senzatie de "strans de gat"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Bine fetelor si daca ziceti ca trebuie sa o lasam mai moale cu cafeau ce sa beau in locul cafelei?Pentru ca eu daca nu beau cafea ma doare ingrozitor capul pentru ca am tensiunea mica si o reglez cu ajutorul cafelei.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Adevarul este ca si eu la fel ca Giulia sunt extrem de stresata n ultima vreme....cum a-ti zis si voi o fi si asta una din cauze plus lipsa calciului.....

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Multumesc mult fetele pentru raspunsuri!
Ana- Maria 21 am exact aceeasi senzatie pe care o descrii tu: lipsa aerului din plamani, trebuie sa casc ca sa simt aerul in plamani si parca nici asa:((
Stiu ca e de la stres, ca anxioasa sunt de felul meu; am luat 0.25 rivotril pe care mi l-a prescris doctorul , dar stiti cum e cu anxioliticele astea-trebuie avuta mare, mare grija!
O sa continui 2-3 zile cu doza asta mica si daca nu-mi trece trec la capitolu' analize mai serioase!
Pupici la toate si mercic mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Poate fi de la stres, de la lipsa de calciu, dar ar trebui sa-ti verifici si tiroida, poate fi si asta problema.

Alina (24+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu stiam ca senzatia de sufocare poate fi data si de tiroida.

Sau mai stii...poate sint atacuri de panica. Fa si tu cum fac aia in filme: respira intr-o punga de hirtie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Poate fi de la stres sau de la tiroida.Maica-mea are senzatia asta de strangere dar si de nod in gat.A fost la doctor si i-a zis ca are nodul tiroidian.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Parerea mea este ca apare si de la stres aceasta senzatie!
Incearca sa te linisteti un pic!
Dar mai intai daca ai putea sa iti faci niste analize acum cand te simti asa, si apoi alt set cand nu mai ai aceasta senzatie si apoi sa compari analizele sa vezi ce iese!
Pupici!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

eu am avut probleme tot cam asa, ma rog, senzatii paorximativ asemanatoare, mi-am facut un exudat si mi-au gasit stafilococ auriu si mi-au dat antibioticul care a iesit ca omoara ce aveam eu in urma analizei...acum, poate tu ai altceva...

miti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

io stiu ca tiroida da astfel de senzatii...nod in gat sau senzatie de strans de gat...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Clar este de la tiroida....spun asta ,ca si eu am trecut prin asa ceva ...si mai ales daca ma enervam sau eram stresata tare...

Sfatul meu este sa mergi la medic!

Sanatate!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput