpg" target="_blank">Pr. Arsenie Papacioc...

orice chip.

Eh daca n'am stii otara istorie mai mai ca ne'am emotiona la vorbele linistitoare ala batranului legionar.
Pacea, armonia, cuibu, legiunea, arhanghelu ca vagoane facem noi rost de undeva.
P'asta il spovedeste careva?

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

quote:

sface bine sa ne mai amintim de www.razboiulnevazut.org/sfanta-cruce/Arsenie.jpg" target="_blank">Pr. Arsenie Papacioc...

orice chip.

Eh daca n'am stii otara istorie mai mai ca ne'am emotiona la vorbele linistitoare ala batranului legionar.
Pacea, armonia, cuibu, legiunea, arhanghelu ca vagoane facem noi rost de undeva.
P'asta il spovedeste careva?

Alin

*segmentation fault*

esti atat de idiot incat nu merita sa-ti raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Hai ca se aleasa prafu' de toate bunele intentii raspindite mieros aiurea:

quote:

sincer acum, eu il iubesc pe Steinhardt... in orice situatie, TREBUIE sa fii cavaler!

Nici nu ma gandesc sa'ti acord o circumstanta atenuanta doar pentru faptul ca Steinhardt nu a mentionat explicit ca in orice situatie TREBUIE sa fii o doamna

Iar acum dincolo de orice morala ortodoxa, faptul ca l'am numit pe respectivul individ legionar batran nu'ti da tie dreptul sa mi te adresezi astfel...hm...sau dracu stie daca stai mult cu mintea in iad cu ce scarabei de intorci de acolo.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput