O alta Timisoara (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Alina ma bucur ca totul a iesit bine. asteptam poze. fugi la .
Caterinuta tinem legatura pe maine.
In principiu la ora 16 la Bega? si pe urma o taiem spre Mall? sau cum vreti?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
ingerash spune:
quote:
Originally posted by Giovaquote:
Originally posted by ingerash
cred k iau 10Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ai copiat?
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
am colaborat un pic cu colega de banca
ingerash spune:
mamaaaaaaaaaaaaaaaaa, cum m-ai facut sa marturisesc
Giova spune:
uite cum si-a dat arama pe fata!!!
pai de invatat cand sa inveti, daca umbli la chef pana dim.?
Eu am glumit, sper ca nu te-ai suparat pe mine.
maimuta mea
Botez Marco
diana1971 spune:
Buna fetelor
Caterinuta - ar fi super sa vii,sa ne cunoastem.
Bb tau nu e mic...de fapt e cel mai mare;a zis si Giova - o sa fie in cazul asta unul de 8 luni,unul de 6 luni si 3 sapt si unul de 4 luni si 3 sapt.....si mai ales ca e fetita...pe aici se pare ca avem numai baieti .
Deci la 4 pm in fata la bega?
Alte pareri????.....eu pot pe 1 iunie dupa 3 oricand dar nu prea tarziu.
va pup
Diana si Andrei
Mirona spune:
buey gagici ... ma superez acu pe voi ... l-ati uitat pe Dejan si mai ales l-ati uitat pe al meu.
Si noi venim ... chiar daca mai tarziu ... dar venim.
Diana s-a inteles. RECAPITULARE: fara sare, fara albus si fara banane pana la un an. INREGISTRAT.
ingerash Bravo mama ... lasa ca de aia-i bine sa ai coleg/colega de banca. 10 sa fie daca spui tu ...
Caterinuta te incumeti cu denaturatele astea? Stai ca vin si io sa fie tacâmul tot.
Simina merci de interventia de la mamici. Sa ne tii la curent cu portofelul si carduriele. Eu cred ca o faceam afis pe aia. Idioata. Ai grija data viitoare umbla si tu cu un rucsac mai mare sa incapa toate ... inclusiv cupilu.
Va tzucat pe toate si mai vb.
Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
Giova spune:
Neatza!!!
Hai Miro ma cum sa te uitam, dar bb al tau e indecis inca. nu vrea sa ne zica ce e.
Iar a lui Simina, e flacau in toata regula, a iesit din categoria bebeilor.
Deci ne-am inteles: la ora 16 la Bega.
Ce vreme cacacioasa e si eu tre sa ajung in centru la solar , la ora 16..
va las ca voine tanti la masaj. vorbim pe urma.
maimuta mea
Botez Marco
Giova spune:
Bey unde umblati?
ce facem maine, mai iesim?
maimuta mea
Botez Marco
Mirona spune:
io mi-s ici ... ma tot gandesc cum sa fac maine sa dau de voi. La 4 sunteti in bega si apoi plecati spre Mall. Cred ca o sa sun pe vre-una din voi inainte de a pleca de la lucru sa vad pe unde sunteti.
NORMAL CA NE VEDEM ... doar acolo unde merem e cald si bine. Cica tot asa va tine vremea asta pana vineri ... si nici cu sambata nu mi-e rusine ... 20 de grade????? in iunie????
BETON.
Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit