Bebelusi de sept - oct 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Diana, mersi frumos de raspuns si de urari, m-ai salvat sa nu ma mai car si cu laptele dupa mine.

Nanadana, sanatate si...asteptam vesti.

Avem niste bagaje, fetelor, sa-mi tineti pumnii sa ne lase astia de ne suim in avion.

Va pup pe toate si sa ne "revedem" sanatoase,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata fetelor. Iata-ma dupa o saptamana de lipsa-dar motivata. A fost una de cosmar, in care Andrew a avut probleme serioase cu somnul, se culca seara pe la 12-1 sau 2, dupa ore in sir de incercari de a-l adormi (leaganat, cantat, uscatorul de par, nervi, etc..) Pana la urma s-a si imbonavit-nu stiu daca nesomnul era numai prelidiul bolii sau s-a imbolnavit de atata agitatie. Boala consta in eternii mucisori care ne dau de cap. La inceput au fost ori f grosi ori f sus pe sinusuri pentru ca nu ieseau nici cu pompa atasata la aspirator. Dupa 2 zile s-au fluidificat si acum ii pot extrage-dar ce folos? In 15 minute sunt laloc iar Andrew horcaie ca un purcel. Am fost si la urgenta si la medicul lui (care medic nu era acolo, ii tinea altcineva locul) si culmea, acolo nu mai are nimic. respiratia clara-chiar daca mucii sunt uscati in nas-explicatia noastra a fost ca din cauza AC din spital si cabinet aerul este mai uscat si se usuca si mucii. Paream chiar stupizi cum povesteam noi ca nu poate dormi copilul si ca este deja over-tired, adoarme si in cateva minute se scoala urland ca se sperie ca nu poate respira sau face f urat..cine sa ne creada? Ne-a dat pana la urma medicul care ii tinea locul un alt med de alergie, chiar daca noi nu l-am terminat pe cel curent. De data asta insa nu cred ca mai este de la alergie, mucii s-au colorat in galben-verzui. Mie imi miroase clar a raceala, cu atat mai mult cu cat cu cele 2 med inca mai are muci de ii intorc cu lopata. Dar cine sa ne creada? Cred ca pana la urma ajung la pediatrul care are cabinetul langa blocul nostru si inainte de a-i scoate mucii fug repede la el cu nasul plin-poate asa ne crede cineva. Pediatrul care i-a tinut locul medicului lui Andrew chiar n-e luat peste picior putin cand l-a intins pe Andrew si cu gura inchisa respira normal. Ne-a intrebat:" Sunteti de acord ca nu respira pe urechi?"
Concluzia- copilul sanatos-parintii bolnavi.
Va pup, fug repede sa spal bibe, am vrut numai sa va dau de stire despre noi.
La multi ani tuturor care si-au serbat onomastica, un nr de ani sau un nr de luni.

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata'

la pagina 2 dragutelor?!?!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare

ioana, m-ai lovit in aripa cu site-ul ala al tau de la tchibo; macar din poze si tot mi-am dat seama ce imi trebuie si ce preturi infiorator de mici sunt acolo; asa ca Duminica cred ca o sa ne prezentam cu lista si cash-am dat deja spre validare lui alin mail de shopping [mai sunt alte taxe care se adauga la preturile alea afisate?]; irina e plecata in weekend, asa ca ramanem noi doua Duminica; nu stiu ce sa zic de ora; 10 e cam devreme pt ritmul nostru biologic; eu as zice ceva de genu: daca la 11 fara un sfert adoarme miruna, sa ne dati un sms (cam at plecam noi)-mergem eventual in unirea si venim la voi la 12-12:15?

irina, imi pare f rau pt ce ti se intampla la job; asa cum s-a scris deja, cred ca e bine sa depui pt cic si in acelasi timp poate povestesti aici care e domeniul tau de activitate-cine stie de unde sare iepurele; va tin pumnii amandouara sa va gasiti repede ceva macar la fel de bun ca ce aveti in prezent

RalucaN, hai ca esti dragutza cu donarea punctelor; nici prin cap nu mi-a trecut varianta asta; stai linistita, incerc sa ma mobilizez sa scriu cu glow-ul asta; da ritmul meu nu se dezminte: o sapt scriu in fiecare zi, apoi o luna nu imi mai vine sa scriu nimic; si partea proasta e ca scriu mesaje kilometrice

inaa, fi-mea la 8.5 luni avea 8 kg

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!

Anto, eu chiar ieri am vazut in Metro NAN 1 si NAN 2 in ambalaje noi si le-am studiat, cu toate ca noi papam Milumil. Nan 2 avea scris pe cutie ca e cu bifidus. Deci in hypermarket cred ca vei gasi. Drum bun
Diana, ne vedem maine la EXPO?
Oana pentru concluzia vostra.
Almy, la noi au fost niste ploi azi noapte, cu tunete si traznete. S-a adeverit

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Am luat si eu cutaden. Sa vedem daca are efect si Vladut. Eu sper...

Nanadana sanatate si asteptam vesti ! Mersi de incurajari !

Ioana si Vladut ma prefera pe mine, ntinde mainile la mine sa-l iau in brate cand e la Bogdan (care normal ca se oftica putin ). Si mai nou a invatat sa ma "iubesca". Ma tine de gat si pune capul pe umarul meu. Iti dai seama ca nu mai pot de dragul lui . Ieri dupa amiaza nu am vazut mesajul tau ca plecasem de la serviciu si cand ajung acasa ma duc direct afara dupa Vladut si mai intru pe forum eventual dupa ce se culca el. Poate vb azi pe YM sa vedem cum facem ca eu WE asta ma gandesc sa ma duc la parintii mei. Dar va astept WE viitor la mine, poate ne sincronizam de data asta.
Bafta cu planul de noiembrie !

