Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai fetelor,dat fiind faptul ca pe la noi inc mai bintuie lumea prin copaci,caci nu toti ne-am dat jos - sau poate pentru ca eu sint mai putin informata - nu stiu ce "e alea" talonete.Explique moi please.
Pitic si sa traiasca tizul.Ii trece lui scheletronia de care vorbeai...
Joy si eu am zis ca mi-oi prinde urechile in scule ,oale, fructe si legume cind am inceput sa il diversific pe Tudor.Dar inceptul cu incetul m-am prins de figura.Pot sa zic cu mina pe inima ''traiasca borcanasele'' cind ma loveste lenea.
Mada chiar asa.De ce sa faci brinzica din 1 l de lapte? Iese tare multa.Si eu ii fac din 250 ml cu 2 pastile.E drept ca ii ajunge o singura data.
Noki ti-ai facut calculul? Cit se va inalta Sarah? Io am gresit la mine.Ca de cind nu l-am vazut pe ta-su am uitat ce inaltime are si am zis ca e mai scund.Daaar T va avea 182.

In alta ordine de idei,Tudor nu vrea sa suga lapte nici in ruptul capului din tetine recomandabile peste 3 luni.Tot din alea cu gaura invizibila bea.Si suuuuge pina mi se acreste.In plus seara maninca fff prost.Oare de ce? Ca atunci ar trebui sa pape cel mai bine sa ii tina de foame peste noapte.De trezit se trezeste de 2 ori dar vrea doar ceai.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Mai gindaco, io - mama denaturata ce sint - le-am amestecat cam pe toate odata.Legumele zic.Si nu i s-a intimplat nimic.Bine,adevaru e ca nici nu le prea maninca.Nu-i plac de fel.

Uitai sa ma laud.Ma duc la Cluj la Baby expo sa mai procur una alta pt bebelac (sau bebeloi la cit e de greu,ca de-abia il mai car in brate).In primul rind vreau sa ii iau scaunel pt papa,un paravan din ala pt pat (ca sa nu ingrosam rindurile celor care au facut cunostinta cu podeaua) si apoi ..lapte,borcanase,suzete si alte maruntisuri.

Intrebare: citi dintisori avem in familie? Io am retinut vreo 3 parca.Gresesc? Au facut febra si celebrele figuri descrise prin carti?

Apropo de fimoza,o sa-mi iasa peri albi.Lui T nu i se vede glandul deloc.Io tot trag da cu mila,desi neonatologul a zis ca fara mila.Numai putze fimozate p-acilea?

Mergi la inceput

Melkule sorry da eu nu am facut inca piure de conopida si nu stiu cum se face sau daca este indicat bebeilor.Dar cred ca trebuie doar sa fiarba pina ce se inmoiaie si intra furculita in ea si apoi se mixeaza,zic eu.
Pisi imi pare rau pt copilul tau. Sa inteleg ca pina acum nu ai evitat niciodata antibioticele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Talonetele sunt niste chestii care sustin piciorul intr-o anumita pozitie, ca sa se dezvolte/miste corect. Ai vazut incaltamintea de la Scholl? Daca pipai incaltamintea de bebei, ai sa simti la deget ridicatura usor moale din zona golului din talpa.

Pisi, eu stiu ca talpa de la incaltamintea pentru copil trebuie sa fie semi-rigida, adica nici prea-prea, nici foarte-foarte. Insa materialul (piele sau altceva) care vine pe piciorus ar trebui sa fie totusi mai moale, sa nu doara.

Melku, mie doctora mi-a interzis conopida, ca baloneaza. Nici varza nu mi-a dat voie. A zis ca astea care baloneaza, mai tarziu. Eu insa am dubii, pentru ca pe mine de ex. ma baloneaza raui cartoful, oricat de mic l-as taia i cat de bine l-as spala... Si e dat la bebei mici de tot. Deci, o pregatesti cum iti place tie! Eu de ex. o prefer (pentru mine) fiarta in apa cu sare, servita cu smantana/iaurt. Cred ca merge si la bebe.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi!

Ieri mi-am pus planul in aplicare si l-am lasat pe sotior cu mandra! S-a descurcat de minune cu papa si amuzamentul missei,mai putin cu culcatul la ora stabilita! Si asa i-a cam dat programul peste cap!
Insa am putut si eu sa evadez pt cateva ore, cu o revista de scandal in mana, tolanita la soare pe un nisip fin si un soare cald dar nu torid! Am facut chiar si baie in mare!

Missa ma tine de degetele cu care tastez....super!

Asa ca nu o sa ma lungesc, sar direct la intrebarea mea destul de urgenta: cum ziceam, fata amicilor nostri la care trebuie sa petrecem weekendul era suspecta de rubeola, insa dr nu a putut confirma, ea fiind de felul ei si foarte alergica, iar azi cica nu mai are nimic. Si deci am vrea sa mergem in we la ei. Insa daca prin absurd e vorba totusi de rubeola, si missa o ia, oare e periculos la bebei asa de mici? Ca ma gandesc ca mai devreme sau mai tarziu tot o poate face, ma intereseaza daca cand sunt prea mici dauneaza?
Noi plecam deseara.

Melku, asa cum ti-a zis Leea fac si eu conopida...pt bebei nu stiu cat e de indicata, eu nu am auzit nimic contra!
Va las ca miauna miss!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Ile, ce-ti veni, mama? Cum sa ma ascund? Nici io nu te-am mai vazut prin parc, si-am ieshit zilnic (dupa ora 14, pana a dat caldura). Acuma, de cand cu schimbarea vremii, am ieshit dupa ora 16 si m-am adapostit pe iarba, la Bebelushi (stii zona, cred....langa chioscul ala cu hainutze). Acolo stau mai tot timpul, mai ales ca am niste amice cu copilashi mai mari, care deja merg in picioare.
So, daca treci prin parc, p-acolo ma gaseshti, cu Dara-n bratze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

ziua buna mamici si bebici

La noi nu prea e buna, fiimea nu mai mananca nimic cu placere inafara de laptic si cand vine ora de masa diversificata imi vine sa ma duc in China. Ieri i-am dat un borcanas cu legume si pui, a mancat jumate si gata (borcanas de 125g). Astazi ca sa fie treaba, treaba i-am facut o para cu branza dulce si a vomitat jumate. Nu a mai vomitat decand era mica mica, plus ca nu a mancat-o toata. Pt masa de pranz am pus sa-i fierb putin morcov cu 1/2 gulie mica si un buchetel de conopida sa vedem ce o iesi.

Da vad p-aci ca majoritatea bebeilor is mofturosi si fitosi asa ca de ce ar fii fiimea altfel.

JOY mama, nu e de glumit cu spatele tau, ai grija ce faci sa nu se agraveze traba.

PISI imi pare tare rau de baetelul tau, sper sa ne dai vesti mai bune.

MEEMS-ule abia astept sa te vad, ne facem si noi intalneala noastra.

ALINUS te invidiez pt escapada, cat despre rubeola cred ca nu e prea indicat de la varsta asta, ar fii bine s-o feresti, Doamne fereste de efecte secundare.

LEEA draga, bebelul sa-ti fie sanatos ca te descurci tu cu el si singura, si sunt sigura ca-l iubesti tu cat pentru doi.

Gandacule, i-ai mai dat pana acu' conopida? si io astazi am pus in supt pt prima oara, vream sa stiu cum a primit-o, si ce efecte a avut.
Io zic s-o fierbi in apa cu putina sare si s-o blenduesti, si poti sa-i mai pui o masura de lapre praf sa o face mai pastoasa. Acu vezi tu.

Mei NOKY, cum i-ai facut maro copt la Sarah? ca si ma mine ma incanta ideea poate o sa-i placa.

PITICULE a doua oara sigur o sa-ti placa virsli. Ai vazut cate fete au sarit pe tine?

ADDYA si ROXIALEXIA bine ati venit printre noi.

MADUTZA cum e bebe? Mai bine?

LAVI02(pupici)io sper sa intrii mai des pe la noi.

AMU" va pupicesc pe toate, mai merem si la treaba, ca tare-i multa.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

FARA CONOPIDA FETELOR, NU V-AU SPUS DOCTORII?
CONOPIDA ESTE GREA PENTRU STOMACELUL LOR ACUM LA INCEPUT.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Miha si al meu cu placere doar laptele il maninca/bea.Si parca piureul de fructe.Dar la legume face multe figuri.Asa ca o fi vreo caracteristica a bebeilor.
Alinush, maaama ce bine de tine - soare ,nisip,plaja,baie.La noi e o vreme de tot kk.Nici la plimbare nu putem iesi.In ceea ce priveste rubeola,mai bine amina vizita decit sa vezi pe pielea ta cum iti afecteaza boala puiul.
Gindacel sarumina pentru consiliere.Mai sper ca atunci cind cer intr-un magazin papucei cu talonete sa nu arunce vinzatoarea cu ceva dupa mine.
Ripley foarte rau ati ajuns.Unde cu citeva luni in urma refuzai baietei in stinga si-n dreapta ,ca o adevarata mama cu pretentii,acu esti in cautare de pretendenti?
Melkule, adevarul e ca pe vremea cind alaptam dr mi-a interzis sa maninc varza si conopida ca il baloneaza pe Tudor.Pe de alta parte brocolli se da la bb si fac parte din aceeasi familie nu? Nu mai stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetele!

Am scris ieri ca avea bb febra ,a persistat ,am sunat medicul pediatru care ne-a trimis urgent la EMILIA IRZA ,ne-a internat pentru o noapte ,ce kkt de spital ,m-am deprimat total ,mi-era si mila de puiu meu sa doarma in asa conditii ,i-au dat antibiotic ,are si acum branula in manutza ca n-am mai vrut sa stau in conditiile alea asa ca tre' sa ma duc la 12 ore sa-i faca antibioticul,are nu stiu ce viroza si rosu in gat ,tuse ,etc. Febra inca ii persista ,38.3 ...,sper sa fie bine cat mare repede ca eu sint terminata psihic ,imi vine sa pling non stop!
Va pup si sanatate la bebici!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze nou noutze' 21.05.2006

Mergi la inceput