O alta Timisoara (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Miro mi-am amintit: la 50 min. state pe scaun, 10 min. plimbarica.te plimbi putin prin birou.
Simina imi pare rau ca ai pierdut portofelul. sper sa fie toate actele si cardurile in el, sa nu mai trebuiasca sa umbli sa le faci.
Diana imi pare rau de Andrei.Stati o periada pe laptic si pe urma treceti iar pe hrana solida.
Albi ai gasit rochie?
Dia, Angy,Geaninai unde sunteti???? Dia ai ternminat cu dosarele? Alina cum fu la serbare?
Nu e mai bine la ora 16? ne vedem in fata la Bega pe urma mergem toate la Mall. sper sa nu ploaie ca acum.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
Caterinuta spune:
Am incercat sa citesc pe diagonala mesajele sa ma pun la curent dar nu am reusit mare lucru. Lamuriti-ma si pe mine va rog unde mergeti de 1 IUNIE cu copilasii, ca as vrea sa vin si eu cu Maya (8 luni), sau credeti ca e inghesuiala si ea e prea mica?
Multumiri!
ingerash spune:
nah ca incerc sa intru pe la ore normale dupa ce m-a prins Giova
Mitzuka, alea 100 de locuri sunt numai la Jurna sau la Stiintele comunicarii? mersi ;)
Miro, ai grija ca poate se razbuna bb mai tarziu si iti trage niste suturi de nu te vezi
v-am pupat pe toate :)
Giova spune:
Caterinuta pai al tau e mare fata de Marco al meu, care in 6 iunie face 5 luni.Andrei al Dianei, in 8 face 7 luni.
Vedem noi cum o fi, sa speram ca nu e inghesuiala.
Vii si tu?
Ingerash si nu ne zici cum fu la teza?
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
ingerash spune:
cred k iau 10
Giova spune:
quote:
Originally posted by ingerash
cred k iau 10Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ai copiat?
maimuta mea
Botez Marco
Giova spune:
quote:
Originally posted by Caterinuta
VIN.
UNDE?
Cati si Maya the Bebe
inca nu am stabilit exact, dar te anuntam.mai intri maine, nu?
sa vedem ce zic si fetele.
maimuta mea
Botez Marco
angy11 spune:
Am aparut si eu,de maine ma apuc iar de forum,ieri a avut Angy serbarea,azi Dany auditie-examen,nu se putea discuta cu mine zilele astea,dar de maine imi revin,
Angy a fost super la serbare,ce sa zic,iti creste inima s-o vezi,Dany a fost ok,nu a dat pe langa,dar se putea mai bine,insa era innebunit de emotii,ii tremurau mainile pe clape,in ansamblu a cantat bine,dar eu ca o perfectionista nu ma las cu una cu doua.
O sa pun si poze,mai intai trebuie sa scot ochii rosii.
Scuze ca nu va iau pe rand,dar sunt epuizata,stoarsa de puteri,daca as putea as dormi 48 de ore fara oprire.
Pupici la toate!