Bebelusi de sept - oct 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 10

locca spune:
Mersic, Ioana . Cam asta vroiam sa stiu. E imp. treaba cu zgomotul. Am uitat s-o intreb pe Calapod, dar m-am gandit ca macar daca ii dau drumul putin sa se racoreasca inainte de culcare si nitel ziua tot e o imbunatatire considerabila a nivelului lui de trai.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

mysweetest spune:
buna fetelor,
Cuscra(Raluca) e foarte frumoasa nora mea ..un
de la Alex. pentru Cata.
Irina felicitari pentru primul pas al lui Vladut iar in legatura cu firma...cum ziceai si tu..un sut in un pas inainte.
Felicitari Ruxandra pentru primul dintisor al lui Matei..asa face si Allexandru..vrea sa simta paturica pufoasa langa el si e o calduraaa.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Ioana75 spune:
Anto, miine intre 8 si 9 seara ma duc sa ma impachetez in cioco, si nu pot sa raspund la telefon
. Cel mai bine imi dai un iesemes, si te sun eu - ori dupa 9 juma miine seara, ori daca e prea tirziu pt tine, vineri dimineata.
Ruxandra, se simte clar aerul conditionat (in sensul pozitiv), ca de aia vrem sa punem si in restul de camere. In dormitorul nostru facem tot asa, lasam sa mearga inainte de culcare, cit stam prin alte camere, si apoi il inchidem.
Irina, uite www.schlund.ro/joboffers/" target="_blank">aici site-ul cu job-uri de la mine, in caz ca te intereseaza vreounul, eu te recomand.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Antoanela23 spune:
Ioana, e f bine asa, iti dau iesemes si ma suni tu cand poti, daca e inainte de miezul noptii nu e prea tarziu pt noi ca suntem pasari de noapte.
Mersic, pupici,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Antoanela23 spune:
Alta intrebare: se gaseste lapte praf NAN 2 cu Bifidus in Bucuresti?
Parca tin minte ca a scris Kid ca din acesta foloseste, dar as vrea sa stiu sigur.
Multumesc anticipat de raspuns, pupici la fete,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)

godzila spune:
Cine mai stie ceva despre Sofia? Ca nu am "vazut-o" inca.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE

dana_lucia spune:
Codruta, Ioana, Nanadana va multumesc mult pentru urarile de ziua mea, fete dragute ca de obicei!
Nanadana sanatate multa si ai grija de tine!
Va doresc o seara cit mai placuta si toate bune,
Dana Lucia si Alberto

Caterinuta spune:
Mai fetelor ce harnicute sunteti, mai sa ratez capitolul.
Irina succes in cautarea job-ului.
Eu folosesc pentru soare photoderm maX de la Bioderma, dermatologul mi-a recomandat-o, ca Maya face alergie la soare se umfla sub ochisori si peste nas si se inroseste. Ce stiti de crema aceasta. Sper ca nimic de rau, m-am fript odata cu elidelul.
Multumesc pentru informatia cu cutadenul, e bine de retinut.
Cum va pacaliti copiii sa le puneti pampersul ca la noi e cu urlete, tipete si miscat incontinuuu? In final suntem amandoua ude, de atata efort.
pupilici

Diana30 spune:
Antoanela,este lapte nan2 cu bifidus in Romanaia.
Va urez drum bun,concediu placut si distractie la botez.

almy spune:
Buna seara. Ce cald a fost si azi! Noi am stat seara pana la 9 in gradina publica, am venit in niste urlete...de somn cred. Facut baita repede, supt, si la nanitza. Iar mami nu se putea culca pana nu citea ce ati mai scris azi.
RALUCA, mergi la Dr. Jianu (la Medicover si Gr. Alexandrescu), e cel mai bun ortoped pediatru. Oricum, sper sa nu fie nimic real, doar sa ti se para.
Cica de maine vin ploi, oare asa o fi?
Iar cu aviara asta ce sa mai credem fetelor? Ba e, ba nu e...Azi Funar zicea ca e o mare manarie cu scopul de a se musamaliza bani publici.
Noapte buna, somn usor!!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)