Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 15

Madutza10 spune:
Mi-a zimbit puiu' meu in sfirsit ,ba chiar a si rid ,sint atit de fericita ,de ieri dimineata n-am mai vazut un simbet pe fetica lui ...
Alinus ,merci pentru urari !Si voi sa fiti sanatosi si sa nu ajungeti vreodata la spital in Romania :P
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze nou noutze' 21.05.2006

ilenutza spune:
De aia nu ne-am intalnit Lori, eu ies pana in doua!Da' las ca ne vedem noi odata!
Da, mai Pisi, m-ai prins!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
'neata!
Nu ma bagati in seama cu necazul meu cu refuzatul mancarii??? Biiine...
Camelia, si eu zic ca sunt de la caldura plus praful de afara.
Intrebati de incaltaminte cu talonete. Langa mine, la "Lumea copiilor" sunt intre 650.000 si 780.000 cele mai mici masuri, pentru bebei. Insa mi-a zis cineva ca la Flora ar fi un magazin cu de toate pentru bebici, foarte ieftine si bune, pantofiori pe la 150-200.000. Bluzite la 65.000. Asa ca in week-end-ul asta ma duc sa verific!
Acum vreo 9-10 zile v-am zis ce mi-a recomandat doctora dupa vaccin: program de premergator, in anumite conditii. Pentru a nu isca Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Se pare ca toti bebelusii papa legume, nimeni nu se confrunta cu refuzul mancarii!
Eu m-am tot gandit si in afara de sugestiile pe care ti le-am dat pe "PArintii intreaba....", zic sa incerci sa ii dea altcineva de mancare.Inceaca ca manine masa sa i-o dea sotul tau si eventual sa schimbi ritualul mesei....ora, locul, castronasul...si eventual sa te mulgi si sa ii dai lapticul cu lingurita...si incet, incet sa ii introduci piureul.S-ar putea sa nu ii mai placa lingurita( sa nu mai vrea sa o accepte).I-a uite profilul pentru piticotul tau:
Scorpion, Paisprezece noiembrie - Ziua investigatorului
Persoanele nascute pe 14 noiembrie manifesta o dorinta aprinsa de a explora mediul lor inconjurator, pana la ultimul detaliu. Desi sunt extrem de curiosi in ceea ce priveste imprejurimile, in general, ei sunt si extrem de selectivi si au un punct de vedere bine definit. Ideile lor privitoare la responsabilitatea sociala, fie ca sunt conservatoare sau liberale, de obicei sunt perfect clare si foarte morale prin natura lor.
Nativii zilei de 14 noiembrie sunt adesea implicati in ghidarea vietilor celorlalti. Ei vad imediat domeniile care au nevoie de imbunatatire si eventualele deficite ale obiectivelor lor. Totusi, ei trebuie sa isi aminteasca ca, fara doar si poate, actioneaza din punctul lor de vedere si informatiile lor nu pot fi apreciate intotdeauna. Ei trebuie sa fie atenti la ceea ce spun cand este vorba de relatiile lor sentimentale. De asemenea, deoarece sunt atat de rapizi in recunoasterea punctelor forte si punctelor slabe intr-o situatie data, ei nu acorda celorlalti sansa de a descoperi pentru ei insisi.
Este un punct forte al naitivilor zilei de 14 noiembrie faptul ca nu au nevoie sa fie laudati prea tare pentru realizarile si abilitatile lor. Atat barbatii, cat si femeile nascuti astazi sunt capabili sa se dedice unei cauze si sa evite actiunile egoiste. Datorita unei astfel de independente, ei pot recunoaste foarte usor flatarile gratuite si pe cei care ascund adevaratele motive.
Nativii mai evoluati, fie ca sunt artisti, oameni de stiinta, lucratori in fabrica, oameni de afaceri, sau fie ca sunt implicati in furnizarea de servicii, intodeauna isi vor face temele in cadrul oricarui proiect in care sunt implicati. Ei vor face probe, vor face teste, vor examina obiectul studiului lor cu o exactitate minutioasa. Ei sunt atat cruzi, cat si cinstiti in testarea teoriilor lor si eliminarea acelor produse sau elemente care nu functioneaza cum trebuie. Astfel, obiectivitatea lor este bine pastrata.
Pentru ca nativii zilei de 14 noiembrie sunt foarte buni observatori al lumii exterioare, ar trebui sa dezvolte o mai mare abilitate in perceperea adevarurilor interioare, incluzand propria lor stare emotionala si spirituala. Un astfel de simt al intelegerii ii poate face mult mai eficienti atunci cand au de-a face cu problemele umaniste si sociale ce au impact asupra carierei si activitatii lor profesionale. Deoarece cei nascuti astazi au un punct de vedere bine defint in ceea ce priveste exercitarea eforturilor, ei vor investi foarte mult din ei insisi pentru realizarea obiectivelor lor. De asemenea, ei trebuie sa fie siguri ca urmeaza cursul potrivit inca de la inceput.
Este imperativ ca persoanele nascute pe data de 14 noiembrie sa isi fortifice integrarea in randul prietenilor, familiei si a societatii, in general. Exista si nativi ai acestei zile care nu isi vor usura povara preluata si le va placea sa fie mai fermi pentru a-si asigura succesul. Deoarece sunt adesea persoane ambitioase si puternice, ei simt nevoia sa ajunga la un consens si sa-si cultive abilitatile de a face compromisuri. Prin gasirea unei cai de mijloc si posibil prin moderarea propriilor tendinte extreme, ei pot fi extrem de eficienti si in final vor avea rezultate de durata.
SFATURI: Pastreaza sub control tendintele morale si critice. Invata sa ii lasi pe ceilalti in pace si sa le respecti valorile. Nu poti sa investighezi chiar tot, asa ca fii atent la intimitate.
PUNCTE FORTE:
Implicat
Temeinic
Observator
PUNCTE SLABE:
Autoritar
Extrem de critic
Bagacios
Te astept cu noutati.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Madutza10 spune:
Gandacel ,acu' am citit de necazu' tau cu refuzul mincaricii ,nu esti singura ,eu de o luna ma chinui si n-am reusit ,nu-mi accepta absolut nimic ,a mincat vreo 2 zile cite 50-60 ml supa dar a treia zi nu a mai vrut-o sub nici o forma .Dr. de la spital mi-a zis sa mai astept pina la 6 luni ,acum este necesar oricum sa incetez diversificarea ,ca varsa ,a avut diaree dar mi-a zis ca nu este momentul d'aia nu-mi accepta si ca pot fi surprinsa dupa ceva timp cu ce placere are sa manince alimentele care acum le refuza..asa ca mai am 2 saptamini si apoi incerc din nou!
Mai ai rabdare ,mai lassa-l ...Pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze nou noutze' 21.05.2006

