Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 14

Gandacel spune:
Alinush, eu nu stiu cum se transmite, recunosc ca nu m-am interesat! Afla cum se transmite si fereste-o pe pitica! Ori sa nu se atinga, ori sa nu stea aproape... Sau daca iti e prea teama, amanati vizita pana cand stiu prietenii tai ce are copilul.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

leea_cv spune:
Mai popozudo (tare imi place porecla data de sotu-ti) ai tinut puiul prea dezbracat oare? Imi pare tare rau ca sufera mititelul.Dar tu daca plingi il agiti si mai tare.Si ei sint ceva mai rezistenti decit avem noi impresia ca sint.Bine ca i-au gasit vena sa ii puna branula.
Sanatate
Io ori scriu de va capiez,ori nu intru cu zilele.
Leea si Tudor (19.12.2005)

corap spune:
BAU, fetelor
alinush, eu nu m-as duce cu bb in gura lupului. chiar daca exista posibilitatea ca lupul sa fie de fapt un caine rebegit.
uf, mandutza, tre sa fie horror cu bb in spital. multa sanatate
io conopida i-am dat pitikului ca era inclusa in borcanelul de legume. nu mi s-a parut ca reactioneaza in vreun fel la ea.
acu ma duc sa ma lupt la zezeu. bine, intai ma duc sa-l plimb pe andrei pe-afara. asa ca va las.
c si andrei cel plimbaret

Gandacel spune:
Madutza, cum sa te duci co copilul asa mic si bolnav la 12 ore pentru perfuzie?! Intereseaza-te, ca sigur vine cineva acasa sa-i faca asta. Da un telefon sau data viitoare cand te duci, aranjeaza tot!
Sa fiti sanatosi si nu mai plange, ca-i trece. Pupici!

Gandacel spune:
Leea, si eu la fel sunt cu mesajele. Azi nu stiu ce am de stau atat la pc! Si am mai scris si la alte topicuri! Doua zile stau si nu mai intru...

addya spune:
cu ce am gresit de astept de azi-dimineata sa-mi apara si mie post-urile????
un nou-venit tr sa astepte asa de mult????

pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Pisi imi pare rau pt copilul tau. Sa inteleg ca pina acum nu ai evitat niciodata antibioticele?
Leea si Tudor (19.12.2005)
Merci, asta e, se face el si bine... Nasol e ca a cazut boala asta exact in weekend, cand avea si el mai mult chef si timp de joaca.
Da, ai inteles bine, eu nu am evitat niciodata antibioticele. ce mi-a recomandat doctorul, asta am facut, pe principiul ca el se pricepe mai bine. adevarul e ca nici mie nu imi convine cand clientii nu ma asculta si fac de capul lor...
Ilenutza mi-a placut cum ai rasucit teoria proprietatii... Esti cumva jurist?!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Madutza10 spune:
Fetele ,merci de incurajari
Leea ,l-am tinut cam debracat dar pe caldurile alea mari pentru ca traspira foarte tare
Corap ,horror e bine zis ,nu doreasc nimanui sa ajunga in spital cu bb!
Gindacel ,am sa merg la Clinica la care este pediatra noastra sa-i fac antibioticu' ,nu la spital ,acasa nu vin ca e particulara iar in asistentele de la cabinetul medicului de familie nu am incredere ,eu am ales sa ma duc ,
A ,sa nu uit ,am auzit aseara la spital de la dr. de garda ca nu se mai importa Infarix Hexa si daca se gaseste nu are antipolio ,asa ca intrebati ,verificati daca-l cumparati ,ca o pacienta o sunase aseara sa-i zica ,ca vaccinul nu continea si antipolio ,asa ca a trimis-o la dr. de familie sa-i dea picatura separat!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze nou noutze' 21.05.2006

bb_alinus spune:
Madutza multa sanatate puiului tau si tin pumnii sa fie bine!
Fetelor dragelor, merci de raspunsuri! Eu insa vroiam sa stiu daca e grav rubeola la un bebe de 6 luni! Pt ca missa a fost in contact cu micutza Lucie si acum 2 weekenduri si we trecut, iar din ce am citit despre boala cica perioada de incubatie ar fi de 15 zile!!! Dar cum eruptia micutei a trecut, se poate sa fi fost doar o alergie in final!
Gandacel asa ma gandeam si eu, sa nu prea stea aproape de Lucie - ca loc am avea ca vila e mare.
Fetelor readuc in discutie premergatorul! Pt ca de cateva zile missa se crizeaza de numa' si cere in picioare. Nu vrea in fundulet, nici pe burta, nici in 4 labe! Nu domle, ea vrea in picioare! Si ideea de premergator incepe sa imi dea tarcoale...Voi tot contra sunteti?
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Gandacel spune:
alinush, tocmai ce am scris ca mi-a prescris doctora premergator.
Ce am uitat sa zic e ca trebuie sa aiba baza mare, sa fie stabil sa nu se rastoarne cu el si sa aiba inaltime reglabila. Despre restul, citeste ce am scris azi.