Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noapte buna Anda.
eu zic ca faci bine ca incercati voi acasa. daca nu merge, ii zici la dr. sa-l decaloteze ea.
In ce priveste centrul...nu stiu ce sa zic... Mark e mai fascinat de jucarii decat Marco. El tot ce prinde baga in gura. Varza mi-a facut o revista de la Selgros. Iar preferatul lui este pachetul de servetele. Cand mi-e lumea mai draga, mi le scoate din pachet si le arunca pe jos, si asta cand suntem la plimbare.

mai am o repriza de calcat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vad ca bantui singura pe aici.
merg sa-i pun masa lui Clau si pe urma la somnic.
noapte buna bebei si mamicute dragute.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am si eu relache in sfarsit De vreo 3 zile Angelo nu mai doarme de la ora 21.00! Plange, il tin pana pe la 22.00 si incerc sa il culc, dupa o juma de ora se trezeste si plangeeee....cred ca e din cauza dintilor! Il mai tin vreo jumatate de ora dupa care urmeaza bibe si pus in patut sa doarma Doarme fara probleme....l-am cautat in gurita pe la gingii dar nu se vede si nu se simte nimic
Catalina misto culoarea parului Am observat ca se uita un arabitzoi la tine
Fetelor sa fie!!! Multumesc de urari,tot cu chirie o sa stam dar nu la privat si va fi cel mult 700 ( sper sa nu fie atat ) pt. apt. cu 3-4 camere,statul apreciaza cat putem plati pe luna in functie de salariu.
Bombonici, poti ramane gravi daca nu ai avut CM dupa nastere deloc???E prima oara cand aud parca nu as crede ca esti gravi...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata!

E 9 si si sunt prima?! Ati iesit deja la plimbare?!

Si noi ne pregatim sa plecam in juma de ora ca deja e cald afara.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata fetele. Pe pagina 2? CHiar asa? Pai altfel nu-mi bagam nasul la ora asta sa scriu 2 vorbe. Noi mergem imediat la kineto si tb sa pregatesc gazulica.
Bombo, m-ai shocat de tot! Totusi dupa a 2-a cezariana e repede, dupa mintea mea.Desi dupa cum ai povestit tu, nu stii cu ce ti-au "lipit" taietura, atat de repede s-a vindecat (americanii astia, ca si canadienii sunt experti). Oricum ar fii, eu si cu Ana itzi tinem pumnii.
CAta, frumoase suvitele, dar mie nu mi se par deloc rare. Mi se pare ca te-ai "imblonzit" bine de tot.
NIcole, chiar ma gandeam ca n-ai mai scris. DAriucai mishcarete.
MAraki, spor la gasit chirie cum vreti voi! Enorma chiria pe care o platiti acum. SI ca sa vezi, barbatu-meu cauta momentan job in Munchen.. CA firma unde lucreaza el in Romania e acolo si ne-ar bate si pe noi gandul cum ca iarba ar fi mai verde pe alte meleaguri. DAr momentan, totul e in stadiu de proiect ...
fetele si bebeii si revenim mai pe la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..noi toata noaptea 37.6...pina urma de dim. al 5 i-am dat nurofen, dar azi aplic dusuri dese si o urmaresc...se mai si racoreste...la 2 ore dupa nurofen avea 37.4...deci nu prea face minuni antitermicul, deci renunt pentru moment cu conditia sa nu trecem de 37.8..
De dim. a papat cu sunete de defin in 30 de min. 6 lingurite de mar cu cereale...apoi 80 lapte..atit,..azi merg cu tata si mama la terasa...vina amindoi, ca mama sapt. viitoare se opereaza...am mari emotii si ma rog sa fie bine..doamne ajuta!
Pe foc e supa..azi se va compune numai din morcov si catof si da sau ba carne de vita..incerc si cu si fara..poate poate..de iesit o sa ies daca s-a mai racorit mai incolo nitel...!

poze noi - 24 mai - FREZA DE FREZA
poze noi - 24 mai - tentative de ridicare in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

S-a dus dracu supa...am ARSO! A 2-a oara...Vreau un pistol sa ma impusc...Am pus alta..si daca ma duceam mai devreme cu citeva minute era gata...

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Salut gagici
Cata sa stii ca si mie partea cu diversificarea mi se pare destul de dificila.Abia de sapt asta am reusit sa-i dau piureul de legume inainte de laptele in completare. Si asta cum : daca are masa la ora 13, ma apuc sa-i dau piureul pe la 12:30, altfel...urlete. De sapt viitoare voi incerca sa-i bag putina carnita sa vedem daca ii va place.

Mergi la inceput

Trageti si voi concluzia..la 2 ore de la nurofen temp. 37.4...urmeaza dus, dupa inca 2 ore de la dus 37.2...deci? Asa-i ca nu suntem racite?

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Stai linistitta si mie mi semai intampla sa ard supica. Imi zic sa nu uit de ea si uit.

Mergi la inceput