"Vintage romanesc"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Mieunel si Balanel , va mai aduceti aminte ?
De Veronica parca v-am spus . Cel mic e lesinat dupa melodii. Le canta impreuna cu filmul. E super tare la inceput cand vine institutoarea si ii cearta pe copii ca nu s-au culcat . (faza cu de ce , de ce , de ce ?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Teodora este super filmuletul cu babusca

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

dar amintiri din 1990 aveti? ca e tot "vintage" si, in plus, un an in care am facut cunostinta cu multe lucruri noi. sa dau un exemplu banal-intru azi intr-un magazin si dau de niste bluze de in exact cum erau in "buticuri" cele aduse in '90 din turcia, moama ce mai uitasem si de astea si cum mi-am amintit dintr-o data.
imi amintesc ca la primul craciun "liber" (sau revelion?) am avut la tv "e.t.", un film pe care l-am perceput atunci ca fiind thriller pe alocuri.
imi amintesc de revista "salut" a lui george mihaita(si de concursurile "miss adolescenta" organizate tot de el) pe care mi-am comandat-o prin posta si am asteptat-o cu sufletul la gura; ce pacat ca revista a venit cu foile fluturand(nu erau capsate la mijloc), dar cat am mai citit-o din scoarta in scoarta...si parca vad si acum poza cu raducioiu cu un mar in mana...
numele doru dumitrescu va mai spune ceva? va mai amintiti de "albumele duminicale" realizate de el? de concursurile de miss(asta a fost o mare moda) in care le punea pe fete la un detector de minciuni si le intreba chestii gen "te-ai epilat vreodata?"
apropo de concursurile de miss, mi-o amintesc si pe daniela nane cand a castigat "miss Romania", imbracata intr-o rochie bleu cu o croiala cam ciudata.
nu mai am timp acum ca as mai depana cateva lucruri care mi-au ramas in memorie, dar va las si pe voi.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

m-au traumatizat rau uniformele...
oricat de multa bunavointza am...nu pot asorta ever portocaliu cu albastru....
daca vad o fusta plisata fug....
detest si astazi bleu si bleumarin... si sarafanele!

si-am sortata ceapaaaa...si cartooooofi...si-am facut la ...cum le-o zice, neshte piese...la practica in liceu...de parca eram la profil sculer matritzer!!!!!!!!!!!!

si treaptaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....superba...ajungeai la seral...sau la vreun industrial din cine stie ce colt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

numele doru dumitrescu va mai spune ceva? va mai amintiti de "albumele duminicale" realizate de el?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Saru'mīna, Teodora, ca l-ai amintit. Il cautam in memorie si nu gaseam sertarasul potrivit.

quote:
Nina B
si-am sortat ceapaaaa...si cartooooofi...

....si mi-ai adus aminte de viermii de matase si de frunzele de dud si de gogosi(coconi)....

I want to break free!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:

....si mi-ai adus aminte de viermii de matase si de frunzele de dud si de gogosi(coconi)....

I want to break free!

prestat si d-aia..la generala..mama-mama ce mai mutam la ei..de pe un asternut de frunze pe altul...in laboratoarele blocate... ca doar nu era sa facem ore calare pe viermii de matase...

si tabara de la Navodari cu discoteca....

pantofii scumpi de 475..la care ma uitam luuuuung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mi-am adus aminte de filmul Good bye, Lenin!

Iar de la noi, de Liceenii

I want to break free!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Mi-am adus aminte de filmul Good bye, Lenin!

Iar de la noi, de Liceenii

I want to break free!

si "Gara pentru doi"

si sarofanele inadite jos sa le facem lungi.

si Bocanet

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

vroiam sa va intreb aseara daca va amintiti filmul "moscova nu crede in lacrimi", maica-mea vorbeste de el cu multa nostalgie si l-am vazut de inchiriat, dar parca am retineri sa il iau. nu v-am mai pus intrebarea pt. ca m-a "incurcat" fiu-meu, dar uitati ce am descoperit azi:http://www.nascutinurss.ro
puteti asculta muzica ruseasca, mai multe categorii, viziona niste videoclipuri gen funeralii dictatori si, daca alegeti varianta "NASCUT IN URSS" puteti citi impresii ale autorului, nascut in 1971, inclusiv despre prima lui pereche de blugi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Imi aduc aminte ca la scoala unde am mers nu ne intreba nimeni daca vrem sau nu la cor: profa decidea si cine ase intimpla sa aiba aptitudini era bagat la cor automat. (baietii erau mai smecheri : unii cintau fals intr-adins)

Mergi la inceput