O alta Timisoara (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
am venit si eu de la solar. si acum pe acasa cu al meu pitic.tati vine la noapte tarziu, asa ca eu...cat ma tin puterile stau pe net.
Miro am auzit vestea, am citi la mamici. felicitari inca o data. e super bine asa.
Pe junior l-am vazut, tre sa dai o bere.
Pai... si la Bega ca si la Mall programul pt. kinderi e pana la ora 19. deci pe la ora 18 poate suntem la Mall. sa vedem ce zice si Diana.
Diana, fiul meu a fost al 11-lea la concurs. nu stiu ce e acolo, ca aveam mesaje, dar tot nu am putut vota. am niste draci!!!
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
ingerash spune:
Cosmina, condoleante
fetelor, eu am plecat la chef aseara, chef care se vroia a fi mai mult o adunare a gastii, si le-am zis la ai mei ca nu stau prea mult avand in vedere ca de la 12 nu mai circula nimic. Si la 12 ma suna tata-meu sa vada unde umblu Si ii zic ca mai stau putin. Am ajuns pana la urma tot cu tramvaiul, dar cu primul, ala de dimineata ca nu mai terminam cu povestile (cine ma vedea zicea ca-s scapata de la nebuni )
va las k maine adik azi, am teza
Giova spune:
Ingerash la orele astea imi umbli?
Bafta la teza pe maine, adica azi.
merg si eu la cuca., caci m-a apucat ordinea si curatenia in dulapuri si am eliminat o tona de haine.
daca tot mergem in Alba vineri, le duc sa le dea mama la sarmani.
si noapte buna.
maimuta mea
Botez Marco
Giova spune:
Beyyyy unde sunteti? Pag. 3!!!
cu mine se inchide ziua, cu mine se deschide.
ati intrat in barlog ca s-a frigulit putin????
merg sa-mi prepar micul dejun ca de 20 min. am facut ochi.
maimuta mea
Botez Marco
Albi` spune:
Gio`, io's, da' am muulta treaba.. in curand o sa plec cu mama sa cautam rochitze de nunta pt iulie si poate scriu cand vin.. daca n-am iar de facut altele..
Va pupez pe toate sectantele vesele , mai mult sau mai putin prezente
Mirona spune:
aici is si io.
acu in pauza ... va scriu cu gura plina ... noroc ca nu ma vedeti ...
v-am zis ca s-a intors balaurul ... asa ca mai rarutz de la lucru sa nu bata la ochiu.
Azi am avut primele mele contractii din sarcina.
Adica eu cred ca sunt contractii .. ca mi se strange burta de numa. Si stiu si vina: EU si numai eu.
Ma suna deutschlandu la 10 juma ca are nevoie de niste scheme pana la pauza .. asta e cam ora 12 la ei. Am intrat in panica si am inceput sa lucru ca dementa ... fara sa ma mai gandesc la burtok ca stateam intr-o pozitie rea pt bebel si il strangeam colo. La un mom. dat mi s-a incordat si de atunci a inceput sa ma doara burtoku pe linia de la buric in jos spre pubis. Degeaba ma indrept eu acum, fac miscare ... ca durerea e tot acolo ... mica dar e.
Va tzuchez si mai imbuc ceva.
P.S. Simina tragi te rog un ochiu la noi la mamici la pagina 9 ... e una Daconst care intreba ceva de tiroida. ne lamuresti tu daca poti? merci.
V-am -at.
Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
Giova spune:
Albi s[por la cumparaturi.
Miro, 10.30 la noi, e 9.30 la ei. ca sunt ca si Italia si celelalate tari din Europa.
Contractiile sunt normale in sarcina, e bine ca se mai contracta uterul. sa-ti faci probleme cand sunt dese si dureroase. in rest e ok.
maimuta mea
Botez Marco
mitzuka spune:
Salutare fetele!
