Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI CARLITA,SA CRESTI MARE SI SANATOASA,CA FRUMOASA ESTI DEJA
cred ca o sa-i iau si eu lui dani iaurt,ca s-ar putea sa-l ajute la digestie.cred ca-i iau danone,desi pune pe el de la 6 luni...i-as face si suc de prune,dar daca-l doare burta?am mai citit la mamicile de nov-dec ca pun prune uscate in piureul de fructe...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna dragelor!
Va citesc din umbra si ma tot minunez de voi....cand aveti frate timp sa scrieti atata?
Avem si noi cu ce ne lauda....in afara de faptul ca suntem primul nascut dn secta suntem si primul bebel din secta care a luat bataie! Ieri, dupa ce am incercat sa-i dau toate combinatiile poibile de mancare (si supica, si pireut, cereale cu banana, cereale cu caisa, branzica, cereale simple, lapte simplu, lapte de la tzitzi) si el nu voia nimic, in conditiile in care era ora 16.00 si mancase la 8 dimineata 60 ml de Nan! Asa ca dupa ce mi-a facut bulbuci in lingurita si a scuipat tot, si a facut gargara cu laptele si bineinteles ca l-a scuipat, m-au lasat nervii si l-am plesnit peste picioruse (ca tot era la bulanele goale si mi le tot fataia in fata si mi le baga in burta sau in gura)....sa nu va spun ce crize a facut si ce plans l-a apucat, de m-am si speriat, dar cum l-am luat in brate cum s-a apucat de ras si zambilit (clar! Baietelul asta e masochist!)
Asa ca macar la asta sa fim primii, ca de dinti nici vorba, de kg nici atat iar de mers de-a busilea....no way!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ralu- pup pe Anastasia, mi se pare ca seamana cu Emma la fatza si al ochi mai ales, ma bucur ca papa mai bine si vad ca avem aceeasi minge ca jucarie- cea de la vtech care e muzicala sis e rostogoelsteEi ii palce, fii-me ain cateva ziel s-a plictisit de easper cand o avea putere sa o impinga sa-si revina..
Linda- tentativa de intalnire e in IOR, vreau sa vad papanasul, de c enu intri pe msn..
Noi nu avem decat 2 mese de solide, max 3 uneori, asa ca papam laptic pe zi intre 700-800, deocamdata am papat legume pasate din ciorbica de vita, a durat jaum d eora sa pape 100gr.Acuam en jucam un pci si apoi sper sa mai bage juam de ora de somn,mc a ea baga lapte numai in somnDar noi suntem f. ff. activi, inclusiv cand mincam dam din maini si picoare si facem kk de 3 ori pe zi-asa ca..suntem ok!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Azi am vorbit cu nasica noastra (a mea de cununie si a lui bb de botez)de la Bucuresti. A nascut pe 6 mai bebe2- Tudor Vlad. Si auziti acolo: se misculeste prin pat de l-a gasit de nu stiu cate ori la margine....e vorba de patul lor de dormitor, mare, ca al meu, de 200/160 cm....va dati seama....plus ca cica se intoarce de pe spate pe burta si invers (asta mi-a zis mama, ca a fost pe la ei si l-a vazut si s-a crucit)!
Ei, ce ziceti fetelor de Vladut? La 3 saptamani face cam ce face Razvan al meu la aproape 6 luni!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Comentarii la poze...

Alain - vad ca s-a facut baiat mare cu sapca si fff serios. Silvi iti seamana perfect!Al meu are mai multe "fetze"... cand pare ca seamana cu mine, cand cu Robert. Toata lumea zice ca seamana cu Robert... dar eu stiu ca nu e asa

Clara( de SimO) a fost o adevarata printzesica la botez.

Ayan - s-a facut un barosan care deasemenea seamana cu mamica.

Emma - vad ca face parada volanelor la concurenta cu Bia. Chiar ca seamana cu tati.

Mario - vad ca nu e primul doar la kg ci si la motricitate.

Va urma...

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI CARLITA,SA CRESTI MARE SI SANATOASA,SI NOROCOASA!
Ioana- lasa ca are paoet po zi de greva si Emma a avut!
Mirela- pupicei, deci cu termometru nu merge, eu stiu ca iaurtul nu e diuretic, eu la sf. sarcinii cand eram insarcinata nu a mers, prunele da insa

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Ioana, scuze ca indraznesc dar nu mai da in bebe (imi dau seama ca nu ai dat tare sau cu rautate).Stiu ca iti iesi din fire, dar incearca altfel. Si eu mai tip cateodata si se pune pe plans. Dupa cate am observat simt cand ii certi si nu le place de nici o culoare. Eu acum o sapt am dat cu gentuta in care tin bibe de pamant, ca sa nu fac altceva...si s-a pus pe un plans ca abia am linistit-o.
Lasa ca o sa pape el, si eu am avut o sapt de cosmar cu mancarea, dar vad ca si-a revenit pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IOANA - nu te depresa draguta degeaba! Lasa ca asa e cu "prematurii" . Nu uita ca sunt cu o luna in urma ai nostri, asa caaa...Noi pe-ai nostri de aproape 6luni sa ii raportam la cei de 5 luni.
E "bengos" nasicul ala mic al vostru... auzi tu sa se intoarca. Aiurea ce crezi ca al meu are vreun gand de rostogolire? Doar de face ... se da cand pe stanga cand spre dreapta dar nu se rostogoleste. E pasionat de abdomene.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

A, si o veste nasoala: Ana, prietena noastra de plimbareala, care e cu fix 2 saptamani mai mare decat noi, a fost sa faca vaccinul de 6 luni si problema e ca i s-a pus un diagnostic (imi scapa denumirea) din care rezulta ca nu asimileaza mancarica. Cu toate ca papa foarte bine si orice, se pare ca i s-a distrus mare parte din flora intestinala din cauza diversificarii precoce. De la 5 saptamani a trecut pe lapte parf (maica-sa a facut nmastita) si de la 3 luni jumate a inceput diversificare. Sa nu va povestesc ca zilele trecute cand eram la ele am vazut cu ochii mei cum papa o farfurie de ciorba de perisoare (aproape o portie de om mare) Si i-am zis de atatea ori Mamei ei- Camelia, ca prea devreme a inceput diversificarea, sa ii faca macar mancarica speciala nu sa ii dea ce mananca si ei dar imi tot spune aca uite ce bine papa si ce bne ia in greutate.....Medicul i-a spus ca cine incepe diversificarea prea devreme isi distruge copilul cu buna stiinta....eu sper acum ca al meu nu a inceput prea repde...

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Alina Pai intalneala o facem dupa 11 iunie cand vine Denisa la Bucuresti. Sau vreti si inainte? Putem sa ne intalnim si inainte (chiar daca vom avea un nr. mai mic de participanti) dar apoi tre' neaparat s-o vedem si pe frumoasa Emma. Tu cum zici sa facem ca eu pot veni oricand oriunde.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput