Bebelusi de sept - oct 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 9

kristinutza spune:
si radu se joaca singurel. dar se bucura tare-tare-tare cand e bagat in seama.
cristina, mi-a placut filmuletul multitasking.
tot n-am apucat sa citesc tot ce-ati scris.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Ioana75 spune:
Buna fetelor. Fac o tentativa de raspuns din urma
. Dar mai intii sa dau eu raportul ce am mai facut: simbata pe seara am iesit la terasa cu Miruna si prietenii sa mincam, a fost OK, desi nu prea are stare sa stea in carucior, tot timpul vrea sa mearga. Duminica am fost doar noi 3 la Thalia, ca imi era dor de cartofi cu usturoi si bors de fasole cu ceapa
. Miruna a ris cind l-a vazut pe sot simbata, dar e vizibil ca ma "prefera" pe mine, vine sa se ridice de picioarele mele, etc. Asta ma bucura doar pe jumatate, ca imi provoaca asa un "overhead" si nu mai pot sta linistita pe net acasa
.
Iar duminica dimineata cu Maria a fost super: dupa ce a dormit toata vizita, se trezeste Miruna; ia o jucarie la ros, Maria hop i-o ia din mina .. si tot asa de vreo 4 ori la rind. Dupa care Miruna s-a suparat si a inceput sa plinga, dar i-am explicat ca trebuie sa-si ia jucariile inapoi, asa ca a pus mina si a trecut la fapte
.
Alexuta, bine ati venit!
irina, felicitari pentru pasi! Nu ne-am mai sincronizat duminica, am fost la Thalia, apoi la Selgros ... Hai sa ne vedem in seara asta; ne putem intilni la "Fornetti" ala de la intersectia cu Mihai Bravu. Da-mi un iesemes cu juma de ora inainte, si eu iti confirm/infirm, da' in principiu putem iesi. Imi pare rau de situatie, bafta multa la cautat job
.
codruta, multumesc pentru urari! Sotul a ajuns la 1 jumate noaptea acasa, i-am zis de vreo 5 ori inainte sa se miste usurel sa nu ma trezeasca.
Cristina, cu placere. Daca esti pe felie cu consultanta FI/CO si vrei sa colaborezi pt scurt timp cu o firma de traduceri, da-mi un mail. Imi pare rau de giardia, sper sa treaca repede.
Mifloricico. Imi ghicesti si mie daca urmatorul bebe o sa fie fetita sau baiat?
Oana din Galati, pupici Andrei.
Dana Lucia, felicitari pentru progresele lui Alberto! Si pentru sacul cu cadouri
. La multi ani inca o data
. Eu inca nu o spal pe miruna pe dinti
.
Anto, concediu placut! Daca vrei scoica Chicco, ti-o imprumut eu! Dar scoica parca e pina in 9 kg, desi n-as putea sa bag mina in foc.
kid, gabi, sanatate multa bebelusilor.
Carmi, umblu pe aici, am mai citit cite un pic, dar nu am avut timp sa scriu nici un rind. Felicitari pentru mama
.
roxi, multumesc.
jadi, ma bucur ca ati scapat de operatie!
Tonnia, Carmen, sa va fie de bine incuscreala.
Ramona, Irina, ne vedem duminica la 11? Sau poate mai devreme, la 10? Nu stiu cum sa o dau sa nu doarma iar Miruna, dar orice as face nu pot controla somnul ei, ca daca e somnoroasa si nu o las sa doarma plinge. Ne vedem unde vreti voi, la mine, la Irina, nu conteaza.
Dana frantuzoaica, ma tii in suspans. Azi dimineata m-am gindit la tine
.
Despre AC: nu stiu daca am apucat sa ma laud, dar am reusit acum vreo 2 luni sa ne punem 2 aere in casa; iar acum vrem sa mai punem 2, inclusiv in camera Mirunei. Pina nu-mi zice Calapod ca e interzis, nu cred. Chiar, cine merge prima la Calapod, poate afla si parerea ei despre AC
.
Am facut consiliu de familie, ca sa decidem daca ma apuc de facut bani (adica sa muncesc pe rupte) sau nu, si a iesit ca nu. Sotul vrea sa incercam din noiembrie, pentru Leu. Cica daca iese fata si al 2-lea bebe, il facem si pe-al 3-;ea; si daca si al 3-lea iese tot fata, ne mutam la vila, sa aiba fiecare domnisoara camera si baia ei, ca sa nu-l lasam pe el pe afara
.
Sotul a venit cu juma' de valiza de cadouri, eu i-am dat comenzile mele de la TCM (tricouri, plovere, etc, sint pe site), pentru fata multe haine de la C&A si DJ Piano de la Chicco, geci rosii pentru toata familia (sa nu ne deoache cineva
). Marti pleaca iar pt 2-3 zile. Si ma bucur ca urmeaza saptamina cu produse pentru bebei, vedeti www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchBrowseCatalog-Start?CategoryName=preview&source=NAVI" target="_blank">aici ce dragalasenii au.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

godzila spune:
Nanadana
Hilde cred ca nu trebuie sa iti faci griji decat dupa varsta de 3 ani. Daca persista exista ochelari corectori sau multe alte optiuni.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE

codruta_grg spune:
Marinela, multumim de aprecieri Si Iaris e un scump si un ditamai flacau
.
Cge, v-am admirat in albumele comune, stati si voi in picioare. Sunteti niste scumpi in toate Si bine ca e ok cu analizele. Condoleante pentru unchiul tau.
Carmi, multumim . Poza aceea am pus-o si in albumul comun.
Karmenutza, noua ne-au iesit 3 dinti deabia la 8 luni jumatate. Toti o data. Deci, se pare ca tot noi suntem inca in top sau poate ne devanseaza Simo......
Godzila, e mama ta. la noi prima boacana a fost ceva asemanator, doar ca a tras o farfurie jos de pe masa si s-a spart (era fara mancare)
nanadana, sanatate multa
Innaa, oricum e casa la munte si nu e in Romania
Ramona, felicitari pentru . Cred ca e tare scumpa cand rade si se vad toti dintii Mariei.
Irina, tare naspa cu falimentul asta. Lasa ca stiu ca va veti descurca si gasi un job mai bun decat cel de acum. Vezi, exemplu viu, cge. Acum asta e nasol, ca lucrati aman2 in acelasi loc. Nu poti intra tu iar in CIC?
Dana_lucia si eu cu intarziere iti urez La Multi Ani , dar acum vad ca am avut timp sa raspund
Raluca, dupa studiul meu asupra picioarelor lui Petra eu am ajuns la concluzia ca are un picior mai gros decat celalalt. Am postat intrebarea aici si mi s-a raspuns: "tu ai partea din dreapta la fel cu cea din stanga?". Eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare, dar totusi un consult de specialitate nu strica. Acuma mi-ai adus aminte si mie de chestia asta si va trebui sa o sun pe doctora mea.
Kidd, dar te-ai oprit fix la 700 ?
Si eu vreau sa incep sa o spal pe dinti....
Daca ne inrosim la fundic, eu o spal si stam in fundicul gol o perioada. Face ea pipi, dar asta e....
Eu zic ca totusi e suficienta si cremea mea, avand in vedere ca nu o expun la soare.
Am cautat in Cluj-Napoca husa de protectie pentru salteaua de la patul nostru, ca ma enerveaza cum se misca cearceaful sub noi, dar se pare ca mi se tot confirma ideea mea ca aici nu gasesti nimik.
Eu cred ca o intarc pe Petra de tot, ca nu i-am mai dat de cateva zile tzitzi si vad ca nu mai cere. Noaptea bea de vreo 3 ori apa.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

codruta_grg spune:
Ioana, ce ditamai mesajul, am crezut ca al meu e cel mai lung, dar m-am inselat . N-am mai scris cred ca unul asa lung. Ce faine sunt lucrurile de la tchibo si de la C&A, super.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

locca spune:
Ioana, felicitari pt. AC si pt. decizia cu bebele! Vezi, pana la urma voi va apucati inaintea noastra, sa produceti un leu . Si felicitari pt. curajul sotului cu privire la cel de-al treilea copil tot fata
. Eu totusi i-as recomanda o discutie cu cineva care este in postura de tata de 3 fete inainte.
Cum te stiu tare in research fa te rog un pustiu de bine si sharuieste informatia cu privire la AC, de care este adica, eu sunt cam in ceata la ora actuala si nu vreau sa-l las pe berbant sa ia fara sa-mi dau si eu cu parerea .
Daaa, filosoful are mari sanse la podiumul nedintosilor. Si la Matei au iesit 2 deodata.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

godzila spune:
Irina acu am citit faza cu serviciul. Sper din tot sufletul sa fie bine. Iti tin pumnii si daca te pot ajuta cu ceva nu ocoli sa ma apelezi.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE

Ioana75 spune:
Codruta. Multumesc
.
Ruxandra, multumesc. Lasa ca nu sint toate fetele la fel, ale noastre or sa fie cuminti si devreme acasa (adica la 4-5 dimineata
). Cele mai bune AC-uri de pe piata romaneasca pe care le-am identificat (si care sa fie pina in 20 mil
) sint niste modele de la Panasonic (mai shmechere, nu chiar cele mai chioare). Avantajele fata de alte brand-uri au fost: zgomot f redus si filtre mai multe. Pot sa-ti zic exact ce modele ne-am luat noi daca te ajuta. Ca pret (ca si asta e important): 13 mil ala de 9000 NTU si 16 mil ala de 12000 BTU.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Antoanela23 spune:
Dana Lucia, mersi de intentie, pt Bucuresti imi trebe, ca aici pe plan local avem si noi, dar nu-l luam cu aveonul.
Sa folosesti cu placere cadourile si petrecere frumoasa in continuare.
Ioana, da, da, despre scoica e vorba, sper sa incapa piticul meu in ea, mersi de 1000 de ori daca poti sa mi-o imprumuti. Te sun maine seara sa vedem cum facem, e ok?
Mersi mult inca o data, .
Fetele, hai ca sunt nasparlie, de o saptamana ma tot tin sa va intreb daca mai vrea cineva Daktozin, crema din aceea de care a adus si Ina cand a venit, contra iritatiilor si eritemului fesier. Raspundeti repede daca sunteti amatoare, ca plec la marmacie peste vreo ora.
Irina, bafta multa la cautarea noului job, nu te speria si nu te descuraja, o vezi ca o sa fie bine, noi suntem aici si te sustinem.
In ce domeniu lucrezi, daca nu e cu suparare ca intreb?
Ma duc sa continui cu bagajeala, pupici, revin,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)