bb_alinus spune:
Oups, Gandacel, sarisem peste pagina respectiva!! Voi insa vad ca sunteti mai avansati, stati bine in fundic, insa missa vrea sa sara peste etapa asta . Adica sta in fundulet cat e concentrata pe ceva( adica cateva sec), de indata ce nu o mai intereseaza chestia respectiva cade in nas si plangoceste. Pe burta daca o pun se intoarce cu viteza luminii pe spate si daca vreau sa o intorc la loc iar plange.
In fine, nu as vrea de maine sa o pun in premergator, cam in cateva saptamani, insa am sa cer si eu parerea dr.
Cat priveste refuzatul mancarii, nu am regasit postul in care explicai, deci nu stiu daca refuza papalica care o accepta inainte sau doar ce ii introduci nou!
Ma gandesc ca o fi de la caldura, ideea cu dezbracatul bebelui si dat papa in pielea goala mi se pare ok, noi o practicam cu succes.
Sau poate tu ii dai dupa program si lui pur si simplu nu ii e foame la ora respectiva, ar trebui sa incerci sa il lasi sa ceara el!
Eu am obs ca daca incerc sa ii dau supa sau suc in bibe nu accepta, pt ea in bibe trebuie sa fie doar lapte sau apa. Accepta doar cu lingurita ( mai putin sucul de porto pe care il detesta)!
Si acu sa ma laud cu ce am gatit myself :
Meniul de pranz al missei: piure de dovlecel amestecat cu vinete si cu praz ( daca am tradus bine "poireau" ca mi-e lene sa caut dictionarul),un pic de ulei de masline si un pic de patrunjel. L-a adorat, mi-a mancat in prostie, cam 180g ca am oprit-o eu ca mi-era ca e prea mult. Apoi un bibe de doar 80ml insa per ansamblu sunt multumita.
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

