senzatie de "strans de gat"
Raspunsuri - Pagina 3
Ana-Maria21 spune:
Eu una mi-am luat calciu cu vitamina D...am lasat-o mai moale cu cafeaua....dar nu pot sa nu beau deloc ca ma doare capul..sper sa fie mai bine...vad eu..
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
Ramona J spune:
Daca apare anual cam in aceeasi perioada e vorba de alergie. Starile de stres pot accentua simptomele.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
gogosar spune:
Eu am de 8 ani aceste stari.Numai ca la mine sunt insotite si cu palpitatii, imi tremura corpul.
Am fost la o gramada de doctori.Dupa ce una mi-a spus ca e de la tiroida si mi-a dat medicatie,mi-a fost mai rau.
apoi am stat internata in 3 spitale, la medici diferiti si diagnosticul a fost acelasi.Lipsa de Ca si Mg.
Anul asta in iarna, acele palpitatii parca nu se mai terminau, si m-am internat iar.Dupa u serie de analize si analize complete la inima( ca eram chiar speriata), si un set de analize la Parhon, m-i sa pus diagnosticul de spasmofilie.Deci , pentru in acesti ani am luat in gluma caderile de ca si mag, acum s-a agravat.Organismul meu nu mai asimileaza deloc ca si mg.trebuie sa iau lunar, ca sa ma simt cat de cat bine.Nu mai beau cafea de 1 an, mi-au spus medicii sa renunt la excitante...
Precizez ca tensiunea mea e 9 cu5, sau 10 cu 6.Tensiune mica....
Deci parerea mea, duceti-va si faceti-va analizele, nu stati ca nu e bine.Nu luati dupa ureche medicamente.Nici macar Ca si mg, luate aiurea se depun aiurea.
va pup si multa sanatate.
ANCA
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"
Ana-Maria21 spune:
Anca pai daca tu ai tensiunea mica ce iei ca sa nu te doara capul...pentru ca au zis ca nu mai bei cafea....eu daca nu beau sunt terminata toata ziua...nu o beau pentru ca imi place la nebunie..o beau pentru ca ma doare capul.Te rog sa-mi spui si mie ce iei tu.Multumesc.
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
corinadana spune:
Cititi si ultimul numar al revistei Formula AS si vedeti ce scrie acolo de complexul de vitamine B !!!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Ana-Maria21 spune:
Corinadana zi-mi te rog si mie mai exact unde la formul As scrie de vitamina B pentru ca eu nu am gasit
.Multumesc.
corinadana spune:
Ana Maria mergi www punct ziare punct com si alege Formula AS. Acolo baga te pe arhiva si cauta nr 717 Formula AS si intra la medicina naturista si ai sa vezi ce "minunatii' patesti de la lipsa acestor vitamine.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
gogosar spune:
Ana-Maria, problema era ca pe mine nu ma durea capul daca nu beam cafea.Ci doar imi era f somn si eram cam ametita.Dar in 2 sapt au trecut si starile astea.Acum nu mai simt deloc nevoia de cafea.
ANCA
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"
oanaTARRA spune:
prima criza de sufocare am avut-o acum cateva luni...cert este ca am ajuns sa simt senzatia asta urata in fiecare zi...nu mai stiu ce sa fac.lesin pe strada,in magazine,etc.cum simt ca nu e aer,ma ia ameteala.am facut zilele trecute ecografie cardiaca,ekg,au iesit bine.tensiunea insa este mica.mi-au spus sa mananc sarat,sa beau multa apa,sa iau calciu forte,de la additiva si supradin efervescent...degeaba...aceleasi stari,aceeasa frica...nu mai stiu ce sa fac...
Siminaf spune:
Calciul ca calciul, da' magneziul!
Magneziul scade foarte tare (adica rezervele) in caz de stress si caldura excesiva. Deci trebuie frumusel suplimentat asa: Calciu, Magneziu, B-uri (B6 si B12 pt. sist. nervos, dar si celelalte) si de fapt toate vitaminele ar fi bine.
Vedeti ca nu-i de gluma! Citi pacienti carora le prescrisesem asa ceva au luat-o in gluma si apoi au ajuns de urgenta la spital cu aritmii cardiace! Ca atacurile de panica sint mici copii pe linga o aritmie adevarata, care apare foarte bine si frumos pe o lipsa de magneziu, fara ca sa ai efectiv ceva organic.
Stiti ce mai e buna iarasi? Spirulina. Are calciu si magneziu organic asimilabile, deci nu trebuie luate in cantitati asa de mari cit exista in tot felul de suplimente nutritive industriale. Dar trebuie cam 5-7 grame de spirulina pe zi. Nu stiu cum este pe piata in Ro, dar aici exista si praf, care se asimileaza si mai usor decit capsulele.
Aaa, si inca ceva: cafeaua interfera cu absorbtia calciului si in plus este excitant nervos central si pe sistemul autonom cardiac, putind da, pe linga stari de anxietate, si aritmii cardiace uneori chiar urite.
Aveti grija de voi si nu luati in gluma asa ceva!