Bebelusi de sept - oct 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ai dreptate, Cristina. Am vorbit eu cu Mifloricica dimineata si nu-i mergea netul
Ma doare capul de la curent, am deschis toate geamurile si usile ca sa se mai aeriseasca.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Zua'

Stefan a papat tot. Mama ce happy sunt!
Tuca-l mama de baiat cuminte. Azi e linistit, cred ca si din cauza ca nu e cald ca ieri.
I-am facut la Stefan supa.....asa mai subtire in care am pus 2 nasuri lapte humana. S-a lins pe botic!
Apoi 20 ml de suc morcov + mar stors la aparat. a tras un kk mare si acuma se joaca, sper sa doarma un pic. Dar e linistit.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor. La multi ani Noelia si Vlad, si multumim alina pentru urari.

Anto, astept sa vorbim!
Oana americanca, sanatate multa lui Andrew.
Irina, da-mi mie CV-ul si te recomand. Drum bun la parintii tai, poate ne vedem azi.
Cristina, daca vrei rochita de 9 euroi de la TCM, nu ezita sa-mi zici marimea. Si da, daca urmatorul bebe e baiat, ne descurcam in apartament, nu mai e nevoie de vila.

Sper sa cumpar un tort bun diseara, sa-i fac poza si apoi sa-l basculez.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

irina, succes cu cv-urile!

cristina, de-abia acum spui ca ti-ai schimbat locul de munca?! sau ai zis si n-am fost io pe faza?

simo74, radu zambeste cat e ziua de lunga. si nu ma pot abtine sa nu-l provoc des. ca e asa de usor de convins sa rada... dac-ar ramane asa toata viata, tare bine ar fi. (mai ales ca io am fost o ursuza tot timpul si o plangacioasa cand am fost mica, o vesnica nemultumita )
ooo, te-ai uitat si la albumul de nunta... pacat ca n-am postat poza de dupa petrecere, cand eram toata coafata si inrochiata etc si cu o tigara palmata ca la baietii de cartier...

simo si dana, sa inteleg ca atunci cand o sa va intalniti prima oara, o sa va recunoasteti dupa miros?

aluxuta, eu zic ca e f bine ca bea suc! eu cred ca daca-si face portia de lichide, nu mai are nevoie neaparat de apa. ca sucul contine mai mult apa. fata de apa plata, sucul mai are vitamine chestii-trestii...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

veronica, si io ma trag de prin slavi si-s cu pistrui si par deschis, ten aaaalb. parca radu ar fi un picut mai inchis la ten. sper-sper. ca daca ma intrebai pe mine cand eram mai mica, spuneam ca visul meu e sa fiu satena cu ocii caprui. am suferit mult din cauza culorii parului meu (vara era galben spre alb , plus ca ma umpleam de pistrui), iar iarna era rosu (nu roscat, RO-SU).

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna ziua mamici ci bebelici!

M-am straduit sa recuperez cu cititul de ieri si acum ma dor ochii si imi lacrimeaza.

Hai sa zic si eu la multi ani sarbatoritilor de astazi : Mirunicai, lui Vladut si bineinteles Noeliei care acum isi face somnul de frumusete.

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Marlena felicitari pentru reactia ta cu nesimtita aia..nici nu merita altceva!

Codruta felicitari pentru noul dintisor!! ce zambet frumos are printesuca ta!!-- of deja ma ingrijorez..noi nu avem niciun dinte si nici o urma..desi e cam agitata de vreo doua zile-dar nu mai zic ca sunt de vina dintii ca de vreo patru luni tot scuza asta i-o gasesc

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" Miruna, Vlad si Noelia, sa fiti sanatosi, cuminti si sa ascultati de parinti. Destepti sunteti, si fara sa va urez eu.

Ioana, m-a pus sotul sa te intreb: daca v-ati mutat cu serviciul la etajele 9-10 si daca ai ceva dureri de cap in plus.
Multumesc frumos ptr. oferta cu rochita, dar nu vreau sa abuzez, sunt sigura ca are o lista intreaga de cumparaturi ptr Miruna.

Kristinutza, ai ratat cand ma vaicaream pe forum ca schimb jobul.(era prin februarie).
Dar n-are nimic, ca nu ma mandresc cu vaicarerile de atunci.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Oana 0204 sanatate multa lui Andrew,sa-i treaca mucisorii.Si noi am trecut prin asa ceva dar am tratat-o homeopat,si intr-o saptamina aproape a scapat de muci.
Locca eu as vrea ca atunci cind vine sotul acasa sa vrea sa stea Alexandra cu el,dar ea o prefera pe mami,care nu mai poate de spate si de brate.
Alinam cum se manifesta alergia la laptele de vaca la Vlad?Ai fost la alergologie cu el?Cu ce ai inlocuit masa de iaurt cu fructe,sau cea de brinza cu fructe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana mersi mult, o sa-ti trimit CV-ul. Si acu sa-mi pun cenusa in cap ca o soacra denaturata ce sunt , daca nu ziceai numic cred ca nici maine nu realizam ca e ziua lui Vladut

LA MULTI ANI MIRUNICA sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, ca frumoasa esti!!!!

Si LA MULTI ANI si lui Vlad si Noeliei !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput