O alta Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Uauu, cit ati scris de cind nu am mai apucat sa va citesc.

Miro tare frumoasa comoda. Imi zici te rog un secret. Un nestiutor ca mine ar putea sa isi deseneze i programul ala mobila? Sau trebuie sa ai destule noiuni de proiectare? Programul l-am gasit.
Zici ca cunosti instalatori, timplari pentru mobila, sa sti ca o sa te intreb la toamna de niste "mina de lucru"

Cosmina felicitari pentru viza. Da eu cred ca am sarit ceva Ca nu stiu de la cine ati luat viza si unde plecati

ingerash cum fu la teza?

timi aveti de gind sa va intoarceti sau sunteti plecati de tot?

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Giova acum am vazut mesajul tau.
Unde este Ikea in Ungaria. Si cum de nu se plateste vama?

Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)

... noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dia, zi-mi si mie pliiiz care e programul ala !!! Si eu imi puneam problema daca si o oama normala ca mine poate sa deseneze ceva cu el.

Giova, nici eu nu stiam ca e Ikea in Ungaria. La anul cica se deschide si la Bucuresti. Dar cred ca tot cel din Ungaria va fi mai aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare fetele!

Scurt si la obiect ca sunt in criza de timp...
Miro...eu nu am pus pe comoda chestie din aia de care zici..am vreo 2 sau 3 paturici pe care le-am pus de cand era mic Dejna...Nu am in ideea ca eu voi folosi comoda si pe viitor adica o sapun pe ea un tv sau carti sau eu stiu ce...Aaaa...si nici nu mi-a placut ideea cu musama pt ca tine rece si face pipi de cate ori e cu funduletul gol pe ea...drept e ca am splat de numa lapaturi cat era mic..dar a fost ok...

Mii de scuze fetelor dar trebe sa fug ca avem invitati din 3 tari aici..vreo 50 persoane..la un simpozion si e o nebunie totala aici...
Mai intru diseara...
Va pup!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Credeam ca Simina are saltea din aia, scuze. dar sa stii ca si mama ma dispera ca-i tot punea cate un scutecel de finet pe musama. dupa ce a placeat ea, adio scutecele. in pielea goala. si sa stii ca se incalzeste la contactul cu pielea, si vad ca nu reactioneaza urat, nici cum, de fapt.
Dia nu mai stiu unde exact e in Ungaria, trebiuie sa intreb o prietena. ea si-a adus ceva mobila de dormitor de acolo, acum vreo 4 luni si nu a platit nimic, inca i-au dat inapoi TVA-ul. asa ca e super ok.
Sibylle, e clar ca e mai apropape Ungaria decat Bucuresti.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si io si io sunt FAN IKEA!!!

Gio si noi vrem in Ungaria la Ikea. Parca e unul si in Szeget si nu mai tre sa merem pana la Budapesta. Oare cand ne-om face timp? Ca pasapoarte avem ... masina iar ... mai lipseste cartea verde.

Mai fetelor - cu programul - depinde ce varianta aveti ... dar exista si carti pentru el. Eu desi nu am vazut in Ro sa se lucreze cu MicroStation ... in librarie am gasit o carte in romana ... ca daca stateam dupa cartile germane din firma ... invatam la pulyvară.
Asa ... se lucreaza in 4 ferestre (vedere de sus, din fatza, drepata si o izometrie) Mausul trebuie sa fie cu scroll si trebuie inteleasa putin miscarea in spatiu.
Sunt cateva comenzi de miscare in cele 3 planuri de lucru xyz si in rest .. .doar sa intelegi ce face fiecare meniu.
Sunt fff multe, dar uzuale sunt doar paleta principala si cea 3D pentru a construi mobila.
Faceti voi rost de program ... si daca nu va descurcati ... incerc eu o mica prezentare in power point si va explic inceputurile.
Problema e ca nu stiu in ce limba ve-ti avea voi programul ... dar eu il am in germana ... deci va fi mai greu cu numele comenzilor ... dar le dibuim dupa forma lor ... ca nu voi stii sa fac traducerea in engleza sau franceza.
Hai ca ne descurcam noi.

Dia am o echipa ... tzutz, sunt doi frati modesti dar buni de lucru. I-am gasit in Publitim, super lucreaza baietii, iar unul dintre ei e pasionat si de tamplarie. Acum e angajat la o firma de profil si a avut posibilitatea de a-si mai pune la punct stocul de scule de lucru. MI-e imi place cum lucreaza.
Daca vrei referinte ... treci la toamne intr-o vizita si-ti arat prin casa lucrurile facute de el.

OK. Gio. Pai chiar ca trec azi pr la Kappa si iau si ruleta cu mine ... sau poate chiar o cumpar ... sa vedem. Poate ca totusi o paturica ar fi mai indicata.
Hm ... sa vedem.

Sibylle trimis un Pm cu alte link-uri. Fain ii sa incepi cu renovarea.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mai intreb o data:
ce facem de 1 iunie?
la Bega este concurs de desene si face-painting. eu il duc pe Marco
Cosmina, Diana,Simina veniti? ca voi aveti copilasi.si celelalte.

va mai intalniti duminica? sa ma anuntati si pe mine, ca trecem sa va salutam.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Hello fetele :) mai dau si eu pe aici ca ieri eram varza dupa teza si alte intamplari
Giova, acum imi aduc aminte ca ai mai intrebat de fata din poza si aveam impresia ca ti-a raspuns Albi - e colega ei de apartament ;) si a fost cu ea la mall
Dia, a fost cam naspa la teza, subiecte grele, timp insuficient, subiecte pe randuri
Mitzuka, am fost azi cu Albi la vest si am discutat cu un prof, acum mi-am dat seama ca nici nu stiu cum il cheama , a fost super ok, mi-a recomandat sa merg la Bucuresti dc pot (as vrea eu, dar nu prea se poate )
Albi, sper ca nu ti-am scos peri albi la cat te-am plimbat prin centru
Miro, Sibylle, si eu vreau o camera de , atat de faine mi se par . Cand prind vreun catalog de mobila imi inchipui cum mi-as amenaja casa mea

restu' fetelor nenominalizate dar si cele la care le-am scris,

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

era sa uit, Cosmina, felicitari pt. viza

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by dita

Ceau fetelor!
Eu sunt din Arad si as vrea sa va cer ajutorul.

Parerea mea este sa eviti laparoscopia ! Indiferent cine o face.... si sa o lasi ca ultima alegere !

Cat despre medici, care te pot ajuta..... eu iti recomand dr. Crisan Ciprian – maternitatea Odobescu. Sincer, nu mai stiu unde are cabinet acum in TM acum – s-a mutat cu cabinetul, dar poti intreba la telefon centralista de la Maternitatea Odobescu si ea iti poate da adresa cabinetului si nr de telefon al domnului dr.

Daca vii la el la cabinet, regula este primul venit primul servit, deci e recomandabil sa ajungi pe la 14.30 ca sa fii primtre primele la 16.00 cand incepe consultatiile.

Succes !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Mergi la inceput