Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
utocatalina spune:
Noi am fost la terasa//am pus o poza in care se vad mai bine suvitelefreza. Alina felicitari pentru scaun...ia vezi in poza asta cu freza, daca recunosti rochia de pe mine!Giova eu am vrut suvite putine, ca prea blonda nu-mi sta bine!
Fetele cu intilnirea, eu in pp. pot oricind deci hotariti!Maraki da-mi si mie reteta ca Bia nu papa deloc nici legume Hipp nici fructe, nici facute in casa, nici carne..asa ca eu cred ca ne chinuim cel mai rau cu diversificarea! Bombo sa fie cum iti doresti!Denisa am vazut pozele, dar nu am vazut prea bine suvitele..ma mai uit o data! Emma super cu baticut si pe burtica!
poze noi - 24 mai - FREZA DE FREZA
poze noi - 24 mai - tentative de ridicare in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Si noi am trecut de azi la dusuri la recomandarea doc. ca Bia nu are nimik..adineauri avea 37.5 inainte de dus si nu mai luase de la 12 nimik, deci si eu cred ca la noi e supraincalzirea de vina..a fost aiurea la dus..am tinut-o pe rind, dar am si lungit-o in cada...se pare ca ii place, desi se uita cam disperata...oricum nu a mai plins la imbracat..mare realizare..pe bune..macar de ar tine-o!
Nasa care nu mai fusese de 10 zile pe la noi, a ramas masca cind a vazut-o cum se screme sa se ridice,cum face podul si se pune pe burta..a dat verdictul ca la 6 luni vom sta suepr bine in fund...si eu sper!
poze noi - 24 mai - FREZA DE FREZA
poze noi - 24 mai - tentative de ridicare in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
Bombonicaaaa spune:
Maraki pai eu am avut ultima data anul trecut in martie si desi am rarit-o bine cu alaptatul tot nu au venit , nu ca le-as duce dorul rusilor, dar macar sa stiu una si buna
Oana de
INGERASII MEI
Bombonicaaaa spune:
Si daca e sa fie ... sa fie dar sincer vrem tot fetitza sa fiu capra cu 3 iade
Oana de
INGERASII MEI
pisoi3 spune:
Pai atunci, Oana, tinem pumnii sa fie cu doua liniute!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
anasebe spune:
Oana Ma gandeam ieri ca o sa va apuce dorul de al doilea copil si o sa mi se puna si mie pata. Si acum apari tu cu vestea cea mare.... ma pui pe ganduri. Sa fie asa cum iti doresti tu!
Anda Noi decalotam la fiecare baita. Sfaturile medicilor difera enorm de la unul la altul, de la o tara la alta... controversat subiect. Dar atata timp cat pe bb nu-l doare (ba e cu gura pan' la urechi) nu ma deranjeaza s-o fac nici p-asta.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
pisoi3 spune:
Ana, pai si noi am incercat, il decalotam noi dar putulica e tot inauntru, nu prea iese. Doctora a zis ca cica il decaloteaza ea, sa o las, sa nu o las? Ce sa fac? Stiu ca parerile sunt impartite, io de cine sa ascult?
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Giova spune:
Cata se vad suvitele foarte bine, doarca... credeam ca vrei mai multe.
Maraki doamne ajuta sa va luati un alt apartament. mama dar enorm plateati pe ala chirie.
Oana doamne ajuta atunci... sa fie 2 liniute si fetita.
Moni, mama ce a mai halit Diana azi. al meu nu papa banana . nici nu-i mai dau ca e grasun, oricum. azi i-am dat putina capsuna cu zahar. mama ce i-a placut, dar nu e voie, ca-s prea micuti.
Anda sa incep cu decalotatul: pe mine m-a trimis la un chirurg. si nu m-am dus. si la fiecare baita decalotam noi.e adevarat ca nu se vede putulica, dar cica nici nu trebuie sa se vada inca. mai este timp, cum cresc ei se largeste si gaurica aia si iasa singura...daca ajutam putin noi.Acum tu faci cum vrei.cum a zis si Anasebe sunt impartite parerile. nici noi nu stiam ce sa facem, dar am zis sa mai incercam noi acasa, nu sa-l dam rapid pe mana unui chirurg.
Banii se duc, vedem si noi. Clau castiga mult mai bine ca in Italia, e drept ca platim rata mare la apartament, dar tot se duc toti banii, cei in lei, caci ii mai da la negru in euro, care ii punem deoparte.
ma bucur ca tizul e cuminte, si se joaca cu jucariile. stai ca pun o poza imediat sa o vezi. Oricum, deocamdata nu-si merita banii jucaria asta. se hjoaca ce se joaca, si pe urma plange. cred ca nu-i plac melodiile, sau luminitele, nu stiu.
ma joc cu centru de activitate
Ma bag la calcat, dar mai vin eu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
pisoi3 spune:
GIO, super dragute poze, ce frumusel e tizul. Cu suzetica in gurita, asa e si al meu, cu suzetica e tare fericit, ar suge in continuu, bine ca nu ma suge pe mine.
Pai atunci nu imi iau centru de ala, daca zici ca Marcolino nu e asa de innebunit dupa el, probabil ca nici al meu nu o sa fie, si parca vad ca dau banii aiurea pe el.
Merci ca mi-ai zis de decalotare, pai atunci fac ca tine si ca Ana si las copilul in pace, il decalotam eu cu sotul treptat la baita, asa ca maine ii zic doctorei ca prefer sa mai astept cu decalotarea, ca il vom decalota noi.
Bietii baietei, uite ce probleme au si ei.
toujours optimiste
pisoi3 spune:
Fetele, eu ma duc la somnic, ca ma striga sotiorul, ca cica nu poate sa adoarma fara mine.
GIO, spor la calcat.
Pupici, pe maine.
toujours optimiste