Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 8

ioana_77 spune:
Lorda, felicitari pt dintisor!!!
Eu, una, nu ma stresez cu greutatea, Maria a luat mai mult decat bine lunile trecute, mi s-ar parea normal ca la un moment dat sa mai incetineasca ritmul, ca altfel ar ajunge ca o bila :)
Acu' sa vedeti ce-mi facu mandra: am lasat-o in fundul gol pe patura, sa se aeriseasca si cand ma duc la ea...ce facea? kk Pt mine e motiv de bucurie, ca si-asa facea rar.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Gandacel spune:
Ia uitati aici!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=134
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Gandacel spune:
Si totusi, eu ce ma fac daca nu mai vrea sa manance altceva decat san?! Ma intorc la alaptatul exclusiv???? Astazi iar a facut adevarate crize de plans imediat ce i-am pus barbita, mai bine zis am incercat sa i-o pun. Iar la a doua masa a plans de cand l-am asezat in scaunel!
Ce ma fac?! O fi de la caldura????
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

pitic-03 spune:
!
Iar scriu in viteza!
DIORDIA:mama are 3 caprite, nu te uit, si-ti fac cinste cu un laptic!
PISI-multumesc tare mult, dar ca sa-ti faci pomana completa spune-mi te rog si mie cum iti dai seama ca e Copilul zice ceva?Cum arata?SAR`NA!!`
MIHA2006,MEEMS=sa traiasca Hunedoara si poporul ei, atit ca noi nu eram obisnuiti cu d`astea(supa d`aia si virsli ) la mese festive ..p`acia sarmalele sa traiasca, da aveau si ei....Si stiti ce am mai observat eu la Hunedoara:frate , acolo daca nu-i verde semaforul(pt pietoni), chiar daca nu trece nici o masina , oamenii nu traverseaza....!!!
la Bukarest oameni peste masini si masini peste oameni..
LAVI02:De ce vrei sa intrii mai rar ????
LORDRA:cit timp a trecut de la bushitura pina la reactia ei?
AM O PROBLEMA (cred ca v-am capiat da...):Nu vreau sa-i fac piticului vaccinul antirujeolic(de la stat) pina la 1 an!Problema e ca medicul nici nu vrea sa auda (ca NU)!Am cetit si eu prin diferite pati ca mai sunt care fac tot asa figuri, si te ameninta ca daca se imbolnaveste (pina la 1 an) platesti spitalizare, medicamente,....Ma gindesc ca daca o s-o tin pe a mea , ma pun rau cu doc-ul nu-mi mai da reteta de lapte,, analize, etc....CESA FAC?(a facut numai fete cind a vazut ca am cumparat vacinurile (la 4 si la6 luni ) si n-am facut ala de la ei))
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

pitic-03 spune:
Am uitat :
Bravoooo MADAU!!!asta da treaba ca lumea, n-am mai vazut un set de analize bune, de cind aveam 5 ani(ba lipsa de Ca, ba anemica-sunt grasa dar degeaba, ba infectie urinara-in luna 8-de sarcina , de ma ameninta ginec ca-l scoate afara!!!,.....etc.
Eu i-am dat piticului sa se joace cu o sticla de 0,5l, de apa minerala(prea belea ochii cind beam noi din sicle!), sticla care mai vea 2 degete de apa in ea.Si ce credeti, l-am surprins cind incerca sa suga -prin fundul sticlei-apa din ea !!!I-am cumparat mai demult o canuta cu cioc si supapa(pt ma dispera ca nu vroia nici un bibe) pe care mi-a respins-o din start.Ce-am zis incercarea moarte n-are!! Am pus apa plata in ea si i-am bagat ciocul in gurita....aveti cuvintul meu de om , ca a tras cel putin 3-4 guri de apa fara sa respire!Si de atunci, e cam 1 sapt, bea pe zi aprox 1/2 dintr-o sticla de 0,5l apa plata.(sucul de portocala il refuza total)

pitic-03 spune:
PISII de FIMOZA te intrebam ce si cum!!(GRABA STRICA TREABA!!)

pisi-si-boscu spune:
Mai Pitic cu placere ( era sa zic ca de putza vorbesc mereu cu placere, noroc ca mi-am dat seama ! ); dar am o nedumerire: cum adica sa iti zica copilul ceva?! Poate sa iti zica ceva copilul la 5 ani, dar la 6 luni, sa nu te astepti...inca.
De dat seama tu, in schimb, sigur o sa iti dai seama ca e ceva in neregula cu copilul tau. Si daca vrei sa ai mai multa siguranta, prezint-o pe doamna putza cu pricina doamnei tale doctor ( daca e domnul doctor e si mai bine ca stie cu ce se mananca ) si o sa iti treaca temerile...
Si apropo... de ce nu vrei sa faci vaccinul? Decat boala...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

mara95 spune:
Mai , recunosc ca am vrut sa fim si putin admirate (Pisi,),da' nu strica mai multe pareri.Am tot citit atatea pe forum, care s-au intamplat si din necunostinta parintilor, incat suflu si in iaurt.Si prefer sa ma luati voi "peste picior" decat doctorita mea, ca deja ma cunoaste ca pe-un cal breaz. Si daca n-ar fi observat si tati, nici ca ma mai gandeam.Grea meseria de parinte, da' de "mamica" si mai grea...
Multumim Feliciei,Cristineimh, lui Pisi

pitic-03 spune:
PISI ce prompta(asa se scrie?) esti!!!ai viteza de reactie nu gluma!!!
1.Dr bun e la o conferinta pe la Praga am inteles si nu-l poate vedea acum(la alalaltu` nu ma duc ca ma trimite cine stie pe unde !!)d`asta am apelat la voi!
2.asa cum i-a spus med si lui MADAU cica nu se face mai devreme de 1 an (daca nu e epidemie)si cica da niste reactii nasoale rau(la virsta asta..
3. ma gindeam ca poate plinge bb (de la fimoza), poate-l doare!
NOKI :mi-am amintit de bebelacul tau(eu din bebelac ii fac brinzica calcica piticului si mie GRIS (CU LAPTE)!!STII CE BUN E??!!!si cu putina esenta de rom nu degeaba am belele cu pantalonii!!

pisi-si-boscu spune:
Ai dreptate, sunt prompta, ca tin bebelacii jos, in bara...
Am inteles eu cum e cu zisul, cei drept... da, cred ca "zic" ceva, dar nedefinit, al meu plangea cam des si nu era tipul de bebe plangacios.
De vaccin te-am intrebat asa, ca info, nu mi-am dat seama despre care e vorba, mai ales ca Sebi nu a trecut prin perioada de epidemie...deci i s-a administrat vaccinul respectiv la 1 an. Ce nelamuriri am eu, dar sunt interne si oricum nici macar dispute aprinse aici pe forum ( in alt topic ) nu mi le-a deslusit, sunt legate de administrarea altor vaccinuri decat cele recomandate de stat. Mai ales ca am vazut chestia asta practicata si de persoane care abia isi pot permite mancarea specifica pt bb si pampersi, etc. d'apoi vaccinuri de milioane.
ehe... dar o sa raman nelamurita, poate ca daca as fi fost medic, intelegeam mai bine.
Hi! Hi! Imi citeste o colega mesajul ( sotul ei e medic ) si imi replica: las' ca nici medicii nu inteleg prea bine...
P.S. E suparata pe el ca l-a rugat sa ii cumpere unt sa faca o prajitura, l-a asteptat cu crema numai gata sa puna in ea untul, si el i-a luat margarina !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani