"Vintage romanesc"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Asta cu borcanele e maxima . Pe noi ne obliga chiar sa venim cu ele. Si cu plante medicinale , cu textile.
Bunica-miu s-a enervat intr-un an si a donat ouale corespunzatoare (100 )dupa ce le-a trecut vre-o 6 luni. Le-a dus in carton ca ,,clincheteau de proaspete ce erau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

Felicitari pentru subiect!
Deunazi am fost in magazinul Muzica - de cand nu l-ati mai vazut? Cred ca si acesta face parte din perioada vintage chiar daca acum... este sufocat de scule hi-tech si injumatatit de concurenti mai potenti. Va mai amintiti lansarile de discuri (chiar si Divertisii anilor 90) si bucuria cu care plecam din magazin cu cine stie ce vinil in traista, frematand de nerabdare sa incingem acul pikup-ului, de mirosul acela de covor putin mucegait amestecat cu bucuria produsa de procurarea ultimelor 2 bilete la concertul Holograf. Pacat ca se strica atatea in jurul nostru. Nu vreau sa par o nostalgica pentru ca am urat cu tot sufletul meu perioada de dinainte de 90 dar acum e... prea mult, prea tehnic, prea rapid si prea rece totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

p.s.- in "cautarile" mele am dat peste o www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">"Sexy Babushka", vezi Adusca daca nu te intereseaza sa o adaugi la semnatura langa celelalte frumuseti

saru' mana Teodoro, seamana perfect cu mine, asadar am si atasat-o la semnatura

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Traznet sobectuŽasta!

Mai am si eu citeva "amintiri din copilarie"...

-Elisabeta Polihroniade simbata inainte de gala desenului animat
-emisiunile partial color
-"litrii" de ulei si zahar dati pe "bole(n)tin"
-"dualitatea drapeliara":Romania avea si un steag numit "SteaguŽ PCR",ala roshu cu...
-CenacluŽ Flacara
-pricomigdalele pe alocuri cu coji de nuca ca sa-ti "aranjeze" dantura
-existau autoserviri
-Revista Cutezatorii
-Maria Mirabela
-orele de PTAP (=pentru apararea patriei)
-utecistii
-UASCR
-portretele celor doi pictate de S.Balasha
-"eugeniile"

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

erau neste epurasi de plastic umpluti cu bomboane mici, mici, aia au fost singurele mele jucarii.

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by adusca

quote:
Originally posted by Teodora D.

p.s.- in "cautarile" mele am dat peste o www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">"Sexy Babushka", vezi Adusca daca nu te intereseaza sa o adaugi la semnatura langa celelalte frumuseti

saru' mana Teodoro, seamana perfect cu mine, asadar am si atasat-o la semnatura

'ai mai adusca, iar esti modesta; tocmai am vrut sa-i arat sotului pozele tale cu "fetele de pe DC" si am descoperit ca din doua se facura noua (poze). roscata aceea e slaba ca un tzar si arata super bine. preferata mea e poza cu jartiera.
fetelor, scuzati de off-topic, ziceti in continuare, ca le ziceti bine.
ati pomenit de eugenii si bombonele si mi-am amintit ca ccc cel mai frumos cadou pe care l-am primit de la rudele din Bucuresti, pe vremea impuscatului, a fost o punga cu fondante roz, bej si vernil, o minunatie, nu mai mancasem niciodata asa ceva(si nici mai apoi:().oare se mai gasesc pe undeva?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Teleenciclopedia
UTC-ul,munca patriotica, cintecele de slava aduse conducerii
Serbarile de sfirsit de an
Ciocolata de atunci
Nechezolul
Uniformele scolare, cravatele de pionieri, tresele, galoanele, comandant de grupa, comandant de detasament, tezele, revista Cutezatorii
2 ore de tv pe zi
Dumbrava minunata cu Patrocle, Pistruiatul, filmele inspirate din razboaiele romanilor, Sergiu Nicolaescu
Modern Talking, C.C.Catch

ps. pt adusca: http://www.220.ro/stuff/Internetul_mana_dreapta_a_lui_Dumnezeu_.htm
ps.2 tot pt adusca: http://www.220.ro/stuff/bunicutza_pe_role.htm

I want to break free!

Mergi la inceput

Teodoro, poza e de acu' doi ani, intre timp m-am facut baleeeeena, is exact acum ca babushka.

ehehe ochi albastri, ti pupa babusca frumos pi neuroni, acu' mi-am dat seama cini esti matali, ti-am simtit lipsa pi forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Paaai, viata e ca carosabilu', nu? Unii vine, altii trece...

I want to break free!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Eu mi-am amintit de practica agricola la care mergeam mort-copt si de porumb,de strugurii culesi toamna tarziu.
Si de manifestarile cu ocazia zilei de 23 august, ei...de Cantarea Romaniei nu spune nimeni nimic?
Matricola pe care o prindeam in capse, bentita din liceu si cele doua codite pe care le faceam dimineata in fata scolii, se facea o coada pana intram ... ziceai ca se dau "pufarini" la cofetarie.

Off-topic: super semnatura Adusca!

Mergi la inceput