Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Gandacelu, felicitari pentru revista ! Sa iti fie si tie si celor ce o vor citi cu mult folos !

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Fetelor, despre care Irina e vorba?

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by cataghe

Fetelor, despre care Irina e vorba?_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Irina,sora Doinei.E pus topic si la generale.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Azi e Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.Fetele,mi-e dooor de casaaa Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salut!

Sunt mamica de mai-iunie 2004 si la acest topic am cunoscut-o pe Irinel, pe mamica pe care Dumnezeu a incercat-o atat de mult. Pe Irina si pe George i-am cunoscut in toamna cand au venit in vizita in Romania. Sunt niste oameni absolut deosebiti, nu pot descrie cat de bine m-am simtit petrecand 2 ore cu ei. Dupa ce Irina a nascut-o pe Maria, am vazut poze si va spun ca rar am vazut o mama mai fericita si mai senina decat Irina, radia pur si simplu de fericire. De-aia ma gandesc ca Dumnezeu nu poate sa nu fie langa niste fiinte atat de minunate. Sa nu o uitam in rugaciunile noastre pe micuta Maria!

Doina, iti multumesc ca nu ai uitat si de mamicile de mai-iunie 2004. Toate suntem alaturi de Maria, Irina, George si Danut. Sanatate multa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Fetelor, pregatiti-va sa dati ignore la mesajul asta, ca o sa spun o multime de prostii, dar stiu ca voi o sa ma ingaduiti...Am avut iar o revelatie, eu cred ca Maria mititica o sa traiasca, pentru ca saracuta nu are aproape nici o sansa sa aiba o viata normala, mi-a trimis George niste materiale medicale, vreo 65 la suta din cei care supraviatuiesc unei asemenea operatii traiesc cam doi ani dupa aceea...si alte grozavii din astea...se pare ca doctorii sunt foarte rezervati...
Dar noi stim ca Dumnezeu face minuni...George stie ca in doi ani tehnica medicala se schimba...
El nu e prea religios de felul lui...iar ieri l-am auzit pentru prima oara vorbind de Dumnezeu...
Sfintii Parinti spun ca cel mai bun gand e gandul la moarte, noi stim teoretic ca viata noastra atarna in permanenta de un fir de ata, dar cat de mult ne gandim la asta? va dati seama cam cum e sa ai un copil pe care daca-l vezi ca paleste , tu sa incepi deja sa te rogi?
Irina e tare buna, e altfel decat mine, si ma gandesc mereu ca probabil oamenii astia ii alege Dumnezeu, ca-i stie capabili sa duca o astfel de cruce

gandacel, cand putem cauta revista aia la chiosc? sa stii ca am si eu sugestii si propuneri, o sa ti le trimit cand mi-oi reveni
Felicitari, si multumesc pentru imaginile trimise

Mergi la inceput

Doina, nu ai spus deloc prostii, ba din contra, lucruri pline de bun-simt. Ai avut dreptate cand ai spus ca Dumnezeu ii alege pe cei care pot duce o asemenea cruce. Era o vorba, nu mai stiu cine a spus sau unde am citit: "sa te fereasca Dumnezeu sa vezi cat poti duce".

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

eh, bertha, mie mi-e usor sa filosofez, copiii mei sunt sanatosi...
al tau e puiul ala dragalas cu caciulita -cioc de ratoi, din pozele din parc de asta toamna?

Mergi la inceput

Doina, da, al meu e ratoiul. Uite aici pozele: Danut si Darius

Nu stiu daca le-ai vazut pe ale Irinei sau pe ale mele.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Hristos S-a inaltat!

Dragele mele,nu prea stau multe in puterea noastra sa facem pentru Maria cea frumoasa,fata Irinei,dar eu,m-am gandit la Paraclis.
La Paraclisul Maicii Domnului, pe care sa il citim toate cate ne adunam pe acest subiect, sa spunem peste o ora, adica in jurul orei 8, ora Romaniei.Sa ne rugam pentru sanatatea ei,pentru puterea si sanatatea parintilor de a accepta voia Lui Dumnezeu.Daca aveti alta idee despre fixarea orei,spuneti.
Va multumesc !

Doamne ajuta,

Mergi la inceput