Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
anasebe spune:
Cata E super, imi place! Acum putem spune ca ti-a scos Bia fire blonde!
Bombo Poate totusi nu vezi bine.
Am mai pus 4 poze cu tibi in contul comun.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Bombonicaaaa spune:
AnaS si eu mi-as dori sa nu vad bine , macar pt. inca cateva luni ca oricum mai vreau un bebe,dar ce m-a determinat sa fac testul a fost starea de kakao pe care o am in ultimul timp,ameteli, greturi si raul de masina mai nou ceea ce e destul de ciudat ,ori sunt anemica rau,desi la greutatea mea... ori e cu ochi ...
Oana de
INGERASII MEI
anasebe spune:
Eh Bombo, daca tot mai vrei unul... poate nu-i totusi o veste atat de rea. Vei fi tot mamica de ian-feb Cat despre greutate si anemie...n-au nici o legatura.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
pisoi3 spune:
OANA, tin pumnii cu testu' ala, sa fie cum vrei tu. Da' nu va protejarati?
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
alina80 spune:
BOMBO, tu cu primul bebe cu dintisori si acum poate prima care e gravi din nou! Vorba ANDEI, sa fie cum vrei tu! Sa ne zici si noua!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
alina80 spune:
ANDIARORO, sa te faci bine repede cu piciorul si ai grija la parchet!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
Denisam spune:
Fetele care fac brinzica, am psu 250 ml lapte praf si 2 pastiel pisat ede calciu alctic si vad c anu se prinde nioka si le-am pus de 3h..mai trebuie ceva?
Ciuscra- pe unde esti mai?Pupicei la ginerica
Linda -sunbettzi ok,m ce e cu analiza, sanatate papanasului, sper ca e totul bien si cand potzi sa intri sa-mi zici dac atotul e bine-pupicei!
Cata- sa-ti fie de bien tunsoarea si suvitzele, pe ale mele nu le-ai vazut in poza?
Bombo-eu sper sa nu fii inca insarcinata, sau vrei deja?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
DENISAAAAAAAAAAAAAAAA tu nu ai pus laptele pe foc????
Dupa ce da un clocot, pui pastilutele de calciu si se strange rapid. pe urma strecori branzica aia de apa.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Giova spune:
Hai ca acum scriu mai mult. am fost afara, in parc, am scos alocatia, am facut poze, le pun mnai tarziu.
Alina e misto scaunul. sa-l poarte Ayan sanatos!! Cat a fost ca si noi trebuie, dar mai avem pana la 13 kg, ca atat e admis cu scoica asta.
Cata faine suvite, dar cam putine. nu ai vrut mai dese?
Andiaroro ai un stil de a povestii...ti-am mai zis si repet de fiecare data. imi place enorm de mult. la strengar.
Anasebe am vazut hainutele, avem si noi ceva de pe acolo. dar e musai sa-i mai iau.tre sa colind magazinele sa vad ce gasesc.
Tiberiu il papa pe Winnie .
Oana si eu am avut asemenea stari si am stat ca pe jar pana mi-a venit.ce sa-ti zic? sa de-a domnul sa fie cum vrei tu. si sa ne anunti cand faci al doilea test. tin pumnii.
Anda ce mai faci? Mark? vreti sa plecati din tara?
Azi am bagat de seama ca bb Marco are doar 4 mese pe zi. doar mancam la 5 ore.si asta cam de o sapt. si eu numai azi observ .
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa-i scriu, daca-mi amintesc mai intru.
deocamdata caut text pt. invitatii.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Denisam spune:
ANDIARO-sanatate cu picorul!
Bombo- und eis mai pozele cu dintzisori ca in albumul lui JAsmien doar in utlima se vede ceva vag alb, mai sunt altele?
EU is happy ca azi Emma a papat 3 mese de solide: la 10.15 cereale cu mar, la 2.15 leguem si acuma la 6.15 a papat banana cu 2 lg de cereale si cu suc de mandarina si a baut si 40 ml de suc de mandarina,dupa ce nu l-a vrut la bibe-dar mai bine asa..
Fug sa ma uit la un magazin de pantofi rosii
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!