Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(23)
Raspunsuri - Pagina 10
fdoina spune:
Joanna, daca ai sti cat te-am asteptat
Fete dragi, eu o sa incerc sa mai tin calculatorul inchis o vreme, de cateva zile stau cu ochii in ecran, si stiu ca asta e ultimul lucru pe care trebuia sa-l fac acum... e ca un drog
Va iubesc, stiu ca o sa le pomeniti in rugaciunile voastre pe fetele mele, si mai ales stiu ca indurarile Domnului sunt nemasurate...v-am zis ca nasul Mariei este un preot, datorita imprejurarilor?
Joanna, eu citeam Paraclisul mult mai tarziu, dupa ora 11, cand ai casei dorm, dar daca tu-l citesti la 8, o sa ma straduiesc, sa nu fii singura
joanna spune:
Doina,e ok ora 11.Este ora 9 la mine si e foarte bine.Speram sa ni se mai alature si celelelate fete.
Va iubesc,
gandacelu spune:
merci:) bine ca v-ati gandit pentru ora 11, eu am inceput la 8, dar e imposibil atata timp cat ioachim nu doarme... mi-a rupt deja carticica de rugaciuni si mi-a mototolit iconitele
va imbratisez!
joanna spune:
Vai ~Anca scumpa imi pare rau.Pupici la Ioachimu'
Deci e la 11.
Sa ne intilnim in rugaciune...
Doamne ajuta,
cataghe spune:
Doina, imi pare tare rau... ma rog din tot sufletul sa ajute Dumnezeu sa fie bine cu micuta!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Irinel spune:
Fetele mele dragi, sunteti niste oameni deosebiti. Va multumesc din suflet ca va rugati pentru puiul meu scump. In spital mi-a parut rau ca n-aveam carticica de rugaciuni sa spun Paraclisul Maicii Domnului. E rugaciunea care m-a ajutat si sa raman graviduta cu Mariuca mea draga. Si iata ca voi v-ati gandit la ea. Acum am carticica la spital si o voi spune si eu cand voi putea. Am postat mai mult la "generale", gandind ca acolo o sa citeasca mai multa lume care m-a incurajat in diverse locuri de pe forum, acum sunt pe fuga, e noapte tarziu si mai am treaba si trebuie sa ma odihnesc ca sa nu pierd lapticul.
Va pup pe toate si va multumesc. Sa va dea Dumnezeu numai bine.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)
gandacelu spune:
fetele, va rog cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77393" target="_blank">aici, cred ca asta explica multe...
Irina, sa te intareasca Dumnezeu! sunt sigura ca Maria se va face bine! Doamne ajuta!
joanna spune:
Hristos S-a Inaltat!
Irina draga,sa va intareasca Bunul sa le treceti pe toate cu inima curata si sanatate multa Mariei.
Anca,tare interesant subiect...l-am citit.
Dragele..sa mai intraznesc...ora 9 a Romaniei...Paraclis..cine poate.Multumesc.Tare imi place sa ne rugam impreuna.Nu ma bateti...poate aveti alt program.
Doamne ajuta,
fdoina spune:
Joanna,
simt eu ca multe fete de pe aici fac Paraclisul, dar nu vor sa stie stanga ce face dreapta
va iubesc