Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 9

crissy77 spune:
Lavi,
quote:
O sa incep si eu sa-i dau iaurt, Prim sau Royal Brenac, astea mi le-a sugerat doctorita si fix astea imi plac si mie. In nici un caz Danonino, ambele doctorite mi-au zis ca nu. E plin de zahar, arome si coloranti. Iaurtul cu fructe il facem noi din iaurt +fructe.
M-ai cam bagat in ceatza... Pai sa nu fie decat vreo 2 luni de cand mi-ai scris un intreg tratat despre laptele de vaca dat inaintea varstei de un an... si acum cetesc ca o sa-i dai Nataliei iaurt. Pai asta nu tot din lapte de vaca se face? E un iaurt special pentru bebelusi? (te intreb pentru ca eu nu am vazut prin Humor nimic de genul Prim sau Royal... Si daca nu gasesc, cu ce as putea inlocui?
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Varsta Elise

cristinamh spune:
cristina, nu ma pricep la tratate, nici studii in domeniu nu am... dar una e sa dai lapte de vaca in stare naturala, alta e iaurt... nici branza nu le-am mai da daca ar fi asa...
io sunt din start impotriva tuturor iaurturilor "cu fructe" sau diverse "adaosuri de vitamine". andrei mananca milli, oke, campina, brenac, le mai rotim, ca se plictiseste copilu de acelasi gust...am renuntat la danone, am inceput sa prefer iaurturile cu un termen de garantie mai mic. m-as apuca eu de facut iaurt in casa, sau un fel de lapte acru, da' nu i-a placut.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

ilenutza spune:
Lordra, sa stii ca ma cam intepenesc in balansoar dar doarme pana dimineata neintors!Sa stii ca bantuim pe afara.Tu nu mai iesi prin parc? m-am uitat dupa tine dar nimik!sau te ascunzi ca sa nu socializezi?am citit ca nu iti place sa te vezi cu fetele de pe forum.scuza-ma daca nu vroiai sa ne cunoastem, sper ca nu te-am inoportunat!oricum, mi-era dor sa o vad pe dara frumoasa!
in alta ordine de idei, Ii curg balele lui Vic ca de la robinet!si e plin de bubite la gura, asta e!mie dr. mi-a zis ca pot sa ii dau putin elocom pt ca, citez, e baiat mare!
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

ilenutza spune:
tot io, am uitat sa spun cu decalotarea: si eu trag de putza cate putin la baie si dr mi-a zis ca neaparat sa trag mai mult, sa se vada glandul bine .ea l-a tras ca lumea, s-a inrosit un pic dar asta, tot raul spre bine!
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

crissy77 spune:
Intrebare intrebatoare: de la un an incolo, avem voie sa le dam copiilor siropuri? Ca eu tocmai am turnat in sticle siropul din muguri de brad si mai intentionez sa fac din: capsuni, zmeura.
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Varsta Elise

madau spune:
Gata am terminat plimbareala pe ziua de azi, ca a cam batut vanticelul. Dar tot am stat la terasa, fata a dormit iar eu am papat bunatate de pizza hawaiana..mmmmm, yamy.
Si eu am primit de la mama una bucata plasa plina cu soc, asa ca maine socata scrie si pe mine, Ilenutza facem schimb de retete?
Pisi eu sunt total imotriva vaccinurilor facute alandala si dupa capul fiecareia. Eu ii fac astea de la stat ca-s foarte bune, testate pe sute de mii de copii,si mai ales le fac cand trebuie, adica nici mai devreme nici mai tarziu. Daca e sa faca boala, sa fim sincere, o sa o faca si cu vaccinul gratuit si cu ala de 3 milioane. Oricum mai bine acum, decat ca mine cu varicela la 23 ani, de plangeam non-stop cand ma vedeam in oglinda . Asadar, la subiectul asta..gandim la fel
Fetele eu maine vreau sa fac branzica de vaci. M-am inarmat cu calciu lactic, lapte pasteurizat, dar mai am o dilema, stiu ca s-a mai discutat dar nu am rabdare sa caut acum. Deci, la 1 litru de lapte, cate pastile de Ca pun?
Va pup si fug ca face tati ciocolata de casa, si nu are cine s-o manance Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA

Madutza10 spune:
Fetele ,help!!!!
Puiu' meu a facut febra azi ,acum o ora avea 38.2 si i-am bagat un supozitor novocalmin dar acum dupa o ora are 38.3 ,ce sa fac ?Ii mai pot baga acum un supozitor eferalgan sau sa-i dau calpol ??Nu a mai facut febra niciodata si sincer nu stiu ce sa fac ,va rog sa ma ajutati!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze nou noutze' 21.05.2006

madau spune:
Madutza nu cred ca e ok sa-i mai dai inca un supozitor asa repede. Incearca cu efferalgan sirop sau nurofen, cate 2.5 ml de 3 ori pe zi dar la distante de 6 ore intre ele. Adica odata nurofen, peste 3 ore efferalgan iar nurofen s.a.m.d. Dar incerca sa-i dai intai o doza, apoi daca nu scade bagi doza de shoc. Sa nu fie imbracat foarte gros, si ao grija sa nu fie rosu in gat, se stramba cand inghite? Eu asa am facut cu Mirunica, dar ea nu prea a fost bolnava si de obicei dupa o doza de nurofen e ok, poate mamicile cu puisori mai bolnaviori te pot ajuta mai mult. Pupicei si sanatateMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA

lavi02 spune:
Na, ca totusi am intrat.
negaracristina nu-i bine sa-i dai lapte de vaca ca lapte principal, dar iaurt sau branzica dupa 6 luni poti sa-i dai.
Maduta UN SUPOZITOR INTREG DE NOVOCALMIN????? Jumatate! Si pentru peste 39, nu pt 38.2!!! Cum ti-a zis madau - de pricipiu pasracetamol, (sirop sau supozitor in doza conform varstei, citeste pe prospect pt ca difera concentratiile intre Panadol si Calpol de ex). Daca nu scade, poti intercala si cu Nurofen.
Madau la 1l lapte 8 pastile de Ca.
Alinush\ era sa nu-ti rasp nici eu ca m-am gandit ca ti-au rassp deja fetele pe mess.
pitic - motivul principal e lipsa timpului. Si altele, dar n-as mai detalia.
lordra vad ca si Nati n-a prea luat in ultimele 2 saptamani desi papa. Si e vesela si OK. Dar azi am reusit sa o fac sa pape cartof. - la pranz manca oarecum hipocaloric supa cu carne + piure de conopida sau broccoli.
De ieri i-am incerput piersica, azi i-am dat 1/2 piersica si i-a placut la nebunie. Cred si eu!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)