Codruta multumesc de incurajari. Pot sa intru iar in CIC, dar momentan nu e o solutie.

Vera mersi mult, esti o draguta .

Poze

Mergi la inceput

Anto mersi de incurajari . Nu e secret in ce domeniu lucrez: IT (si nici nu ma supar). Drum bun!

Marlena multumesc pt tot . Eu am reusit sa scap de paturica pufoasa pe care la inceput o tot cauta prin patut. Intai i-am dat o paturica subtire de bumbac de cand era el si acum am trecut la un cearceaf.

Ioana mersi mult pt link-ul cu job-uri. Imi pun la punct CV-ul si cred ca voi aplica la unul de acolo. Mai vb pe YM sa nu plictisesc audienta.

Cati mersi . Eu fac cucu-bau cu Vladut cand il schimb de pampers. Adica ii pun paturica/cerceaful pe fata si apoi il intreb "unde e Vladut?" si rade si isi trage cearceaful de pe ochi, mom in care fac "bau" la el si radem amandoi. Daca nu termin schimbatul, repet operatiunea. Succes!

Oana sanatate mult micutului Andrew, sa scape de mucisori sa se poata odihni.

Ramona esti draguta . Am o luna si jumatate in care mai stau aici (teoretic, ca practic sper sa-mi gasesc alt job). In functie de cum vor decurge lucrurile in iunie, decid daca depoun iar acte de CIC sau nu.

Si acum la munca (adica facut CV si aplicat pt diverse job-uri)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'Neata mamici !

Kristinutza, Carmi, Codruta, multumim ca ne-ati laudat in poze.
Acum am treaba importanta, incerc sa selectez poze ca sa inscriu copii in concursul de 1 iunie ce se organizeaza aici la firma.

Anto, sper ca ati ajuns cu bine.

Aseara am fost si am achizitionat si noi lotiunea Avene, cea cu factor de protectie 40, ca Anca este bronzata ca o taranca.

Ramona, sunt si la noi magazinele TCM, in care gasesti produsele Tchibo. Rochita de la 7.99euroi mi-a mers la suflet, dar din pacate pana ajunge in Romanica dureaza:

www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkBrowseCatalog-Start?CategoryName=preview&source=NAVI br / " target="_blank">Rochita

Oana, ne pare rau ptr Andrew si ii tinem pumnii sa scape de mucisori.

Ruxandra, daca ii dai alta paturica mai subtire lui Matei ? Se prinde ?
Anca nu s-a prins, dar ea e fata si e si mai mica.

Ioana, nu te impachetezi in cioco, ci in noroi. Mie asa mi-a zis Victor.

Si noi folosim aerul conditionat, il lasam sa mearga cand nu suntem in camera respectiva pe minim. Acum sper sa nu fie probleme.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

RalucaN, bafta la ortopedie.

Si pe mine ma prefera Anca, trece printr-o etapa in care vrea numai la mine in brate. Si daca o ia altcineva, urla efectiv, pune buzica si mai si zice 'Mama'.
Si cand e la mine in brate in semn de iubire ma ciupe de gat.

Dar si Victor vrea cu mine.
E tare haioasa, isi cauta singura biberonul si si-l baga in gura.

Sa va spun si remarca lui Victor de aseara:
Familia viziona stirile, cu incedii peste incedii.
Remarca lui Victor a fost:"Mai dar ce profit trebuie sa aiba pompierii astia.".
Bussinesman il face mama.

Gata, ma apuc sa lucrez.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

'neata mamici si pupici!

E super afara dimineata si dupa-amiaza dupa 19.00 ca in timpul prinzului iti vine sa te bagi cu capu-n apa si acolo sa ramii.
Putina pauza pe forum, vad ca ati scris. V-am citit pe sarite, sper sa recuperez azi. Noi am fost la buni la curte (ce super e sa iesi afara cind vrei, imbracat cu ce ai atunci pe tine - deschizi usa si gata, esti afara), unde ne-am "ascuns" de caldura.

Felicitari si LA MULTI ANI! celor care au adaugat o lunita, un anisor si celor care le-a mai iesit 1 dintisor, 1 fir de par (nu ca la noi tot cheala), celor care au facut primii pasi (irina, cum mai stai la capitolul mers?), celor care spun ma-ma, ta-ta, pa-pa si alte sunete-cuvintele.

Sa va pun la curent cu ce mai facem noi. Nu mai vrem in trocarici (premergator), umblam in 4 labe cit e casa de mare, ne ridicam in patut din fundulet in picioare (si chiuim de bucurie), am picat din pat dirtect pe parchet si ne-am speriat si ne-am si lovit la pat de muchie asa de tare ca aveam singe la gurita (de la buzita) de s-a speriat ft tare mama ca plingea si ea, ne-a iesit si cel de-al 7lea dintisor si il asteptam pe-al 8lea. Cam astea-s noutatile.
Aaa, era sa uit, ceva ft enervant ce putea sa ni se intimple, sa se opreasca apa calda pt 2 saptamini, acum cind e asa cald afara si tb sa faci dus din ora-n ora. Mai e cineva-n situatia noastra? Almy, tu in ce zona stai?

A avut cineva probleme cu dermatita atopica? A trecut? Cu ce?
Noi am folosit Advantan milk dupa care ne-a recomandat Elidel (care mie mi s-a parut de kkt). In continuare Andra avre mici banuti pe picioare dar n-o mai dau cu nimic. Are cineva alte idei?

Va pupacim,

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput