senzatie de "strans de gat"

senzatie de "strans de gat" | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

ma confrunt de cateva zile bune cu ciudata senzatie de strangere in jurul gatului precum si o stare de panica si nu stiu ce naiba sa iau sa-mi fie mai bine!
Imi apare cam in fiecare an la debutul verii si trece de la sine, dar anul asta e parca ceva mai rau:(
Va rog, orice sfat e bine-venit!
Ah, am si un stres major, trebuie sa ne mutam in doua saptamani in alt oras si sa o luam de la capat (o noua locuinta, o noua scoala, nu cunosc pe nimeni acolo samd!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mie mi se intampla cand imi scade tensiunea prea rau.
Trece cu o cafea si stat in pat.
Ti-ai luat tensiunea cand "te strangea de gat"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cu o cafea i faci mai rau!!! E vorba de lipsa de calciu.Incearca sa faci ceva in sensul asta!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Eu cred ca este o alergie daca apare doar primavara! Fa-ti niste teste si nu incerca nici un tratament nerecomandat de un medic!

Flavia si Bianca

Bia si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Eu patesc la fel, cand beau multa cafea. Schimba cafeaua cu laptele :))

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Giulia71....acelasi lucru il patesc si eu de cateva zile...dar vreau sa te intreb daca simti si nevoia sa tragi foarte mult aer in piept.Eu simt aceasta nevoie dar problema este ca nu pot.Pe mine parca ma tine ceva la gat acolo unde este tiroida.Ma pacivhez foarte tare si eu pentru ca pur si simplu parca sunt un pui din acela care trage sa moara.Trag aer in piept,casc ca sa am destul aer.(cum am mai zis problema este ca nu pot sa trag pe cat am nevoie)Va rog mai veniti cu cateva idei pentru ca si eu ma ingrijore foarte mult.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele vedeti cum stati cu CALCIUL. Lipsa de calciu da asa senzatie.
Incercati de luati pauza de la cafea si sa vedeti ca totul va fi ok!
Ceva supliment de Ca nu strica! Chiar si numai din alimentatie.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu e vorba de lipsa de calciu.Nu ai nimic, doar ca esti stresata si faci atacuri de panica.Du-te la medicul de familie sa-ti prescrie un anxiolitic si o sa te simti mai bine.Incearca de asemenea sa te relaxezi, fa lucruri care iti fac placere, vezi un pic de tine, du-te la niste masaje de relaxare, fa bai cu saruri relaxante etc.O sa treaca si perioada asta si o sa te simti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si mie mi s-a intamplat o data, dar am pus-o pe seama stresului.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mie mi se intampla demult asta. initial m-am speriat si am ajuns la medic. la mai multi medici chiar. toti mi-au zis k e lipsa de calciu si magneziu.
tre sa observi cand ai senzatia asta.
eu o am la oboseala, stres mare, nervi si zile proaste acumulate.
incearca sa iei calciu + magneziu. cred ca iti va fi mai bine. dar inainte de toate...fa-ti niste analize si vezi ce iese.
succes

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Inainte sa o dai pe seama anxietatii sau a lipsei de calciu, fa-ti analizele sa fii sigura ca nu e o hipertiroidie...

Mergi la inceput