Sa va pove ce am patit azi de dimi.....cand sa il duc pe Dejan la cresa ploua de numa...aveam umbrela,geanta,copil de mana si o plasa cu schimburile pt cresa...intru intr-un magazin sa cumpar ceva..platesc si ies...intru in alt magazin si dau sa platesc ce am luat...dar portofel pauza....ma intorc la primul magazin convinsa ca e acolo...cand ajung tipa zice ca a vazut cum imi cadea si sa il caut afara pe jos...imi venea sa ii dau palme,pt ca evident afara nu mai era nimic...de ce naiba nu a strigat dupamine ca il pierd ca m-a vazut cate aveam dupa mine...in fine...aveam cardurile buletinu abonamentul si ceva bani,nu multi dar....
In fine dupa nervii de rigoare ajung la lucru si ma pun sa sun sa blochez cardurile...
Acum m-a sunat Vasa ca l-a sunat de la politie sa mearga sa imi recupereze actele ca sunt la ei...Aleluia!
Sunt curioasa daca mai am si cardurile ca iar trebe sa sun sa le deblochez....
Miro..acuma mapun sa citesc mailurile noi de la tine in legatura cu atelierele....citesc si revin...
Pe zbenguila il vad acasa ca aici merge ca porcu compu asta....
Felicitari pt program...e ok asa...
Aaaa...valabil si pt Ioana...aduceti mama dvd-uri sa va scriu cu tot ce vreti...
Ioana...pana laurma cum facem pe joi? Mergem si la Bega si la mall? ca ar fi frumos mai ales ca acolo e si geanina....
Eu pot sa merg la Bega de pe la 4..ca merg dupa Dejan la 3 ca sa ajung ...o sa vina si Vasa ca si el vrea sa isi vada pruncu pictat...
Daca e ok asa sa ziceti...ca voi aveti bb mici cu program de masa si alte alea...
Deci intai Bega pe la4 si dupa aia mall?
Ar fi pacat sa nu facem ceva cu copilasii....
Ingerash...au venit nr de locuri...la jurna sunt 100 fara taxa si 300 cu taxa...acuma nu stiu exact cate pe sectii o sa fie..ca asta se stabileste intern si nu am cum sa stiu...Bafta la teza!
Albi...succes la shopping de rochite!
Diana...ne vedem de 1 iunie nu?
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Cosmina2 spune:
Ceau fetelor,
In numele lui Marius va multumesc pentru gandurile voastre.
Incerc sa-l fac sa treaca mai usor peste eveniment si de aceea mai mult suntem prin oras,la cumparaturi,cu copii...si mai putin stau la calculator.Plus ca eu sunt in urma raaaau cu somnul dupa doua zile de stat in picioare la Bucuresti si apoi cele cu inmormantarea si sunt praf,iar copii ma iau de odihnita.Nu-i nimic,imi revin daca nu...in concediu sigur.
Pana ma pun pe picioare,VA PUP CU DRAG PE TOATE.
diana1971 spune:
Buna fetelor
Cosmina- odishneste-te...ai grija de tine.
Miro- daca stai pe scaun mai mult de 2 ore odata nu e ok...misca-te putin,apoi poti sa te apuci iar de treaba; din cate stiu eu nu e bine mai mult de 2 ore intr-o pozitie ...exceptand poz de somn.....si nu ma refer la "altceva" .
Cred ca pe la 6 pm suntem deja la mall...nu cred ca e mare lucru la bega.
Giova- s-a facut..mergem la Bega si de acolo pe jos la mall;deci pe la 3 sau 4 pm in fata la bega??
Mitzukas- iti tin pumnii...actele sper sa le gasesti toate !!!!!!
te dadusem disparuta...ce zici?? ne intalnim la 3 sau 4 pm in fata la bega???
Andrei mi-a facut figura..nu digera legumele fierte si am trecut de azi inapoi la laptic.Cred ca e vina mea ca i-am dat 200g legume pasate si 100 ml supica....poate cam mult; asa ca a dat afara tooot nedigerat,exact aceeasi culoare .Il tin asa o perioada mai lunga si incercam din nou..
va pup
Diana si Andrei