Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- mersi, nu am pus laptele pe foc pt ca am crezut ca e ca la iaurt si nu s-a specificat, fug sa o fac asa, pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Sal fetele..
Eu nu am mai intrat de ceva vreme..fiindca am fost necajita...Odata ca ne-am mutat din 3 camere in garsoniera..e ea de 44 de metri...hol imens..camera la fel..buc,baie..dar tot o camera ramine...
Asta e..Vindem apartamentul pentru ca ne-am apucat sa construim o casuta....si decit sa facem alt credit...e ok asa...Deci vreun an ne vom chinui aici...Bine ca o avem pe asta ca alternativa..ca decit sa fi stat cu chirie....
Am pus si aer..e ok climatul...
Apoi Daria mea la schimbarea laptelui..am trecut de la Milumil la Lactana dela Topfer...il place mult pe cel nou..iar milumilul nici n-a vrut sa-l mai vada...si drept dovada..intr-o saptamina de schimbare..a luat doar 70 de grame in greutate...
Asa e super vioaie..ridem...
Ne-am intors de pe spate pe burtica acum 3 zile pt prima data....
Ziua o pun in canapeaua deschisa..pe un cearceaf...si face tumbe la greu....
In rest....nimic deosebit...
De saptamina viitoare,incepem si noi cu cereale..apoi la 4 luni jumate cu supita de legume....apoi suculete...asa mi-a recomandat doctora ....
A...uitam..noi am renuntat la baita..facem dsulet..si e super ok....
E o draguta...ride in hohote cind ii dau cu dusuletul...cred ca o gidila..
Eu o tin si tatai ne uda..apoi tati o tine si eu o samponez,masez...Si la clatire o tin eu iarasi...
Cam asta cu noi...
Nu am citit nimic din urma...efectiv nu am avut timp...
va
si sper sa semnam si noi mai des condicuta...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

wella Nico, chiar ma gandeam azi la voi, si la Liliana ca nu ati mai scris de mult timp.
Lasa nu mai fi necajita. cine va avea pe urma casa lui si Dariuta sa poata alerga prin curte????
Azi ma uitam la niste vecini in curte si erau o multime de jucarioare a baietelului de 2 ani. si ma gandeam cu bucurie, ca peste max. 3 ani vom fi si noi la casa noastra.asta daca ne ajuta DD si totul merge ca si pana acum.
Denisa eu ti-am dat reteta de la Liliana, dar nu am specificat ca pe aragaz. scuze, dar am crezut ca stii.

Mai fete, eu nu i-am dat ficiorului meu supa ca am crezut ca nu o bea. azi i-am lasat vreo 15 ml sa vedem daca-i place. mi-a supt-o in cateva secunde. si inca mai vroia, dar de unde.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici,eu sunt la zi cu lectura,noutati nu prea am,doar ca maine avem vaccinul si mi-am luat liber
si azi din cauza ca nu i-am lasat piure de legume a halit sucul si pulpa de la doua mere (separat),plus o banana intreaga (i-a dat-o mami) cu lapte si fulgi de orez. Ca doar lapte+fulgi nu era genul ei Si cica banana constipa dar a facut kk de doua ori si en gros si tare. In rest doar lapte de la tzatza a mai consumat,dar de maine iar ii fac.
Acu fug la baitza si revin!
Pusi

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova-iesit brinzica mersi frumos.
Fug la dus eu si la muls si apoi baitza-o noapte buna!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello gagici,

Catalina sa iti fie de bine suvitele Se vad misto!!!
Alina sa foloseasca sanatos Ayan scaunul de masina, mi-a placut mult culoarea Cat a costat? Si pozele de ieri sant foarte frumoase cu Ayan
Irina am ramas cu gura cascata cand am vazut si restul pozelor cu Mario in 4 labe Cel mai precoce bebelin
Bombonici!!! Cand ai avut CM ultima oara? Eu cred ca esti gravi daca ai si simptome Sa fie un baietel de data asta ca fetite aveti Pupicei pt. Jasmine dintoasa
Cuscra o sa intru sa vad pozele facute in Ro, branza poti face si cu suc de lamaie cand esti in Canada si ti se termina Ca lacticTe duci la concert la Vama Veche ?Trupele mele preferate sant Iris si VV
Fetelor noi santem bine, Angelo doarme de la 19.00 pt. ca era treaz de 4 ore,a mancat paste cu legume si curcan ( Hipp ) iar acum astept sa se trezeasca pt. baita.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Ce as fi venit si eu la intalnire......

Monica

Mergi la inceput

Azi am depus si noi dosarul pt. un apartament mai mare Sa vedem in cat timp il avem si cat costa chiria ca ne-a uscat cate 962 € pe luna timp de 5 ani la apt. actual. In cartierul unde stau eu mp este 3 mii € daca vrei sa cumperi apt.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MARAKI, tin pumnii cu noul apartament, sa gasiti unul frumos si ieftin. Pupici lui Angelo si Dixie
GIO, Mark e ok, toata ziua cu somnic, carticele si jucarioare, daca are jucarii e cel mai fericit. Ma bate gandul sa ii cumpar si eu ce i-ai cumparat tu tizului Marcolino, ramane sa dau o tura pe la Chicco si sa vad daca gasesc. Astept poze, ca ziceai ca pui. Pupici tizului cel jucaus cu noua jucarie, vezi, ti-am zis io ca o sa se joace.
Asa e, noi ne gandim sa plecam din tara, castigam destul de mult amandoi dar se scurg banii printre degete, pe facturi ai alte cheltuieli, nu reusim deloc sa punem deoparte. E drept ca avem casa si masina, nu platim chirie dar asta nu e tot. Am fost amandoi plecati in afara si am reusit sa punem deoparte o multime de bani, cu banii pe care i-am castigat ne-am luat apartament cu trei camere in Bucuresti. Dar acum cand vad cum cresc preturile, salariile nu prea si totul e o mare abureala, ne-am saturat pana peste cap si ne-am hotarat sa lucram o vreme in afara. Cum sotul e IT-ist nu va fi o problema, mai ales ca a mai fost plecat si ceva oferte ar avea. Acum mai stam un an ca vreau sa devin eu lector si pe urma plecam. Nu mai plecam in cazul in care se intampla o minune in Romania, ceea ce e imposibil. Asa m-am saturat de tara asta si de coruptia si spaga data peste tot ca imi vine sa imi iau campii. Bine de tine, acolo in Banat, ca lumea e mai civilizata decat in cloaca asta de Bucuresti. Tot respectul si pentru Ardeal, oamenii sunt de treaba si nu e nici pe departe mizeria de aici.
Off, hai ca mi-am varsat amarul.
MONI, si noi maine la vaccin si cica ne si decaloteaza. Pupici lui Di cea sportiva
Chiar asa, mamici de baietei, voi i-ati decalotat pe baietei?

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

GIOVA, MARAKI, pe scaunel am dat 4,7 milioane.
MARAKI, bafta cu dosarul, sper sa va luati apartament nou si frumos.
NICO, si noi ii facem lui Ayan dusulet, dar asa i-am facut mereu.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput