Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Carla Maria!!!
Am venit si noi de afara. am luat capsinis i cirese si i-am dat la bebe in parc putina banana si a papat. Si-a baut si suculetul, acum pana la 3 nu mai avem treaba.
Mirela of, colici astia.cand s-or termina?
Marco al meu papa, mai putin branzica, vad ca din bebelact nu-i place, numai din Milumil. doae eu am copil cu fite, tot cei mai scump ii place.
Ralu asa e cu jucaria la Marco, nu stiu la alt copil. poate s-o juca mai incolo, dar deocamdata pumnii si tot ce poate baga in gura sunt mai interesante.
Bafta sa iasa bine analizele.
Canda nu stiu ce sa facem cu vremea asta. mai imi zice si Ingrid ca tre sa faca vaccinul Dianei. ce facem? iesim sau o lasam pe alta data?
Cata am vazut melcul. eu inca pot sta linistita, ca Marco nu o ia nici intr-o parte.
Denisa spor la treaba.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Carla Maria LA MULTI ANI!!

Alina Chiar asa, ce mai faci? Uite un pt. Carla.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mare minune..a mincat vreo 16 lingurite din piureul cu carne..Doamne ajuta!

poze noi - 25 mai - ce fac in 2 minute cit lipseste mama
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova eu zic vremea se mai indreapta pana la 5 ... nu cred ca o sa ploua azi, dar nici nu o sa prea stam in soare. Daca Diana a lui Ingrid trebuie sa faca vaccinul azi atunci nu mai poate iesi pe afara. Ramane cum hotarati voi ca noi putem veni si azi daca nu miroase a ploaie...

Mirela imi pare rau ca Dani nu prea doarme noaptea ... si sper sa aveti nopti din ce in ce mai usoare. Si eu vreau sa ma intorc la lucru dar numai din ianuarie/februarie si Filip o sa stea cu Codru pana la doi ani (concediu paternal ... Moni si trebuie sa ii spun la Codru ca Ghita e in aceasi situatie). Inca nu e foarte clar ce vom face ca e si soacra prin zona, dar nu prea l-as lasa pe mana ei ... o vreau pe mama!!!

pup fetele

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI CARLA MARIA!
CAta, mai iart-o pe Biuta cu antitermicele. La ce temperatura spui tu ca are, nu e cazul. Sigur nu e racita.
Mirela, mai traiesti? Din ce vad eu pe ultimele luni, Dani si cu Ana mea au mers umar la umar cu greutatea. DAr noi suntem mai inalte .67 cm. Ca doar roscata mea seamana cu ta-su.
Noi, am fost la kineto cu socrul meu. Rezonabil de altfel (doar ca in masina imi explica mie cum a invatat-o el pe fosta sotie a sotului meu sa conduca! . PAi ce sa faca si el?), cu foarte mici scapari. Am venit acasik, Ana a dormit bustean o ora jumate, apoi papat piure de banana+ fff putin mar+ ffff putina portocala+ o lingurita iaurt normal. Ne-a placut la nebunie! Tot ce are muulta banana e bun. Si ca desert putin suc de mar+ portocala. Buuun si ala, dar doar am lins putin.
Si ANa vrea musai s-o ia din loc. De ieri se ridica in cap cu fundul in sus, cam cum l-am vazut eu pe MArio al Irinei intr-o poza, de nu stiam cum ajunsese in pozitia respectiva. AM facut si eu poze, sa vedem cand le-om descarca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee nu cred ca socrul tau a facut-o intentionat.asteptam pozele cu frumoasa roscatica.
Canda eu zic sa mai asteptam pana pe la ora 16 sa vedem cum e vremea.La mine sunt ceva nori de ploaie. Diana lui Ingrid are putina febra, si astepata dr. sa vadaa daca ii face sau nu vaccinul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Cuscra sper sa te linistesti curand si tu si printzesa de nora-mea cea mofturoasa. Eu ti-as ridica o statuie. Zau ca nu stiu cum rezisti la cate probleme ai cu ea.Uite si de la Nicolas sa se dea micutza pe brazda.

Denisa - imi place ca esti prezenta pe forum in oricare colt al lumii te-ai gasi.
Si zici ca Emma a bagat 380ml lapte deja? Pai papanasul meu abia mananca dim la 8:00 cam 130ml nemancat de seara de la 20:00 cand ... decand cu caldurile astea nu baga mai mult de 180ml. Deci cam asta e tot laptele dintr-o zi .

Noi tocmai am mancat pranzul... piureul de legume cu carnita de vitel. Nu va spun in ce hal s-a facut fiu-meu si pe el... dar mai ales pe mine.
De-acum vrea sa pape sigur cu lingurita si sa vedeti lupte ce dam. O lingurita eu ... cu care ii bag in gura si o lingurita el cu care isi scoate din gura.Se face ca un porcusor.