dordia2000 spune:
Madutza si Pisi imi pare tare rau pt. bbii vostrii. Sanatate multa va doresc.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

miha2006 spune:
fetelee, a mancat fiimea legumeeeee,n-am mai vazut un castron gol de tare multa vreme...spei sa-i tina naravul
Madutza , sanatate multa, ma ganeam io ca de aia ai disparut, cand aud de copii bolnavi mi se ridica parul...
pupici
MIHA SI IULIA BUBULINA

pisi-si-boscu spune:
Madutza sanatate puiului, (eu nu prea le am cu urarile, chiar le urasc! dar acu' m-a simt asa, mai vulnerabila la ele, cand piticotul meu mare e bolnavior ).
Vroiam sa te intreb ceva, si te rog din suflet sa nu te superi ca deschid discutie, e o treaba care ma "freaca" pe mine mai de demult si ai adus-o tu la fileu:
De ce aveti voi mai multa incredere in doctori sa faca injectii, vaccinuri sau sa puna perfuzii, cand asta e treaba de asistenta si vorba aia, ele au facut sute sau mii de din astea, in timp ce doctorul te mangaie pe cap...
Eu una nu as lasa doctorul sa experimenteze pe pielea copilului meu, o fi el destept dar asta nu inseamna ca are si dexteritate.
Parerea mea...
Ha! Ha! Ilenutza noi avem un stil propriu, inconfundabil...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

mara95 spune:
La multi ani bbilor de azi!
Sanatate bbilor lui Pisi si Mandutei!
Nici noi nu prea mancam, cateva zeci de lingurite duse la gura ei se soldeaza cu esec. Ne chinuim, dar poate, poate....
Gandacel , am vazut postarea de ieri, dar nu am avut timp sa-ti raspund.Si noi asemenea tie , cu papa...

mandyksch spune:
Mirela Anca, condoleante. Cand am deschis calculatorul nu stiu de ce m-am gandit la tine, apoi am vazut mesajul...
Tania, cel care vrea sa construiasca deasupra voastra va trebui sa va cumpere cotele parti pe care le aveti din acoperis. Trebuie facuta iesirea din indiviziune, trebuie incheiat contract de vanzare-cumparare cu fiecare proprietar. Nu se aplica faza cu majoritatea decide, daca tu nu vrei sa iti vinzi cota parte nu o vinde. Tipul respeciv va trebui mai intai sa intre in posesia acoperisului si abia dupa aceea poate face ceva.
Piticu', noi spre deosebire de altii am ales sa nu-l decalotam pe bb. Dar asta e decizia proprie si personala a noastra. Exista destule controverse si pe DC privind aceasta tema.
Noki, cum mama poti manca laptele praf cu lingurita , o cutie intreaga intr-o singura zi. Cura de ingrasare sigura
Carnea de vitel si iaurtul...i-am dat pana acum doar carne si ficat de pui. Noi nu mancam carne de vitel pt. simplul motiv ca e prea tare pt. dantura mea . Si cand vad ca trebuie fiarta vreo 2 ore
, pai cum darc' sa fierb asa putina carne 2 ore? In ce priveste iaurtul o sa incep zilele astea si eu, cu Napolact,Milli sau Zuzu, cam astea se gasesc la noi. Eu ii dau si branzica de la Napolact sau Milli pt. ca cea facuta in casa nu ii place.
Pana acum e ok. Am gasit in sfarsit si caise, piersici inca nu asa ca e mai usor la masa de la 10, 00 ca pot face mai multe combinatii.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)