O alta Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Salutare!
Gio,foarte faina rochia,ce faina,superba!
Simina,am patit si eu de-astea,s-a concluzionat lipsa de calciu,magneziu....astea fac urat pe fondul oboselii,stresului.
Ai grija de tine!Pusi,sa va faceti bine!
Cosmi,felicitari pentru viza!
Dianacondoleante!N-am apucat sa-ti spun.
Concurentele,va scriu la Banateni.
Miro,esti figura,de ce sa ma supar?Am inteles ca nu-ti merge mess-ul,am intrat pe subiect cand a aparut,eram tentata sa scriu,dar apoi mi s-a parut in van,asa ca am lasat-o balta,cred ca din cauza ca au inceput pe-acolo cu din-alea...copilul meu e talentat,....sunt interesat....nimeni nu a venit cu o chestie concreta,eu am una,dar,mi s-a parut ca postarea mea nu va o concretizare in fapte,daca gresesc spune-mi,merita oare sa postez acolo?

Maine pun poze de la cheful lui Emil,de vineri seara,chef care a fost de fapt mai mult al copiiilor,care s-au zbenguit nonstop,iar eu azi am fost zombi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,
acum am intrat in casa ... m-a luat sotu la o plimbarica pana in Unirii ... sa bea el o bere si eu sa pap o inghe ... dar m-am ales cu un nectar.
Fu cam racorica la intoarcere ... dar mi-am plimbat burtoku.

Simina draga ai grija de tine. Oare nu e si ceva cu tensiunea la mijloc? Stai cuminte si odihneste-te. Deci maine nu ne vedem in Botanic ... ca stai in pat. Si Dejanu e si el cu maselutzele ... deja mi-e dor de el sa ma ia de mana ... ce mi-a placut cand mi-ai zis ca deja s-a obisnuit cu mine .... he he he.
Alina tipa scrie la noi la mamici si m-a agatzat vazandu-mi pozele cu desenele Adnanei. Ne conversam pe mail si eu sper sa vina cat mai curand si in Timi. Daca vrei sa-i scrii pe mail ... cred ca ar fi in ordine ... e receptiva la orice de genul. Eu mi-am permis sa-i scriu de tine si de Simina ... deci daca ar fi sa vina pe aici ... avem si noi talente. Oricum ... mai vorbim noi pe aceasta tema.

Gio si mie imi place extrem de mult rochia ... dar cu talie ce vei face? Poate s-o mascheze intr-atat? Hai mai sa-ti dau pantalonii aia ...acum cat sunt caldurile astea ... poate faci ceva ... auzi? Cura aia 333 ai incercat-o? Chiar inainte sa raman insarcinata eu faceam 111 si mi-a fost chiar bine. Ce zici?

ingerasha sa te chefui si pentru noi (babe ca noi).
diana am uitat sa-ti multumesc pentru oferta cu masina cu percutie ... merci, dar al meu e fecioara mai ... deci e dotat omu. Stii cum se spune ... daca vrei sa scapi de o fecioara ... da-i ceva de lucru prin casa ... asa ca are doua, una de faianta si una pt beton.

Sibylle ai ales ceva din link-urile trimise?

din pacate Cosmina are un deces in familie, mama sotului ei - deci va lua o pauza de la forum cateva zile. Condoleante si multa putere.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost si noi afara. pe la ora 8 l-am lasat pe Clau in Unirii cu bebelacul si eu am mers la solar.
Cosmi condoleante. D-zeu sa o odihneasca in pace.
Miro pantalonii ii vreau. oricum tre sa mai slabesc pana in 19 aug. si cica corsetul asta mai adunat astupa putin burticul. dar trebe dat jos, oricum.
Ingerash pdistractie faina.
Simina odihneste-te, lasa-l pe Dejan cu tati.

Ma bucur ca va place rochia. Am asteptat raspunsul lui sora-mea criticul meu... a zis ca e superba, dar ca nu-i place floarea aia dintr-o parte. oricum aia se poate da jos.

Am fost la Mall cu tati si am papat si am stat p[utin si la disco. e discoteca in aer liber, sus la piscina. mai stateam dar s-a speriat bebu si a inceput sa planga.

Gagici mergem sa ne uitam la ceva dvd-uri. pe maine.noapte buna.
va pe toate, ma scuzati ca nu va nominalizez, dar sunt obosita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Angy - merci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna seara fetelor

cosmina condoleante. Dumnezeu s-o odihneasca.

Sa va spun ce boacana am descoperit azi ca am facut.

Acum 2 zile am formatat calculatorul sotiorului ca nu mai mergea tare bine si mi s-a parut ca ar fi vreun vizitator nedorit pe el. I-am copiat toate documentele pe baladeurul lui (mp3 player cred ca se zice pe la noi) ca memory stick-ul meu l-am stricat si apoi da-i FORMAT C: si reinstalat windows...
Azi zice sotiorul cind ne pregateam sa plecam la plaja, stai sa imi pun niste muzica pe baladeur. Io, astepata ca is toate documentele tale pe el sa le mut in calculator. Cind sa le mut... ce imi spune? Ca baladeurul nu e formatat vreau sa il formatez?? Adica nu mai mergea nica.
Va dati seama azi toata ziulica la plaja m-am gindit daca o sa mai reusesc sa recuperez sau nu documentele. Era munca lui la teza din ultimele 4 luni care nu era salvata niciunde. Erau in calculatorul pe care tocmai l-am formatat si pe memory stick care nu mai mergea si imi zicea sa il formatez!
Da am avut mare noroc. Am reusit cu un program sa recuperez daele dupa ce am formatat stickul.Partea proasta ca mi-a recuperat toate documentele care au fost cindva pe el si apoi au fost sterse.Adica vreo 600 si ceva de documente. Acum trebuie sa intru in fiecare si sa vad ce sunt ca mi le-a denumit fil1,fil2, ...fil600.
Asa ca urati-mi spor la munca.
Miine cred ca nu voi avea timp de scris

gio tare frumoasa rochia. M-as mai marita si eu odata ca sa imi iau o rochie asa ca a ta. a eu tare regret ca nu am putut sa am rochia visurilor mele!

La restul va dau cite un si va rog sa nu va suparati ca nu va mai iau pe rind.

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

inca odata buna

compu' meu a luat-o razna...dau enter si inchide fereastra

Giova- rochia e super,mie imi place,...cam are dreptate sora ta- fara floare daca se poate ...cum e la mall la piscina??
De 1 iunie mergem ...sper sa nu intervina ceva...acuma alerg dupa acte si prostii.

Mirona- eu am masa de infasat de culoarea patutului...insa restul...alte culori...sa nu faci ca mine.
e bine de stiut cu masina de facut gauri in faianta .
dar a propos...daca vrei sa scapi de o fecioara trimite-o la cumparaturi ...sta cu orele.

Cosmina - condoleante

Simina- sa va faceti bine,multa putere mamico...trece...

Azi am fost la Heaven, a fost cheful alcatelului- am stat pana la 10,30.Am fost o mama denaturata....mi-am dus copilul de 6 luni la discoteca de acolo....sa nu dati cu rosii,oua,etc...nu era lume multa si nu se fuma cand am intrat noi...mai era multa lume pe afara asa ca ne-am permis un dans....
E super acolo ,au si bazin pt copilasi dar totul e scump (1 BR = 70 000 )...dimineata ar merge o iesire ca e lumea la servici si e mai gol.
Am cautat pampers de apa...nici macar nu au auzit de ei
Nu mai bantuie nimeni pe aici???

va pup
Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Cum sa nu diana1971 mai bintui eu da nu mult ca ma duc la nani

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mirona si Dia, am reusit azi sa deschid PM-urile. Eu am probleme mari cu logarea si dureaza o ora sa pot citi PM-urile. E clar ca n-o sa pot folosi programul ala de desenat, ca nu ma pricep deloc. In schimb la imagini pot sa ma uit si sa ma inspir fara probleme. Azi am fost la un magazin, Aubert, si am fazut o comoda care se poate pune intr-un colt al camerei. Pe lateral sunt rafturi, iar in fata sertare. Nu ocupa mult spatiu.

Dia, stii ce faceam eu cu lucrarile mele importante pt faculta ? Mi-am facut o adresa speciala pe Gmail si imi trimiteam automat pe mail ce lucram. Asa poti fi sigura ca nu se pierde.

Giova, e superba rochia !

Noapte buna !

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna timisoara!!!
Am citit de dim. ce ati scris si cand sa scriu si eu....nu mergea forumul. am auzit ca la mai multa lume nu a mers. au inebunit femeile... o gramada de mesaje pe mess.: iti merge forumul?.
S-a distrat de numa Clau, zicea: doamne ajuta sa nu mearga azi.

Fetelor ma bucur ca va place rochia mea. abia astept sa o primesc.

Noi asteptam sa pape bebicul si la ora 3 mergem la un miculet pe terasa Banateana, dupa care prin oras, pana deseara.

Diana nu esti mama denaturata. si eu l-am dus pe al meu aseara la dicso la Mall, sus la piscina in aer liber.
Dia eu aveam lucrarea de diploma salvata pe CD-uri, pe comp acasa, pe comp. la munca in retea. de ce nu masterizati niste CD-uri. bine ca ai recuperat datele, spor la sters fisiere.
Alina, Sibylle, Miro, Ingerash, Albi, Simina, Geaninai, Cosmina .
daca am uitat pe cineva, va rog sa ma scuzati.
duminica placuta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by dia_codat
.... Acum trebuie sa intru in fiecare si sa vad ce sunt ca mi le-a denumit fil1,fil2, ...fil600.
Asa ca urati-mi spor la munca.

Ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual.... cine stie, poate a fost un semn divin sa salvezi lucrarea pe un CD ! Cum se face de fapt – prima regula a computeristului: salveaza totul cat mai des, de doua ori cel putin !

Succes la clicarit !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput