Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana ai un stil de imie mai mare dragul sa citesc. Cu piciorul am tras o "urlatura" la Marian care nu stiu ce a vrut sa spuna dar rezumatul e cam asa:" atela? pai la ce ii trebuie? cica genunchierea si fizioterapie( sau kineto nu prea am auzit bine ca el e in sufra eu in dormi) iar dc e atela cica o fi mai grav dar mai mult de 3 sapt cica nu ai cum sa stai( la care eu imi aduc aminte ca el a stat vreo doua luni ultima oara la entorsa )...deci ...nu ai inteles nimic...eu la fel...eu sunt in pom si pomu' in aer.
Anda eu nu resuesc sa vad faza.
Fug ca ma enerveaza astia de o sa ii bat pe amandoi sau ...ma duc sa fac o baie ...si gata.

Mergi la inceput

Genunchiera am vrut sa spun nu genunchierea.
Apropo de asta ...nu vrea nimeni sa imi boteze copilul adica nici un popa.
Sa vezi cum il duc eu la catolici cel putin acolo nu il ineaca...numai ca imi pun neamul in cap ( de parca ar fi credinciosii lui papuc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Alina Taare frumusel e scaunul.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bai ce bafta am ...copchilul meu a adormit instantaneu...acum...si e 16.12 si la 17 trebuie sa fiu la kine cu Marian deci iar debandada ...
Bai vb singura acum cand sunt si eu pe calc?VRAJITOARELOR!!!!

Mergi la inceput

Irina Cum adica nu vrea? Nu pricep!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Nu da ca doare!

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Pai nu vrea pentru ca nasii sunt catolici de parca ii boteaza pe nasi nu pe copil.
Alina super dragutz scaunul ...bine ca imi dai idei ca trebuie s aiau si eu unu ca ala care il am "expira" acusica...Ayan zici ca e fetita in prima poza cu scaunul...frumos foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Nu merge cu 2 perechi:unii orto si unii catolici. ca sa impaci si capra si varza?
Nu cred ca-s io chiar de 3 sapt ca doar nu ma joc cu ovalu-glumesc..........vom vedea. asa scrie pe aia: atela si e de la fund(aproape) pana la glezna
ana si alexandre

Mergi la inceput

Popa romanul nici nu avrut sa auda a zis ca ce e ghiveci?
Ala grecul ortodoxul mi_a zis ca da merge sa fie unu orto si unu catolic dar cand m_am dus si eu bucuroasa sa aranjez cica nu merge plus ca imi cerea certificate de botez ale nasilor( pai sunt de o vartsa cu mine si pe vremea aia nu se dadeau ...nici azi nu stiu dc se dau) si nu mai spun ce ameteala de am plecat ...nu mai spun cum...de nu mai imi arde de nimic.
Acu dc vreau sa il duc la catolici parca vad...nu e bun nasu ca ala nu e botezat deloc deci...am uitat sa o intreb pe nasa...si uite asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ola fetelor ! Si eu ma destind de azi dim. citindu-va Copila mea s-a trezit la 6 si a facut adevarat spactacol de hilizeli ,tipete si m-a boxat de numa cu picioarele ca am dormit cu ea .A papat pe la 9 260g lapte cu cereale si acum baga somn la greu asa in ciuda mea ca eu nu mai pot dormi .Si la noi se anunta vreme super faina, cald si abia astept, ca tot nu a fost pana acum vreme de iesit la bulanul gol afara...Noi ne pregatim de mers la meciuri la Chicago la echipa nationala de fotbal a romaniei si sper sa fie sa nu o luam prea rau ,dar macar de funn si tot mergem of course cu copilul dupa noi ca nu se poate altfel si deja visez la restaurantele alea cu specific romanesc si muzica romaneasca life
Mai Irino cum adica nu vor popii sa i-ti boteze frumusetze de baiat?
Maraki da unde disparusi fata draga? mai da si tu un semn ceva...
Ursulina mai are examene? Ca nici ea nu a mai aparut si vreau poze de la nunta si botez

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput