Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(23)
Raspunsuri - Pagina 12
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by gandacelu
sincer acum, eu il iubesc pe Steinhardt... in orice situatie, TREBUIE sa fii cavaler!
Nici nu ma gandesc sa'ti acord o circumstanta atenuanta doar pentru faptul ca Steinhardt nu a mentionat explicit ca in orice situatie TREBUIE sa fii o doamna
dragul meu, primo: sunt o doamna, nu o sfanta
secundo: e o diferenta intre domn si cavaler, poate nu ti-ai dat seama: cavalerul e ala cu lancea care le da na-na la nenea rai
quote:
Iar acum dincolo de orice morala ortodoxa, faptul ca l'am numit pe respectivul individ legionar batran nu'ti da tie dreptul sa mi te adresezi astfel...hm...sau dracu stie daca stai mult cu mintea in iad cu ce scarabei de intorci de acolo
mult stimabile, asa este: tu ai toate drepturile sa numesti pe oricine cum vrei, eu nu am niciun drept, doar iti amintesc ca ceausescu a murit de mult, poate ti-e greu sa accepti realitatea
gata, ca am treaba, la cratite, nu ca tine
cataghe spune:
Io am venit numa' sa va spun pe mine sa nu contati...
Gandacule, imi amintesti de cineva de care nu vreau cu nici un chip sa imi amintesc
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Andrada spune:
Fara cavalerisme, doar regulamentul, va rog io,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
fdoina spune:
Draga Alin,
gandaca a vorbit cu tine, dar nu a pomenit nimic de parintii tai, in timp ce tu ii bagi frecvent pe Parintii nostri in galeata cu laturi.
Incearca sa intelegi ca ranesti.
Cand vrei sa te racoresti, am prefera sa vorbesti urat despre noi, nu despre Parintii nostri.
Lasand la o parte subiectul si valorile acestui topic, cred ca in general este de bon ton sa vorbim frumos despre persoanele care nu sunt de fata
Sabina spune:
nr.1
Aline, n-ai de unde sa stii tu cat s-a spovedit si cat nu pr Arsenie.
nr.2.
Ma ingrijoreaza Laurentiu Dumitru alaturi de noua dreapta etc...
ma sminteste efectiv tineretu ortodox care vrea sa reinvie idealurile capitanului..
n-are leg cu moartea lui ceausescu...
eh? ce facem?
tinem capu la cutie si ne vedem doar de mantuirea personala?
sau respingem tendintele astea public?
sau devenim sfinti ca sa pare ei un accident?
sau ce???
eu cand aud de legionari mi se zbarleste pielea.si toti aia mai destepti s-au dezis repede....macar verbal.
unde e aici cavalerismul?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Sabina
eh? ce facem?
tinem capu la cutie si ne vedem doar de mantuirea personala?
sau respingem tendintele astea public?
sau devenim sfinti ca sa pare ei un accident?
sau ce???
Io zic sa tinem capu' la cutie, asa cum cere traditia.
Bei, pana una alta, un participant la discutie a fost jignit, si nu a chiar injurat pe nimeni de mama. Cred ca merita niste scuze, parerea mea Hai sa lasam dramatismele, ce facem daca omul poate argumenta ceea ce a afirmat? Sau intai il facem idiot si dupa aia il intrebam pe ce se bazeaza (daca il mai intrebam)?
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
copiloi spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
eu sunt cam in plus, din multe puncte de vedere
o sa intru mai rar
va pup
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze"Tine-ti mintea in iad si nu deznadajdui"
Sfantul Siluan Athonitul
Alina
adriana spune:
Haida de!
ce sa spun, csenoci si scuzele lui gandacelu.. o sa-i creasca la loc partea nevertebrata care i-a fost distrusa...
Gandacelu, e un topic despre Ortodoxie, de ce spui ca nu e locul tau aici? Ca mai sunt si altii cah care ne viziteaza, treaba lor, haide nu renunta asa usor.
Sabina, ce sa zic..
A&C&O
joanna spune:
Hristos S-a Inaltat!
Ce dragi imi sunteti..
Nu va necajiti... nu suntem noi Sf. Nicolae sa-l plesnim pe Arie...
Alin ne iubeste pe toate prin simplu fapt ca nu e indiferent fata de subiectul nostru.Eu il consider Hristosu' nostru de pe subiect.
Ia haideti sa-l punem pe listuta de rugaciuni..va rog eu mult.
Aline,iarta-ne, te rugam frumos nu suntem noi bucatele de sfante si ne mai infuriem.Stimm..stim...ce spun regulile unui crestin ortodox..da dupa cum bine constati stam prost cu practica.
Sabina,tu esti ok?Ma ingrijoreaza starea ta duhovniceasca.Oricum te imbratisez.
Anca iubita,si tie o imbratisare...sa invatam sa primim si dragostea daruita prin palme(eu vorbesc)..Stai aici ca stai bine.
Doamne ajuta,