Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
cristinamh spune:
bai, romania, tara de kkat... sa-ti vina sa-ti bagi toate alea, sa injuri ca la usa cortului, sa-i gatui pe unii...
sun in amzei, sa vad ce e cu indemnizatia... in stil clasic de plimbat pe la birouri... int 19.. int 18... int 15... nu va ganditi ca imi faceau legatura, trebuia sa sun din nou.. centrala ocupata...... ca la al treilea calculator (desi sa mor io, ce dracu, n-au retea?!?! nu tot cnp acceseaza?!?!) sa aflu ca.. "ne pare rau, s-a gresit un pic la dumneavoastra si n-ati intrat in plata luna asta... dar stati linistita, vin impreuna cu ceilalti pe iunie..." pai ce pisicii mei fac pana in iunie!?!? cica incepand cu data de 5 sunt la postas.. sa ma duc sa vb cu el sa mi-i dea de la posta...
mama ce i-as ucide pe unii, mama lor de incompetenti...
acum sa ma calmez,...
lordra, tanti asistenta tocmai asta imi spunea, ca pe caldura asta copiii iau mai putin in greutate sau chiar bat pasul o luna pe loc. nimic alarmant, daca e in conditie buna si vioi.
tati face ce e nevoie. nu inseamna ca-i si place... daca sunt acasa nu se baga la iris, daca e doar el cu copiii... isi face datoria... schimbat scutece si hranit cu lingurita.. ar da orice sa scape. la nevoie le face si baie singur.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
lordra spune:
Multzam de raspunsuri in legatura cu greutatea . M-am linistit! Oricum o sa vina pediatra pt. vaccin, miercuri, asha c-o s-o'ntreb si pe ea.
Ile, Victor suge o ora jumate'? Valeu! Cre'ca ramai intzepenita dupa ce termini. Dara-mi suge max. 10 minute, seara la culcare. In timpul zilei nu sta mai mult de 5 minute, d-aia si mananca des.
Horno, sa-i f.... in gura de nesimtziti. Ii doare-n drept in dos de mamici. Astia nu pot fi amendatzi cand o dau atat de rau in bara?
mara95 spune:
Fetelor, as vea sa va intreb ceva: fata mea are sub ochi cutele inegale .Asa le-a avut de la nastere si s-au pastrat. Un pic totusi ma ingrijorez, asta sa nu insemne ceva si eu sa nu-mi dau seama, desi totul pare in regula . Ati auzit sau stiti ceva de asa ceva?
lordra spune:
Dara are un dintzishor. Yeeeeeees! Noroc ca am dat-o cu calgel si l-am simtit la desht....altfel, cine stie cand il observam (cand se facea mare, logic!)
lordra spune:
Si inca ceva: fata mea a ramas traumatizata de la bushoiu' prim pe care l-a luat. A pus-o Dorin la marginea patului, cu picioarele atārnānde, sa vada ce zice si, cand a simtit ca aluneca la vale, a inceput sa planga. Asa a cazut prima oara din pat: a ajuns la marginea patului si a alunecat pe jos, neavand cine s-o prinda (io eram pe alte meleaguri ale casei, deh). Mi s-a rupt inima cand am vazut ca s-a speriat cand a ajuns la locu' cu pricina (sperietura care, inainte de cazatura, nu exista). Cat timp va tzine, oare, minte experientza nasoala? E clar ca d-aia se sperie, nu?
felicia74 spune:
Afara, unde altundeva?
Apropo de greutate, m-a distrat fatza noii pediatre a Ilincai cand i-am zis ca a luat doar 300 gr intr-o luna, de parca zicea "ei si?". Ii tot dadea inainte cu diametrul capului si al toracelui, lungime, fontanela si eu veneam sa ma plang de greutate
Cred ca daca era dr veche ma si punea sa-i fac un set complet de analize.
Dar nu inteleg: inainte manca putin si se ingrasa vazand cu ochii (exceptie facand, bineinteles, perioada in care a fost bolnavioara) iar acum haleste de sparge TOT si se tine silfida.
Mara si Ilinca are un ochisor mai mic, dar cred ca asa va ramane e mostenire de familie de la mine. Nu e problema!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinamh spune:
mara, mie mi se pare perfect ok copilu... de ce te stresezi inutil?!
uite io am asimetrie f puternica, se vede si cu ochiul liber daca te uiti atent, in poze din fata deja e izbitoare... au vrut sa ma opreze da-mi "egaleze" ochii, mai bine ca nu, diferenta intre picioare e de un numar aproape...
nu exista individ perfect din ce stiu eu...
feli, sa vezi tu cand o manca 1 kg pe zi si-ti ia 100j pe luna. stai pe-aproape!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Hello!
Mi-au venit rezultatele la analize, primele dupa nastere. Deci nu mor, anemie nu am , PAP a iesit super bine, la secretie a iesit flora LBG2 normala( inainte de sarcina aveam LBG1)- ce-o mai fi si asta o sa vedem maine, dar cred ca e de bine daca zice "normala", doar o singura problema la analizele de sange si anume "leucopenie" - adicatelea leucocite mai putine decat normal, am inteles ca ar fi sistemul imunitar cam prabusit. Nici nu ma mira, dupa maratonul din primele luni dupa nastere si acum cu mancatul din 3 in 14. Ma asteptam la mult mai rau. Slava Domnului!!!!
Fug sa-i fac supa Mirunei si vb mai pe seara ca pe urma plec in parc.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA
pisi-si-boscu spune:
Buna fetelor!
Nu zic buna ziua, ca nu e buna deloc, adica plimbari prin service cu utilele, apoi fugutze pe la gradinitze sa iei copii cu febra si bronsita, ma rog, fiecare cu ale lui.
Mai, mi-am adus aminte ca al meu copil primeste alocatie, deci fuga la bancomat sa vedem cat de bun e restul zilei de azi. Desi daca patesc ce a patit Cristina, si nu ar fi exclus avand in vedere ca constat, dupa 11 ani de cand sunt titulara de rol la administratia financiara ca prostii astia m-au inregistrat cu datele de identificare gresite, bine ca nu gresesc si cand sa imi ia impozitul....tremura-le-ar mainile...deci daca patesc ce a patit cristina, nici restul zilei nu va mai fi...
Mai, intrasem sa ii zic Marei vreo doua... una ar fi cam asa: mai, mamica de fetita cu maneci scurte, tu esti serioasa cand spui ca fetita ar avea ceva? Ca in afara de faptul ca e frumoasa foc, eu (zic ca) nu (se) vede nici o i(L)egalitate... Iar a doua care vroiam sa ti-o zic, e... smechero, ai vrut sa ne atragi atentia la ea cat e de simpatica, nu-i asa?! Ca altceva n-am observat !
P.S. Acum serios vorbind; nu stii ca nici un organ pereche in corpul omenesc nu sunt egale? Nici picioarele, nici urechile, nici macar narile nu sunt !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani