Bebelusi de sept - oct 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Bravo, Marlena, as fi reactionat la fel sau poate mai rau, cand e vorba de copilul meu sunt in stare de orice.Cata nesimtire!
Codruta, felicitari Petrei pt dintisor, noi tot fara dinti suntem, dar il chinuie atat de rau gingiile, ma musca de barba, de buza, mi-e mila de el, si sper sa iasa cat de curand si la noi.
Noi suntem fericiti, ca ,desi e cald, Iaris nu are bubite.Mai apar pete rosii de la zbenguiala lui prin tot patul ,dar asta e tot
Cristina, Victor al tau imi insenineaza ziua, e mortal

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marinela. Multumim.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Oana G eu i-am dat pt DA de vreo 2 ori cu elocom (tot cu cortizon ). Si am luat de la mustela stelatopia crema si ulei de baie. Nu pot zice ca au facut minuni, dar nici nu se agraveaza bubitele.

Marlena bine ai facut. Cata nesimtire pe capul ei. Eu am patit ceva asemanator, dar care s-a terminat cu bbine, adica eram cu bb cu caruciorul si cand am trecut pe langa o masina parcata o idioata a aruncat mucul aprins de tigara pe geam. A trecut razant prin fata lui Vladut. Si aia si-a cerut scuze, dar nu a ras dupa ca putea sa arda copilul. Oricum i-am zis sa fie mai atenta ca nu se arunca asa gunoiul pe jos, mai ales chestii aprinse... Si cica sa intram in UE... cu ce frate?!?!

Cristina e mortal Victor! Mereu ii povestesc sotului ce mai zice Victoras al tau si abia asteptam sa vorbesca si Vladut . Am vazut si pozele cu mandrete de copii . Am vazut PM-ul si am raspuns. Mersi mult!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Acum am vazut ca am 1500 mesaje (in mai putin de un an , mamaaa ce guraliva sunt )

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, fetici si bebici!
Irina, multe inainte! Acum ai si stelute galbene!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Marlena, bravo! bine ca ai batut-o pe aia. Ce nesimtita!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Hai salut
Ce fac fetele? Eu nu am chef de nica, iar la scarbici a inceput sa puta atmosfera, la propriu. Li s-au incins creierele unora, de prea multa prostie, nu mai incape si da pe afara.
Almy, mersi mult pt. sugestie. S-ar putea sa ma duc la Medicover.
Cge
Cuscra, bine i-ai facut! Nesimtita naibii....... Inca trebuia sa o lasi putin si fara par si sa ii faci reclamatie la seful ei.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Marlena, esti tare, !
Da idioata aia arunca zatzul in strada??? Ce imbecila !
Mie cred ca nu mi-ar fi trecut prin cap s-o pocnesc, da-i bagam ´folclor de mama´ la greu....
Irina, bafta la gasit job ! Stii tu, orice sut in popo e un pas inainte pana la urma...
Codruta, felicitari pt. dintisor!
Acestea fiind spuse, ma duc sa aburesc canapeaua impreuna cu sotzu´(a se intelege ´eu citesc si el se uita la tv´), ce de iesit afara, nici vorba. Asteptam toamna, poate da cu soare si pe-aici...
Pupici la fete si bebici.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marlena, bine ca ai batut-o.

Irina, si eu m-am umflat in pene cum zicea MiFlore.
Unde e MiFloricica, iar nu ii merge netu' ?

Asaaaaa, restantele de ieri :
- Dana Lucia si mie imi plac parfumurile care le-ai primit. Asa ca n-ai idee ce tare iti apreciez cadourile.
-Ioana, bafta in hotararea ce ati luat-o. Sa inteleg ca daca bebe2 va fi baiat, nema' vila ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Irina, si noi am folosit stelatopia crema insa n-a avut nici un efect. Pe linga faptul ca-i scumpa, imbunatatiri ioc. Asa ca am revenit la uleiul Nivea insa banutii nu i-au disparut (dispar unii apar altii). si eu banuiesc ca e de la detergent.
Am avut prima data o eczema dupa urechi de care n-am scapat vreo luna jumatate. Mi s-a zis ca-i de la cercelusi. Apoi au aparut banutii pe miini+picioare. Nu cred varianta cu aurul pentru ca, desi i-am scos cercelusii, i-a aparut iar la urechi iritatia. Acum astept sa treaca luna de la vaccin sa-i pot pune iar cercelusii.
Iar banutii de pe picioare inca exista. O mai dau din cind in cind cu advantan.Poate se rezolva dupa baita in mare.
Irina, si noi am folosit stelatopia crema insa n-a avut nici un efect. Pe linga faptul ca-i scumpa, imbunatatiri ioc. Asa ca am revenit la uleiul Nivea insa banutii nu i-au disparut (dispar unii apar altii). si eu banuiesc ca e de la detergent.
Am avut prima data o eczema dupa urechi de care n-am scapat vreo luna jumatate. Mi s-a zis ca-i de la cercelusi. Apoi au aparut banutii pe miini+picioare. Nu cred varianta cu aurul pentru ca, desi i-am scos cercelusii, i-a aparut iar la urechi iritatia. Acum astept sa treaca luna de la vaccin sa-i pot pune iar cercelusii.
Iar banutii de pe picioare inca exista. O mai dau din cind in cind cu advantan.Poate rezolva ultravioletele, (ultrsunetele si ultra ce-or mai fi pe la mare).

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput