O alta Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingerash, mi-a raspuns Albi intr-un final pe mess. mersi oricum. Lasa ca esti fata desteapta si vei lua nota mare la teza.
Deci v-ati plimbat prin centru? si pe Gio de ce nu ati chemat-o? rele ce sunteti!! Sau n-aveati chef de o remorca cu bb dupa ea?

Hai sa nu ma mai aberez. Maine dim. nmergem sa vedem de calorifere, cada de baie, rochie de mireasa si sa-si ia Clau masurile la costum.

asa ca... voi intra dupa ora 14, cand voi ajunge acasa.
si noapte buna la secta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor va pup,v-am tot citit,eu acum nu demult am ajuns acasa,am scris la Banateni si m-am epuizat total,ma duc la culcare si revin maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Ceau fetelor

Giova- la mall mai era ceva pt bb...nu ai auzit nimik??
as merge cu el undeva de 1 iunie...chiar mi se pare super ideea ca si cea de a merge la ikea....Prietena mea si-a adus tot de dincolo,un aparat de facut paine in casa costa 30 euro iar la noi si 100 euro...deci...

Bine ai venit Timi .

Dita- draga mea darael are dreptate,mai consulta si alti medici din timisoara,nu am auzit deloc de acest doctor asa ca nu stiu cum e.
Eu iti recomand ca medic cam asa: Cioata,Budau,Crisan,Dorneanu, Olaru, Karadja (sot-sotie)-ei ssunt medicii mei; cu el am nascut eu si a fost super ok iar ea e specializata pe tratamente inclusiv partea de infertilitate.
Mai cere si alte pareri numai asa poti fi sigura.

Cosmina- cand pleci? ne mai vedem inainte la o intalnire?

Miro- vad ca amenajezi la greu..e una din cele mai placute indeletniciri.Te-ai gandit la culori??????????

Simina - unde ai disparut????

va pup
diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

ca de obicei iar am uitat ceva

Albi - uite cume treaba cu rochiile
Una e de la Demetrios,este crem- perlat,cu trena care NU se detaseaza, trena e imensa (deci e grea);marimea se potriveste pt cineva cam de 1,68 - 1,73,e decoltata si in fata si in spate,si nu are voal doar coronita.Daca e curioasa prietena ta si se uita la un magazin cu rochii de mirese in vreo revista gasest sigur demetrios, sunt genul ala de rochii fastuase si imense-- sunt super dar e si greu sa le porti...asta e.
mai am una mai normala,pe asta am purttat-o dupa 1 noaptea ,e alba din dantela mulata pe corp,si are jumate de trena din tafta(model Sarli).La a doua gasestre mai usor accesorii ca e alba.

diana

Mergi la inceput

Neatza!!!
Diana maine merg in Mall si intreb pe acolo ce si cum e de 1 iunie.
poate ne vedem, macar noi 2 cu bebeii, daca restul fetelor nu se anunta.
Alina.

Am intrat scurt sa va salut, merg la un dus, sa ma imbrac si sa o intindem prin magazine. si spor la treburi.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza gagici,

si io vin de 1 iunie pe undeva ... dar io pot numai dupa ora 5 ca lucrez . Asa ca sa dati raportu unde sunteti ... da? Sa va gaseasca fata.
Dita si Darel Criasan stiu ca are cabinet in Statia Cluj, cel putin acolo avea cand mergeam eu la el. De cum am intrat si pana am iesit mi-a spus ca nici nu se uita la mine pana nu-mi face laparo. Sincer imi venea sa spun: cand s-a inventat eco ... toata lumea facea eco, acu nu se mai poate face nene ... fiindca exista altceva ... laparo. Si eu am sfatuit fata sa nu se lase la orice butcher ... dar se pare ca la ea este chiar necesara inlaturarea monstrului (chist) si abia apoi a se vb de alte tratamente. Decat o operatie traumatizanta normala .. mai bine trei gaurele ... care intr-o saptamana nu te mai deranjeaza.
Parerea mea.
Diana inca nu ne-am gandit la culori fiindac nu stim ce purtam in burtok. Am reparat peretii si acum asteptam. Tot asa speram de acum o luna ... dar mai avem rabdare pana pe 13 cand merem iar la Cioata. Patutz avem, comoda facem, mai tre sa cumparam doar o canapea mica si gata. Altceva nu mai pun in camera ca si asa e prea mica.

De rochie ce sa-ti spun ... a mea sta in lada canapelei si numara anii ce trec pste ea. Am incercat s-o vand dupa nunat ... nimic. Apoi tot in Publitim am dat-o ca donatie ... . tot nimic. De aruncat mi-e mila s-o arunc ... si uite asa trec anii peste ea si nu va mai fi la moda modelul. A mea e simpla, pe cercuri .. cu coditza care apoi se poate ridica intr-o fundita la spate. Am pus-o la mezat cu tot cu pantofi, voal si restul accesoriilor purtate si tot nika.
Deci daca stie careva o fata doritoare ... io o dau cu draga inima ... PE GRATIS.

Simina ai primit mailul? Cum e?
Fetelor ne intalnim careva duminica? Haideti in parc cu cupiii. Cica maine e soare nitel cu dinti ... dar e soare. Ne vedem in Botanic la 4? astept sa vad care veniti ... ca io sigur merg sa-mi plimb burtoku

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Mirona
Dita si Darel Crisan stiu ca are cabinet in Statia Cluj, cel putin acolo avea cand mergeam eu la el.....

Era pe vremuri acolo la statia Cluj – stiu.... dar s-a mutat de acolo si nu stiu unde..... de asta am spus sa sune la maternitate sa afle exact unde e acum cabinetul.

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Mergi la inceput

Dita... referitor la chist.... noi avem o mamica care a ramas insarcinata cu chist. chistul nu a crescut pe toata durata sarcinii si a nascut fara probleme. deci se poate si asa ceva.

Fete... am dat comanda de rochie de mireasa. ce parere aveti? Acum parca nu mai sunt asa convinsa. o puteti vedea aici.
http://www.viicollection.com/styleDetail.aspx?code=VT094

Miro maine poate trecem si noi sa va salutam, dar nu vom sta mult. sa ma anuntati daca iesiti si la ce ora. in ce priveste 1 iunie, cum aflu ceva te tin la curent.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare fetele!

Din pacate pe mine m-a ajuns oboseala si noptile nedormite din cauza lui Dejan care are febra in fiecre seara...cred ca de la masele, ca racit nu e...asa ca de dimineata ma suna mama la telefon ii raspund si ii zic ca mi-e rau....urmatorul lucru pe care mi-l amintesc e ca eram intinsa pe covor cu Vasa care ma striga sa-mi revin...el zice ca am fost inconstienta si nu am respirat cam 10 sec...de atunci imi e tot rau ...nu am putere sa stau decat intinsa...ca iar ametesc..noroc ca a venit mama sa stea cu Dejan ca nu puteam de nici un fel...
Nu am idee de la ce a fost dar acum am un cucui maaare ca am dat cu capul si ma doare tot corpul...ma simt total aiurea...

Mi-am adunat puterile pana imi pregateste Vasa patul sa va scriu....
Miro..am primit mailul si ti-am si raspuns de la lucru dar nu am apucat sa il mai trimit....Dar mi se pare ok....Sa ma mai ti la curent te rog

Ioana mie mi se pare superba rochia pe care ai ales-o....
Eu am primit un fluturas cu ce se inatampla de 1 iunie la mall dar acum nu il am la indemana..oricum parca tot face painting si din alea parca de la 2 la 7 sera..il caut cand pot si iti zic...

Din pacate la cum ma simt nu am curaj sa ies din casa maine...si ce rau imi pare....
Va las acuma si va pup pe toate!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Salut :)
Mitzuka, insanatosire grabnica tie si lui Dejan
Giva, rochia e breath taking, S U P E R B A, imi vine sa ma marit si io
Eu maine ma fac si merg la chef ;)
pusi la toata gasca vesela

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput