Bebelusi de sept - oct 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu am constatat ca pentru fundic e foarte buna crema de galbenele de la plafar. Azi i-am dat si pe spuzeala de transpiratie. Sa vedem efectul.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Kid, eu am Cutaden, de cand am fost gravida, ca doara il cumparasem ca facea parte din lista. Halal lista, ca nici acum nu l-am folosit.
Deci, e bun pentru orice bubita, zici. Ok. am sa incerc.
Stefi face nice bubite mici de tot, minuscule dar am observat ca trec una doua. Cred ca e de la caldura. El este si cu tenul alb de tot, ca noi de altfel. Toti din familie suntem slavi, adica cehi si slovaci. Eu de ex. am pistrui, si sotu la fel.
Astept si la Stefi sa iasa, dar poate asta mai incolo...
/si astia cu tenul alb si blozi sunt foarte sensibili la piele. Trebuie intretinuta cu atentie.
Hai ca m-am lungit....

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kid drum bun si te asteptam. Mersi de info cu crema de soare si de cutaden. O sa-l incerc si pe ala ca ma innebunesc bubitele lui Vladut.

Hilde mersi inca odata de raspuns. De data asta nu am alta intrebare . Cred ca o sa iau nivea daca vom merge la mare ?!?!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Karmenutza, asa a zis si sotul meu. Inseamna ca eu sunt obsedata ca nu e ok.....dar om vedea

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Uf, am reusit sa adorm copilul. Saracul, e asa de cald si el nu vrea sa adoarma decat cu paturica aia groasa pe langa el, s-o simta la mana. Cum pisici sa-l dezvat de paturica asta?

Cutaden ziceti? O sa iau si eu. Deocamdata l-am dat cu mixtura mentolata pe spate pe unde a facut bubitele.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Cutadenul face minuni! N-a existat bubita pe care s-o aiba infantul si sa n-o starpeasca Cutadenul!

Excludem aici dermatita atopica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna frumoasele mele

-nu am mai intrat ca eu am fost tare racita cu nas ,gat si tuse acuma sint cva mai bine
-va multumesc fetelor ca ati intrebat de mine si imi cer scuze ca nu am intrat sa va fac un mic cucu ,dar dupa ce am facut analaizele luni am tot asteptat eu rezulatatele marti ca am cerut sa mi se trimita acasa ,dar dea ajuns nu au ajuns inca ,am sunat sa intreb si mi_au zis ca au plecat .......deci trebuie sa ajunga cel tarziu maine ,deci o sa va tin la curent

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani tuturor bebeilor care si_au sarbatorit si isi sarbatoresc lunita cu multi pupici din partea noastra

LA multi ani si pentru Ana cu scuze si multi puici de la Antoine pt implinirea 8 lunite

La multi ani Dana-Luciasi multi ani fericiti alaturi de cei dragi

Tonnia l_am vazut pe Dinu care este tot asa de frumos si scumpic

Irina mult bafta si sintem alaturi de voi

vera bine ai revenit

Felicitari noului cuplu Catalina(are niste ochii superbii) si Dinu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Nanadana, nici acuma nu a venit cm? Mai ai rabdare sa astepti analiza? Ai mai luat un test? Poate pana apare analiza, se lamureste testul.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Dana Insanatosire grabnica si completa!

Hi, hi...am umplut pagina de mov cu glowurile noastre

Mergi la inceput