Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
ralirali spune:
Saluti gagici.
CAta, si eu voiam sa iti sugerez ca si Liliana, sa ii faci o urocultura ca e supersimplu cu pungulite, mai ales ca Bia are starea asta subfebrila si nici nu vrea sa pape. Si noi suntem cu temperatura cand 37.6 cand 38, maxim 38.3. Uroculutra de ieri a iesit negativa, dar medicul ei m-a trimis sa mai fac azi una pentru ca febra asta si lipsa de pofta de mancare sunt tare suspecte si i-au iesit si leucocite in urina. DAca trei uroculturi ies negative ne apucam de alte investigatii, ecografe si alea alea.
Azi ii introduc si eu carnita, supa mea a iesit azi un piure destul de gros, sunt curioasa daca o sa pape strumfita, mai ales ca va fo greu de tot cu seringa.
Fata mea e matzaita rau de tot de doua zile, nu ii mai intru in voie nicicum, se pune pe plans din senin si taaaare greu o potolesc. Am eu o vaga impresie ca ne asteapta zile negre pana va sta bine in fundulet.
Liliana, ma bucur ca ginerica e bine. Ce mai face papanasul? Mai povesteste-ne ispravile lui.
Mirela, imi pare tare rau ca Dani e marait noaptea. el doarme ziua? pentru ca Anastasia e agitata noaptea daca nu doarme bine ziua si e superobosita.
Giova, sa stii ca si pe mine ma pastea gandul sa ii iau un centru din ala de joaca, dar daca zici ca strengarelul nu se prea joaca ma mai gandesc.
Ana, e mortal tiberiu cu doua degete in gurita, vad ca deja e sigur pe suptul degetelor, atrecut de la pumn.
Pupici, fetele, incerc sa ii dau supa, alias piure.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
Denisam spune:
Moni-bafat al vaccin.
Linda- ma bcuur ca papanasul e ok, sa mai intri pe la noi!
Bombo-asteptam vesti cred ca in max 2h te trezesti si potzi face testul iara! Sa fie cum vrei tu, dar eu stiu de la medicu meu ca duap 6 luni e bien a ramai din nou, dc ai facut cezarina, cel putzin asa mi-a spus si asa e la noi, la unele tipe, chair 1 an, dc sunt peste 35 ani.
Noi de azi de dimi( adica ora 5) am papat 380 ml laptci si 80 gr cereale si acuam bagam un pci de somnic, trezita de la 8.30 si la prinz legume cu putzin carnitza de vita, as vedem dc ne palce, si mai pe dupa amaiza vreau sa ii dau mar cu brinzica facuta aseara.
Fug ca sunt singura pian al 3 si am rufe de intins, ca maine pelcam pt 3 zile la socrii la Focsani si pe drum ne oprim 1h sa o vedem pe matusa si strabunicu Emmei ( n eintalnim cu ei in Rm Sarat ca sa nu mai ocolim noi atata drum-cu soselele din ro, e durere) si sa ii pasez ce trebuie pt 1.30 (din ciorbica de vita care se face pe foc).
Cuscar-pupciei lui ANgelo- ti-a palcut de nora cu bandana?
Irina , ANAM si restul trupei, unde suntetzi?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Ralu nu-i fac nimik momentan, ca daca iese negativa dupa aia ma bat si pe mine gindurile sa fac cine stie ce alte investigatii si nu vreau sa intru in cerc vicios...daca sarim de 38 o sa fac, daca nu stau cuminte, ca, chiar daca nu papam am luat momentan peste 700 luna asta, deci nu se vede ca nu punem botul la mincare! Si Bia plinge la greu daca nu-i convine pozitia in pat si exact cum spui tu..pina va sta in fund cred ca o va tine tot intr-o maraiala..si apoi de la dinti si tot asa!
Sim eu am pus-o direct in cada ca nu intra cadita..so..asta este..mi-a facut mama morala, dar ma doare undeva!
poze noi - 25 mai - ce fac in 2 minute cit lipseste mama
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
canda_h spune:
hai saluti la toate,
Apar si eu pe aici ca e mai racoare si imi merge calculatorul ... se pare ca la caldura nu vrea sa mai mearga ca se incinge procesorul ...
Azi e zi de intalneala si sper sa nu ploua ... la noi in zona sunt ceva nori urati dar din cand in cand mai iese soarele. AccuWeather zice ca la 5 o sa fie Mostly Sunny si acum e Partly Sunny ...
Bombo m-ai socat ... sa ne zici daca e cu ochisori . Eu chiar ii ziceam la Codru aseara ca asa am o senzatie in burta ca atunci cand eram gravi la 4 luni (adica atunci cand a inceput sa miste strumful).
Eu nu prea vreau asa repede bebe ca in ianuarie vreau sa ma intorc la lucru si sa mai lucrez vreo doi ani ca daca nu raman in urma si adio job ...
Mai arunc un ochi pe aici dupa ce fac un dus ...
pup u
Angi de motanel
utocatalina spune:
A..si am reusit o adevarata performanta..abia am pus-o in pat si in secunda urmatoare era pe burta si incerca sa se tirasca ...MELCU!
La prinz are 2 variante de meniu..piureu de morcov si cartof cu carve si piureu la fel, dar fara carne..voi pune 30 ml lapte in el si daca nu-i place nici un fel, ma duc sa ma spinzur de lustra cu care ii place sa vorbeasca!
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Aici puteti vedeaMELCUL
Ciresica Bianca
sim0 spune:
Am vizionat Melcul. Imi place cum o blindezi tu cu pernute ca sa n-o ia la sanatoasa prin pat. Adevarul e ca nici eu nu stiu ce m-as face daca as gasi-o pe jos. Sper sa n-o patim si noi, desi eu sunt cam neglijenta uneori.
poze Clara
anasebe spune:
Gata fetele, ne-am intors de la plimbarica.
Fii-miu a mancat afara 150 lapte cu orez si 120 lapte. Unde-or incapea nene?!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
mirela10 spune:
RALI,DECI N-ATI SCAPAT INCA DE INVESTIGATII...si tot nu papa micutza,ca parca incepuse sa manance bine in spital.sper sa gasiti in curand cauza la toate simptomele,multa,multa sanatate si .dani doarme si ziua cat de cat si ar dormi mai bine daca nu l-ar chinui gazele astea...acum de ex a dormit cam o ora si s-a trezit chinuindu-se sa traga o basinica.iar noaptea e chin si durere,nu va explic cum plec la munca...
CANDA,SI TU VREI LA MUNCA?CU cine ramane filipelul?si eu aveam cateodata impresia ca astept sa miste bebelinul in burta.cred ca si eu mai vreau o fititza,dar iulian nu e de acord deocamdata...
DENISA,waw ce des intri acum,ce bine imi pare,se vede ca ai ajutor cu emma
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
utocatalina spune:
Sim o blindez ca patul meu e inalt si daca cade e vai si amar...si bine fac, ca am gasit-o la plimbare, noroc ca s-a oprit in perna, ca alfel parca vad ca o gaseam pe jos!Mirela nasol ca noaptea Dani nu e linistit..eu macar cu atit ma consolez, ca Bia doarme ok, dar tot trebuie sa ma scol de 2 ori sa-i dau sa pape..aseara m-am sculat des din cauza temp. asa ca azi sunt putin chiauna!
Ciresica Bianca