ANAS- tu te miri unde baga Tibi atata mancare? Eu ma intreb cum isi baga fiu-meu si lingurita si degetele si mancarea... toate deodata in gura. Pt exemplificare o sa pun si poze.Apropos de poze trebuie sa bag un ochi si pe-acolo ca stiu ca s-au dezmatzat gagicile la botezuri in ultima vreme.

Cat despre interesul pe care ar trebui sa il aiba copii pt jucarii... de-abia de-acum se starneste dar cica noi parintii abia pe la 8-10luni vom putea sa ne dam seama ce jucarii si jocuri prefera. Daca stau sa ma uit la fiu-meu as spune ca el acum prefera sa se joace cu picioarele.. sa si le admire, sa si le suga.. si ca joc prefera jocul cu noi.. pupaceala si smotoceala.

Ma intorc la lecturat ca iar ati scris 2 pagini cat am hranit eu puradelul.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Carla Maria , la multi ani!
MIRELA, offfffff, tot cu colicii?
CATA, am recunoscut rochia. Prima noastra intalnire. Am vazut si melcul frumos. Super misto ti-au iesit suvitele.
BOMBO, asteptam vesti!
ANASEBE, cum ii faci orezul cu lapte? Pupici lui Tiberici!
MONI, CATA, aveti grija de supici!
MONI, bafta cu vaccinul!
MARAKI, deci si Angelo cu dintisorii? Nici la Ayan nu se vede nici un dinte, dar e super nervos si saliveaza. Pupici!
BEE, te incumeti sa pleci din tara, sa te muti? Eu nu as putea, sunt prea legata de tara, casa si tot ce e pe aici. Eu si cand plec la mare mi-e dar de casa. Ce iaurt ii dai Anei, ce firma? Sa pui poze!
GIOVA, vad ca e incantat somnorosul Marcolino de jucarie! Vorbesti de cea din poze?
TEOLINDA, ma bucur ca e ok papanasul!
RALIRALI, sper sa-i placa bebelinei carnita!
CANDA, si tu vrei sa te intorci la job?
Gabi l-a decalotat pe Ayan foarte bine, asa a zis pediatra. Dupa fiecare baita cate putin, l-a mai si durut cateodata, dar acum suntem decalotati. Stiu ca si ACINA il decalotase pe Andrei de la doua luni.
Aseara a venit soacra-mea in vizita. Si bineinteles ca a mai zis o tampenie. Ayan dormea cu gurita putin deschisa si ea tot insista sa ii apas pe barbie sa ii inchid gurita ca intra praf. Femeie mai proasta eu nu am intalnit.
Noi am iesit azi la plimbare mai de dimineata, dar tot cald mi se pare ca e. Bineinteles ca iar a reparat Gabi aseara caruciorul si azi iar a cazut roata. Sa vedem cat se mai incapataneaza.
Fetelor, copii vostri poftesc la ce mancati voi? Ca Ayan asa mi se pare, ca ar pofti, asa se uita.
Cand facem intalneala?

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Am scris un mesaj intreg si am apasat din greseala cred ca pe alt F4 si s-a sters
Asa ca reiau:
La noi zgomot la greu de tevi, se schimba tevile in bloc de la ora 12, ca atunci s-a trezit si copilu' meu dupa ce a mancat repede pe la 9 si a adormit bineinteles la san. Din ce in ce mai bine cu tevile astea, ca ieri au inceput de la 10, azi de la 12, sunt curioasa la cat or termina pe ziua de azi. Mi-au innebunit astia matzele cu zgomote, saracutele s-au refugiat pe balconul mare.
GIO, asa e, lume civilizata acolo la voi, i-am zis sotului ca daca prinde vreo oferta buna de job la Timisoara, Cluj sau alt oras, io sunt de acord. Nici nu se compara cu orasul asta murdar si plin de nesimtiti in care traim noi!
MIRELUTA, lasa ca or sa ii treaca colicile lui Dani, o sa se faca el baiat mare.
LILIANA, intalnirea ar fi in IOR, inca e in faza de proiect, acum ramane sa ne organizam si sa stabilim o zi, eu vreau neaparat sa vin.
MARAKI, ce face Dixie? Cum se poarta cu Angelo?
RALU, sper sa fie bune analizele Anastasiei si sa nu mai trebuiasca sa mergeti pe la doctori.
URSULICA, bafta la examene, mai ai? Ce fac Raisa si matzele?
Acum ma duc sa pun copilul in pat, ca vad ca a adormit in leagan. Nu stiu cum o putea sa doarma, ca la ce zgomote sunt

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Cuscra - vad ca i-ai luat nora-mii Polly ca al gagicului ei.Doamneee ce ochioasa este mama de fata frumoasa!Iar cu coronita facuta de tine e de revista.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput