O alta Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Salut fetelor

Vremea e nasoala...nu stiu cum mergem maine "pe jos" cu bebeii de la bega la mall;daca ploua????? ....ori cu masinile(ceea ce la ora 4 pe zona aia va fi ) ori mergem numai intr-un loc.
Ce ziceti???? dati-va cu parerea...
Giova are nr meu de tel....eventual un sms....putem sa ne trimitem nr de tel pe PM...ce ziceti??
In seara asta trebuie sa hotaram.......deci????

Eu ies...au nascut toti prietenii nostri de familie ...adik nevestele lor...in total 3 noi bebei la orizont cred ca s-au inteles ..toti odataaaaa !!!!

revin diseara

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deci sunteti in umbra, nimeni nu scrie nimic.

Diana nu stiu ce sa zic, noi azi nici nu am iesit afara ce vreme naspa e. ori la Bega ori la Mall noi venim pe jos, caci jeepul nostru nu stiu daca intra intr-un taxi.
Distractie faina!! trei deodata au nascut!!!
Miro ma suni pe mine si iti spun unde suntem.
Ce sa mai zic de temperatura asta!! Eu azi dim. am dat drumul la centrala ca era frig in casa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor eu nici n-am amintit de intalnire ca avem de cantat la opera maine si nu stiu cat tine,cred ca e cu circuit inchis,adica fara public,asa ca eu cu ai mei copii mari,dar tot copii,maine va sar.
Am pus cateva poze de a serbarea lui Angy,maine pun de la Dany.
Cele de la Angy sunt aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

salut
pentru noi Bega e prea departe, pe vremea asta pe jos respectiv carucior;
Eu vreau sa merg la Mall, dar nu stiu exact la cat, fiindca depind de ora la care adoarme si se trezeste Maya.
pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!

Ce vreme oribila..am inghetat....
Pai cred ca ramane sa vedem cum e vremea maine...noi suntem mari si venim oriunde...Eu as fi de acord sa ne vedem la mall daca ploua ca sa nu ne caram prin oras cu piticii prin ploaie...Oricum eu am nr de tel ale lui Ioana si Miro asa ca luam noi cumva legatura....
Maine o sa intru cat de des pot sa vad ce ati hotarat ca sa stiu unde sa vin...Oricum important e sa mergem undeva ca sa nu treaca asa 1 iunie ca o zi obisnuita, nu?
Alina acuma vizionez pozele...impresiile maine ca acuma nu pot sa fiu coerenta...ca m-au stors aia la lucru ca pe-o lamaie.

Va las si va doresc o noapte buna!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Buna fetelor

deci??? vad ca majoritatea trage sper mall...mie imi e super ok sa ne vedem acolo ...giova??? tu esti destul de aproape de mall...deci?

va pup
diana

Mergi la inceput

Deci ne vedem la Mall. la ce ora?
16?

Simina ti-am lasat un off-line pe mess. sa-mi raspiunzi, te rog.
Alina, pai angy a fost vedeta, ce mai. frumoase poze.

maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Buna fetele

Daca e 1 IUNIE ......atunci MALL sa fie..ora 4 ??????.

[red]"LA MULTI ANI LA BEBEII NOSTRIIII !!!!!!!!!!!!!"[/red]

si celor afara si celor din burtik (cam asta fac ei 9 luni in lichidul amiotic altfel se plictisesc saracutii)!!!!

sunt prima care scriu de 1 iunie ca e 12,20 ....adik sunt singura buha-ha buha-ha de aici???????????

Hai sa va spun: am 3 prietene gravide 2 in luna 9-a si 1 in luna 7... una a venit ieri acasa de la spital cu fetita ,una a nascut aseara la 11 si una azi dim la 10 ...buuuuun.
merg si eu la odobescu si in salon cu una din ele.....sotia unui coleg (cu care suntem mai apropiati)tocmai nascuse de cateva ore o fetita....deci 4 in total- 2 baieti si 2 fetite...acuma coincidente mai sunt ......dar 4 intr-o saptamana????????.

va pupam
Diana si Andrei

Mergi la inceput

La multi ani tuturor copiilor, dar special pt. ai nostri!!

!!!

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

La multi ani !!! tuturor copiilor.

La multi ani si mie ... ca e ultimul an in care ma mai felicita mama in aceasta zi ...

Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput