Bebelusi de sept - oct 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ha! Mi-am luat si eu glow! Imi place cum a iesit si m-am inspirat de la subectul respectiv.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Innaa de nenuko am auzit dar eu in romanika nu am vazut produsele lor. te invidiez ca ai casa la munte cu terasa

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mersic Vera...ce sa zic...si tu ai o buburuza superba are niste falcute numai bune de ciugulit- bag eu de esama ca are cu cine semana brunetica...... noi suntem toti albi albi de asta imi si fac griji cand vine vorba de statul la soare!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, uite www.beauty-experts.com/htm/produit/produit.asp?id_produit=1114&id_sous_rub=59&id_categorie=6" target="_blank">aici cum arata crema pe care am luat-o eu.
Mama, ce m-a enervat acum la masa. In schimb a baut la apa ...

Am editat ca am gasit un link mai bun.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simo, nici eu nu as vrea sa vad copil in carucior la ora aia dar n-am ce sa fac, daca se trezeste si oricum ma trezeste si pe mine prestez. A fost bine ca era racoare.

Am observat aseara ca a facut niste bubite ca o spuzeala pe spate, cred ca de la caldura .

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

mda, mai am nevoie de 296 de puncte sa-mi cumpar glow

gata, tb sa ma mobilizez
eu i-am luat fetii crema de protectie FP 25A si 25B de la Ivatherm care chiar daca costa cat Avene are 200 ml; scrie ca e pt piele sensibila si mi-a recom farmacista; am luat si pt noi Nivea cu FP 30 pe care o sa o folosesc pe Maria daca o termina pe-a ei; alaltaieri nu a dat-o bona cu crema si a venit din parc cu manutele un pic inrosite, desi a stat doar la umbra; deci tb data in fiecare zi

incerc sa ii fac program de scos afara 8-9 pana la 11; si seara dupa 7 cand venim noi acasa

inaa, nici MAria nu se joaca singura mai mult de 5 minute si nu am sperante ca asta sa se intample prea curand; in schimb mai nou merge in picioare (fara sa mai topaie din 2 in 2 pasi) si d-soara nu e dispusa sa fie tinuta de maini-daca se poate fara; asa ca o tin de subrat, fapt ce face miracole pt spatele meu

La multi Ani Dana!!!

felicitari noului cuplu

jadi, ma bucur ca ai scapat fara operatiune

si pentru ca in mintea mea deja e weekend, Ioana, Irina care e programul pt Duminica?

fi-mea desi nu mananca cu lingurita (prea tare), mananca banana direct din coaja si marul cu muscaturi-in curand va avea 8 dinti ii ies si cei 2 laterali de jos, asa ca in sfarsit vom fi simetrice

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Alina nu te gandi ca avem noi casa la munte...as vrea eu.......noi la vara mergem la munte sa lucram la un hotel pentru trei luni- hotelul e aproape in varful muntelui- acum nu va inchipuiti munti impaduriti ca in Romania, e mai multa uscatura pe acolo dar oricum e priveliste frumoasa- o sa stam intr-o casa langa hotel- are 3 camere, sufragerie, baie bucatarie si o super terasa. e o casa veche dar care pastreaza un aer ce ma face sa ma gandesc la ZOro si la Don Qijote(sper ca am scris bine) cu peretii albi si tavanul foarte inalt,avem si semineu in sufragerie. poate o sa fac poze sambata cand mergem la lucru.
ma bucur ca asa o sa scapam de caldura asta din oras( peste 40 de grade) -nici nu vreau sa ma gandesc cum ne-am fi chinuit cu Noelia pe caldurile alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

a, da si fi-mea se distreaza la maxim cand o dau cu crema; este convinsa ca e de mancare si ma fugareste cu gurita sa prinda si ea

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

maaaaama Ramona8 dinti?- si noi nu avem niciunul....e cazul sa ma ingrijorez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

YESSSSSSS! acum pot sa vizionez si eu pozele de pe yahoo de la scarbilici...sa nu mai salivez ca voi vizionati bebei frumosi si eu nexam.

Inaa e o frumoasa Noelia si o gogosoaica . Nu te ingrijora cu dintii. Sunt unii copii carora le apar si la 1 an. Nici Luca nu detine muscatori de nici un fel si avem 8 luni 1/2.

Tangerine super haioasa faza cu Maria si crema

Mergi la inceput