O alta Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Fetelor - revin cu o rugaminte. Prietena mea Delia are nevoie de un apartament cu 2 camere ... zona nu conteaza, pana la 150-170 euro pe luna - chirie.
Daca aflati ... va rog io mult dati un semn si la baba.

Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

ramane cum am stabilit ?

ORA 4 LA MALL ?

abea astept sa ne vedem ....Giova eu l-am vazut pe marco numa' in poze in ultimele luni ...trecem la smotoceala?? si asa miro m-a acuzat ca eu nu dau andreiu la smotocit ...uite dau .
Caterinuta ...abea stept sa o vad pe Maya...asa o cheama si pe mamica mea .
Miro ...vrem si poze cu bb daca se poate .
Revin pe la pranz....abea astept dupa-masa cu cu .... la si sau.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bey Miro, tocmai a sunat mama sa ne zica La multi ani, binenteles ca si noua, ca doar tot copilul ei raman. asa ca.... nu-ti pierde speranta.
Tu de la munca vii direct la mall? sau mai treci pe acasa? ca sunt un cap sec soi am uitat sa-ti spun sa aduci si pantalonii aia, ca eu bag abdomene la greu.Daca nu mai treci p-acasa, lasa ca ne intalnim sapt. viitoate si mi dai.

Deci vin la intalnire: Diana, Giova, Caterinuta, Miro, Simina. SI GATA?????

Unde ne intalnim mai exact? La care intrare? eu cu Diana ma cunosc, dar cu Caterinuta....

sa-mi culc copilul.

ce zi frumoasa este....azi noapte la ora 12 l-am pupat de mama focului, bine ca nu l-am trezit.
am si putin, dar nu ma luati in seama, asa sunt eu mai emotiva.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

pai unde vad un grup de 4 carucioare hop ma lipesc si eu
Revin ca acum papam pa

Mergi la inceput

la mall la INTRAREA DINSPRE BAMBOO??????ca se poate intra cu caruciorul...care 4 carucioare caterinuta?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deci intrarea principala, undee este banda rulanta, nu? unde am facut si noi poze de 8 martie .

Caterinuta, 3 caruciaore, asta daca vine si Simina cu caruciorul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

buna

Intrarea disnpre Bamboo este cea unde este si banda rulanta,ecranul ala mare,...si intrarea la supermarket...este la etajul -1, acolo e plan inclinat (de unghi alfa) si putem intra cu carucioarele.
Eu vin cu ala "mic" cu ala mare nu incap nici in lift .

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

in sfarsit

Bey gagici..is plina de nervi.. nu mi-am gasit rochitza pt nunta ..am vazut doar una care mi-a placut.. arata suuper.. parca era anume facuta pt mine ..daaar materialul avea aplicate neshte spirale subtirele din loc in loc.. ce mai.. era mult prea incarcata.. si spiralele nu se puteau da jos, ca asa era materialul din fabrica ...in fine.. mai caut azi

Miro, felicitari pt sapt 17 ..si vezi ca ti-am dat mail
ingerash, stai linistita (pe prof il cheama Marcel Tolcea)
Diana, Miro, am vorbit cu tipa si a zis ca vrea sa aiba rochitza ei si numai a ei.. deh.. asa ca, din pacate, nu va pot ajta sa scapati de ale voastre
Simina, ce-ai mai facut cu actele si cu cardurile?
Gio`, rochitza e superrrrrrr da'.. cum stai cu cura? Cred ca e un model destul de pretentios, d.p.d.v. al siluetei purtatoarei ..dar cred ca o sa reusesti tu sa dai jos burtica pan'atunci
Dia, o sa te anuntz daca da ceva rezultate noul EasyRecovery.. il pun azi la treaba
Miro, Gio`, am vazut filmuletzele cu bebeii vostri, unul in, unul out La cel in nu prea m-am prins io care ii faza.. doar ca se zbenguie pe-acolo da' o sa vad filmuletzul si la Miro si poate atunci o sa-mi fie mai clar ..Iar cel out e clar ca, dac'ar sti sa scuipe, i-ar face lu' mami masca de fatza cu cartof ..cum ii faceam io lu' mama cu branza de vaci.. de-i venea sa ma arunce pe geam ..deh.. fecioara..
Caterinuta, ce fain ca mergeti si voi cu fetele la Mall
Alina, felicitari pentru serbarea lui Angy si examenul lui Dany
Diana, da' ce gipan ai tu, draga, de nu incapi nici in lift cu el? L-am vazut?

..si nu in ultimul rand..

La multi ani copiilor !!!
de toate varstele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

vezi ce faci Diana cu unghiul ala alfa ca io abia ma tin pe planu ala inclinat.

cautat in agenta si am asa: nr. de mitzuka, nr. de Diana (cica primeste si sms-uri) si numar de Gio. Deci pe la 5 sa stati cu tel-urile in mana sa nu sun ca disperata. Vad io pe cine sun. Surpriza!!!

Gio receptionat - vin cu nadragii in geanta.

Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput