O alta Timisoara (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Pe unde umblati gagici?
Noi am fost hai-hui, cu bebe pe o terasa sa papam de pranz,cu nasi la o plimbarica, in Mall-unde m-am intalnit cu Simina, pe urma la vara-mea si am vazut-o pe Diana and family.
Am facut rost de filmul Codul lui Da Vinci si acum asteptam sa adoarma piciul si sa ne uitam la el.
. poate maine sunteti mai active.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Mirona spune:
quote:
Originally posted by diana1971
...dar a propos...daca vrei sa scapi de o fecioara trimite-o la cumparaturi ...sta cu orele. ...
da da da ... si mie imi place sa stau home si sa-l trimit pe el la cumparaturi ... sta mult ... intre timp citesc si forum si fac si treaba prin casa.
Gio sa nu pove filmu ... ca acu il descarcam si noi.
Noi am petrecut un w/e linistit ... doar noi 3. Cred ca ne-a dat si samburica niste semne cum ca ar fi cu noi ... dar mami asta e prea tuta si inca spune ca e de la matze.
Va lasa acum ... sunt la lucru si s-o reintors balaurul ... deci cat mai putin net de la scarbici. Acasa avem probleme ... asa ca o sa mor de doru forumului.
Va pupez mai sectantelor.
Miro16+
am o nepotica talentata
Albi` spune:
Sectante vesele, va pupez pe toate din fuga
Va scriu mai mult mai tarziu, acum tre sa plec cu mama la casa, sa vad exact cum imi compartimentez camera ..adika e timpul sa ridice peretele care desparte "zona de zi" de "zona de noapte" si tre' sa zic unde
In caz ca nu v-ati prins, is in Patria-Mumã
Giova spune:
Neatza!!!
Mai am cauata subiectul ca nebuna....dar l-am gasit intr-un final.
Miro mai stai mama, ca inca nu-l simti cum misca. prin luna a patra, catre 5, chiar.De fapt el misca de mult, dar nu-l simti tu. scuza-mi exprimarea.
Filmul nu ti-l pove, eu am ciytit si cartea si nu m-a impresionat. in schimb pe Clau.....
Albi m-am prins ca esti in Brasov. cand te intorc?
fug la bebelusii mei, pe urma la abdomene.
maimuta mea
Botez Marco
diana1971 spune:
Buna fetelor
Giova- ieri am bantuit toata ziua prin oras,cum de nu ne-am vazut?
deci suntem 2 mame denaturate....cine mai vine in club?.
Joi iesim la mall dupa masa?????
Miro- era sa uit...fecioarele au totdeauna dreptate!!!
sa nu dai cu rosii dupa mineeeeee.
Ieri Andrei a inceput sa "vorbeasca" ...adik sa nu mai taca deloc....zice "eeee..ghiii....bbbff..baaaaa...dadadadaaa"
si surpriza dupa ce ca sta cu mine toata ziua
zice din senin ...."tata" ....a ras dan de mine toata seara....,si acum face bascalie de mine ca nu "l-am convertit"...ca toti copii spun tata prima oara.
Giova spune:
Diana voi erati pe la Conti, iar noi eram in masina, mergeam in complex.
Felicitari pt. ta-ta.
Eu toata ziua ii zic: ma-ma-ma. dar ma astept sa zica ta-ta-ta.si as muri de ciuda.
Eu zic sa mergem prima data la Bega si pe urma in Mall.
sau cum vreti si voi.
maimuta mea
Botez Marco
diana1971 spune:
Giova- e ok cu mersul si la bega si la mall...dar numai dupa 12,13 ca papa mancare la pranz si nu pot sa o iau cu mine.
Tu ce zici?Cum ajungem apoi la mall??pe jos in plimbarica???
Albi- ai vazut ca la tim se lasa cu vreme urata si ai taiat-o ??? hmmmm
Abea astept 1 iunie ...sa vad ce pregatesc astia pt copii...si sa-i cumpar colacel cu acoperitoare de la Kaufland.
Am gasit piscina pt copii 1,75 m diametrul...cu 200 000 .... e mult ????
Diana si Andrei
dita spune:
Multumesc mult pt. sfaturi.
Nu m-as grabi sa ma operez dar am deja 35 de ani si nu-mi pot permite sa astept foarte mult. In plus chistul meu e destul de mare (cca 5cm) si avandu-l deja de vreo 10 ani, slabe sanse sa se resoarba. Avand in vedere toate astea cred ca si alti medici mi-ar recomanda acelasi lucru. Deci trebuie doar sa ma decid la cine sa ma duc.
Giova spune:
Diana noi papam pe la ora 14, deci pe la 15 ar fi ok.
mergem pe jos de la Bega in Mall, doar sa fie vreme frumoasa.
Mie mi se par ieftine aalea, de unde barcuta?sau piscina? si noi trebuie sa luam, pt. luna noastra de miere, dar mai vedem daca le caram de aici sau de acolo.
Dita si parerea mea...daca vrei du-te la un dr. renumit in Tm.
Ascultati cu sonor:
www.dropshots.com/giova" target="_blank"> asa de mult imi place cartoful
maimuta mea
Botez Marco
Mirona spune:
desi nu a fost una din zilele mele bune ... am primit totusi o veste ... care ma umple de fericire:
sefii din Germania l-au delegat pe al meu sef sa-mi spuna ca de acum inainte nu voi mai participa la maratoanele ce au loc pentru anumite proiecte. Deci lucrul meu de acum inainte va fi de la 8-17 cu pauza de masa. YUPIIII !!!
Daca m-ar fi platit suplimentar pentru orele state in plus poate ca mi-ar fi parut rau ... dar asa .. sa stai 10-11 ore pe aceeasi bani pe care stai si 8 ... mai bine ma lipsesc. In special ma bucur ca nu mai merg de dupa-amiaza. DECI: YUPIIII
dita cum ti-am scris si pe Pm iti doresc sa te hotarasti cat mai repede. Sanatate multa.
Diana si Gio - ia ziceti si la baba care e planu pentru 1 iunie? Ca eu lucrez pana la 5 apoi as trage si eu o tura pana-n Bega sa vad ce e pe acolo si abia apoi pe la Mall. Pe voi unde va gasesc la ora aia? Deci cam pe dupa 6 ...unde sunteti?
Gio tzucate mama ... pentru informatie, am pus si io la semnatura pe zbenguila de Begu mic.
VA INVIT SA-L URMARITI PE ZBENGUILA!!!
Miro16+
am o nepotica talentata, si un BB zbnguit