Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
andiaroro spune:
noi avem ceritificat de cununie banuiesc ca se presupune ca suntem botezati de ne-a cununat..........acum vb serios -se obtine f simplu certif de botez. pb e ca il da numai preotul de la parohia unde ai fost botezat....;stiu si o poveste de la sursa(certif) cu un VIP care a venit din Fr cu avionu in ziua dinaintea nuntii ca nu vroiau catolicii sa-l cunune fara certif de botez ortodox
ana si alexandre
pisoi3 spune:
ANA S, si mie mi-a placut mult site-ul.
IRINA, pai de ce nu reusesti sa il vezi? Uite inca o data linkul:
http://7th.srv.ro/showswf.php?swf=yesno.swf&wdt=550&hgt=400
ALINA, merci de info, de la anul il asigur, ca pe anul asta am facut deja Casco-ul fara scaun de masina ca nu stiam si nici nu m-a luminat nimeni.
Misto scaunul tau, super culoare, de unde l-ai luat? Ca i-am aratat si cumnatei si vrea si ea, ca e in cautari si asta i-a placut mult la culoare.
Vreau si io la Kidex, dar nu stiu cand ajung, ca idiotii de la mine din bloc schimba tevile si cica o tin asa pana saptamana viitoare pe miercuri, si naspa e ca trebuie sa fie cineva acasa, io ca io, ca stau acasa oricum dar ce fac aia care lucreaza? Se schimba toate tevile, asta ca a iesit cu scandal cand a crapat teava aia mare de care va ziceam io ca m-a lasat fara apa calda si rece, fara net si cablu tv.
De dimineata de la 10 au luat-o cu bubuiala si s-au oprit pe la 15, cred ca atunci au plecat acasa meseriasii ca de atunci nici o miscare. Si cica teoretic lucreaza pana la ora 18! Pai inteleg de ce le trebuie atat de mult timp sa termine de schimbat tevile. E si bloc cu 12 etaje dar totusi, vad ca ei se ghideaza dupa faza cu pauzele lungi si dese cheia marilor succese. Asta e, sper sa termine mai repede si sa ajung si io la Kidex, parca pana pe 3 iunie e.
Si tot noi o sa platim tevile alea, aia e, macar sa le faca cum trebuie si sa nu se mai infunde sau sa crape, ca la mine in baie e infundata scurgerea si cand dau drumul la cada, iese apa in baie pe scurgere si in chiuveta
Cica de la tevile vechi si infundate, situatie generala in tot blocul!
Acum doarme bebe al meu dus de la ora 16, a adormit dupa ce i-am dat sa pape, ca nu a dormit pana atunci din cauza bubuiturilor. Asa ca io pierd vremea pe net dar acum ma duc la spalat vase, placerea mea!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Bombonicaaaa spune:
Vai ma ,da ciudatzi popi mai sunt acolo pai si cum sa nu-ti crestinezi copilul pt. o hartie?! Si popa ala romanul ar trebui sa inteleaga si el ca nu suntem la noi in tara si ca nasi pt. copil sa se incadreze in cererile lor nu gasesti pe toate drumurile poate...Aici este patriarhie romana ortodoxa pe SUA SI Canada si daca ai ceva neintelegeri cu vre-un popa poti sa dai telefon sau sa scrii un e-mail la episcop si te lamureste ala ...
Oana de
INGERASII MEI
alina80 spune:
Mai fetelor, Ayan nu vrea sa bea ceai in casa! Numai afara! Si asistenta mi-a zis ca trebuie sa bea ca e foarte cald. Nu mai stie sa bea cu bibe, cred ca ii dau cu lingurita.
Ma bucur ca va place scaunelul.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
anasebe spune:
Asa e la noi, Stupid. Ce conteaza ce religie au nasii?! Da', ce ne mai miram, la cate discriminari face biserica....
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
andiaroro spune:
chestia cu certificatu au luat-o de la catolici-la ei asa e regula. Pt faza aia cu avionu si nunta, catolicii nu vroiau sa o faca fara certificatul ortodx.
la botez undeva au dreptate, ca nasii sunt parintii spirituali ai copilului si teoretic ar tr sa-l indrume in religia respectiva, dar ar trebui sa te creada pe cuvant cand zici ca esti una sau alta ca nu e asa de simplu sa bati atta drum pt o hartie si pana la urma crestini sunt toti indiferent ca sunt catolici sau ortodoxi,nu musulmani.
ana si alexandre
pisoi3 spune:
Asa e, Ana. Ca la noi la nimeni.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Bombonicaaaa spune:
Fetelor eu ori sunt chioara ori , de cateva zile ma simt cam aiurea mai ales dimineata si cum nici rusii nu mi-au venit de cand am nascut desi alaptez foarte putin , am zis sa fac un test de sarcina....si din cate vede ochiul meu parca se vede si o liniutza roooooz stearsa rau , dar e acolo Mi s-a ridicat parul in cap deja , nu sunt eu prea sigura , poate e devreme inca dar trebuie sa refac testul neaparat maine dimineatza
Oana de
INGERASII MEI
utocatalina spune:
FETELOR mi-am pus noile suvite la semnatura!
poze noi - 24 mai - FREZA DE FREZA
poze noi - 24 mai - tentative de ridicare in fund
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Bombo Valeu!!!!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica